Det är dags att stoppa folkutbytet – det går att öka födslotalen med rätt familjepolitik!

Jag brukar ofta säga att om Sverige fortsätter med sin oansvariga öppna hjärtan-politik så kommer våra barn att få bo hemma även som vuxna eftersom det inte kommer att finnas några bostäder. Redan nu ser vi tecken på detta, eftersom vi har bostadsbrist och stora svårigheter att hjälpa de som redan finns i landet. Nu visar nya siffror från Eurostat att antalet unga vuxna som bor hemma hos sina föräldrar ökar. Ökningen i Belgien är markant och slås bara av Irland.

Enligt experter i Belgien är det höga fastighetspriser i kombination med att unga vuxna föredrar helrenoverade bostäder som gör det mycket dyrare. Samtidigt drabbades Belgien av en ekonomisk kris, där regeringen drog in alla typer av förmåner – även för arbetslösa som precis tagit examen.

Man ser också stora skillnader mellan norra och södra/östra Europa. I länder som Norge, Sverige och Finland är det extremt ovanligt att bo hemma i 25-30-årsåldern, medan det är jättevanligt i Kroatien, Grekland, Spanien och Italien. Skandinavien har ekonomiska fördelar för de som bestämmer sig för att skapa sitt eget hem. Men hur länge till kan vi fortsätta låna pengar och hur kommer vi klara den väntande lågkonjunkturen?

En av anledningarna till att vi har öppna hjärtan-politik, vilken dränerat landet på det mesta eftersom det är främst ekonomiska migranter som kommer hit som inte har för avsikt att försörja sig själva, är att man är orolig över det låga barnafödandet i landet. Något som också Finland nu har på agendan och invandring är en alternativmedicin som man ser över, vilket jag skrev om igår.

Det intressanta är att länderna i östblocket fokuserar på att förbättra familjepolitiken istället för att importera människor som föder många barn. Man värnar om sin egen befolkning på ett helt annat sätt än i Sverige. Ungern, Polen och Italien är exempel på länder där man nu försöker öka födelsetalen med rikliga insatser.

I Ungern har man bland annat infört skattebefrielser och familjehusbidrag, såväl som att familjer ges generösa subventioner för att köpa eller bygga nya bostäder.

I Polen deklarerade regeringen i fredags att man nästa år planerar att betala ut särskilda minimumpensioner (”Mom 4 plus”) till mödrar som har fött minst fyra barn, vilket kommer att vara till hjälp för mer än 85.000 invånare. En annan förmån som redan finns sedan tidigare är ”Family 500”, en barnbidragsplan som introducerades av regeringen år 2016, i syfte att öka födelsetalen och minska barnfattigdom.

Med detta i åtanke förstår jag inte varför sju partier i Sverige envisas med att fortsätta att förespråka öppna gränser. Vi har redan tagit emot extremt många asylsökande och alla deras anhöriga, varav många inte ens är riktiga flyktingar utan enbart ekonomiska migranter. Det vore därför på sin plats att vi nu säger stopp och börjar fokusera på invånarna i landet istället. Sverige är inte det enda landet i världen att söka asyl i och vi kan inte vara hela världens samvete – ibland behöver man en paus!

Välfärden är ett minne blott och barnfattigdom i svenska familjer såväl som hos äldre personer som har svårt att få ihop till brödfödan är numera vardag. Vi har brist på både skolor och förskolor på grund av att behovet är så stort och behovet av vårdplatser i kombination med brist på vårdpersonal gör inte saken bättre. Samtidigt har vi överfulla fängelser. I det stora hela ser jag inte någon anledning till varför vi ska fortsätta att hela tiden fylla upp landet med människor när det inte behövs.

Enligt min mening borde fokus ligga på att hjälpa människor på plats i deras egna hemländer istället samt börja prioritera att ta hand om medborgarna i vårt eget land!

https://www.vrt.be/vrtnws/en/2018/11/17/young-adults-in-their-twenties-stay-at-their-parents-home-longe/

http://freewestmedia.com/2018/11/16/hungarys-demographic-revolution/

http://freewestmedia.com/2018/11/18/polish-mothers-with-4-or-more-children-to-be-rewarded-from-2019/

20181118_090104.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Det är dags att stoppa folkutbytet – det går att öka födslotalen med rätt familjepolitik!

  1. Det har varit en obefintlig familjepolitik de senaste femtio åren.Alla skall ut i arbetslivet så fort som möjligt och barnafödande ses som ett problem av politiker och företag.Vi har dessutom ett extremt barnfientligt samhälle och inte ens smågrisar behandlas på det vidriga sätt som dagisbarn får stå ut med.Ingen bakgrundskontroll på de som söker arbete och både dömda mördare och dömda pedofiler tillåts att arbeta med barn.Jag spyr på de sk.ansvariga skitstövlarna.Det talas om medborgarlön och varför inte ge hemmavarande kvinnor en rejäl medborgarlön som börjar vid första barnet och ökas till det dubbla för varje barn.
    Det börjar bli dags för oss vanliga människor att ta makten,makten är för viktig för att överlämnas till barnungarna i Svenska Folkets Riksdag.Obs,Svenska Folkets Riksdag.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s