Italiensk politiker använder avskräckande bild av Sverige för att påvisa hur man inte vill att det ska bli!

Det här säger en hel del om Sveriges internationella rykte!

Den italienska politikern Giorgia Meloni delade bilden på Facebook för två dagar sedan och menar att så här kan det sluta i Italien om vissa politiker får bestämma.

Ytterst beklämmande! Vad säger Stefan Löfven och Ulf Kristersson? Just det ja – i Sverige, som i fyra år styrts av ”världens första feministiska regering” står vi upp för kvinnoförtryck och hederskultur samt välkomnar radikal islam istället för att bekämpa den! 🤬

received_300779570527908

Annonser

7 reaktioner till “Italiensk politiker använder avskräckande bild av Sverige för att påvisa hur man inte vill att det ska bli!

  1. Sanningen: Det är inte bara usla ledare till politiker som helhjärtat vill ha ett snabbspår till medeltiden, även en övervägande stor majoritet av de röstberättigade har röstat ja till detta. Benämningen korkskallar passar bra in på dessa.

   Gillad av 2 personer

   1. Svenska politiker har inget val ifall man inte vill att befolkningen skall minska.Rapporter som mer eller mindre larmar om att det föds alltför få barn i den västliga värlrden.I det avseendet framhålls Afrika som ett föredöme med mellan fyra och sex barn i genomsnitt per kvinna.Hur det nu än är så kan vi vara överens om att ”medeltiden” haft en skyddande effekt på åtminstone barnafödandet
    Det säger sig själv att femtio år av användning av bekämpningsmedel i vårt svenska jordbruk har satt sina spår med ackumulerade skador på arvsanlagen som förstärks för varje generation.Vår livsstil har nått vägs ände.Det har varit egoistiska generationer som enbart tänkt på sig själv utan en enda reflektion på vad intensiv giftanvändning har för effekter på längre sikt.Facit kommer 2060 när den vite mannen är helt steril enligt forskare.

    Gilla

   1. Fel ämne eftersom jag skrivit om Saudiarabien direkt efter detta inlägg, men fortfarande rätt kritik mot dig. Du drar alltid upp barnafödandet och de vita männens sterilitet – men det finns inga sådana dåliga ursäkter för att vi låter landet islamiseras!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s