Tystnad från Sveriges sida när FN granskade Kinas åtaganden om mänskliga rättigheter!

Artikeln i SvD är tyvärr låst, men ingressen räcker för att påvisa hur patetiskt Sveriges agerande är och att Donald Trumps USA, som är svenska journalisters hatobjekt nummer ett, har mer stake när de står upp för svenska medborgare än vad vi någonsin kommer att få är verkligen absurt! Shame on you Mr Löfvén and Mrs Wallström – shame on you!

Vi kan inte utvisa grovt kriminella individer utan svenskt meborgarskap på grund av ”humanitära skäl”, men när det gäller svenska medborgare som sitter olovligt fängslade i andra länder då håller vi klaffen och fogar oss!

20181109_064101

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s