Australien överväger att minska migrationen till landet!

Vi som sätter fokus på migrationsproblemen i Sverige samt kräver förändring, avfärdas oftast av både politiker och media som okunniga domedagsprofeter som med hatretorik försöker sprida rasistiska budskap genom att uppvigla människor. Men faktum är att det räcker att läsa igenom världsnyheterna på daglig basis för att se att migrationen är den viktigaste frågan i de flesta västländer nu för tiden och oftast toppas internationell media av migrationsrelaterade nyheter, men eftersom majoriteten av svenska folket inte bryr sig så mycket om vad som händer utanför landets gränser så fortsätter man nöjt att slicka i sig alla lögner vänsteretablissemanget spyr ut i en aldrig sinande ström.

Idag kan man läsa i australiensisk press att premiärminister Scott Morrison vill minska antalet migranter som Australien tar emot varje år. I en dramatisk retorikförändring menar Scott att man måste sänka den årliga gränsen på 190.000 migranter.
-” Befolkningstillväxten har spelat en avgörande roll i vår ekonomiska framgång. Men jag vet också att australiensare i våra största städer är oroliga över befolkningen. De säger att det är nog, nog, nog. Vägar är igentäppta, bussarna och tågen är fulla, skolorna klarar inte fler inskrivningar. Jag hör vad ni säger. Jag hör er klart och tydligt.”

Nya siffror visar till exempel att Melbourne är en av de snabbast växande städerna i världen och i Sidney anses 70% av befolkningstillväxten under förra året bestå av migranter. Det senaste året har Australien godkänt 162.000 permanenta uppehållstillstånd, en bra bit från taket på 190.000.

Det är också värt att nämna i sammanhanget att Australien är ett av de länder som inte kommer att skriva under FN:s migrationsavtal om tre veckor.

Visst är det märkligt att politiska ledare i andra länder är lyhörda för vad folket tycker?! I Sverige verkar våra makthavare däremot ha slagit till dövörat konstant! Det kan i och för sig bero på att majoriteten av svenska folket inte opponerar sig märkbart och att man därför känner att man har fria händer att köra sitt eget race.

Över 70 dagar har gått och vi har ingen ny regering på plats, istället låter man en av de farligaste politiska aktörerna som vi har få fritt spelrum – dessutom en person som förespråkar öppna gränser!

I vårt land är det omöjligt att tala om stängda gränser eller ens yppa att man vill reglera migrationen utan att bli attackerad och bespottad av sina meningsmotståndare som kallar en för både det ena och det andra urvattnade epitetet. Det är troligen därför vi står och stampar på samma ställe hela tiden utan att komma framåt – så länge man låter vänsteretablissemanget döda varje seriös debatt med rasist/nazist/fascist-kortet kommer vi aldrig att kunna förändra vårt land. Det är först när vi kan bemöta varandra med respekt och faktiskt lyssna på varandra som vi kan göra de framsteg som vi så väl behöver!

aus.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s