Trots medias skeva bevakning – många kvinnor står upp för Donald Trump!

På tisdag är det dags för mellanårsval i USA och eftersom svensk media konstant ägnar sig åt att svartmåla president Donald Trump istället för att lyfta fram de bra saker han gör för landet och dess invånare, så tycker tyvärr de flesta svenskar att Trump är ett svin i samma nivå som Hitler.

I USA är dock president Trump populär i många läger och även om många analytiker menar att han har svagt väljarstöd hos specifikt kvinnor, så finns det en hel del undantag runt om i landet.

New York Times har intervjuat kvinnor i bland annat Columbia, Charlotte, Huntington och Indianapolis där han ses som en hjälte. Kvinnorna tycker att han är den kandidat som bäst kan lösa problemen som de anser vara mest oroande – kriminalitet, landets säkerhet och migration. Några röster:

-”Han vill skydda det här landet och han vill att det ska fortsätta att vara säkert.”

-”Han förstår varför vi är arga och han vill fixa det.”

-”Vi gillar när någon lovar att göra något och sedan ser till att genomföra det.”

-”Jag ångrar att jag lät mina barn övertala mig att stanna hemma på valdagen – han är som en far för det här landet.”

-”Ni ogillar Trumps ton och tycker att hans lagar inte är särskilt humana mot migranter, men han gör det enda rätta. Vi arbetar hårt och betalar skatt, men de lever sina liv som ”freeloaders”, ja det är vad jag kallar dem.”

-”Jag kommer att fortsätta rösta på honom eftersom han säger sanningen.”

I Sverige har vi gigantiska problem inom dessa områden, men skillnaden är att vi saknar den kompetenta och orädde ledare som det amerikanska folket har i Donald Trump.

Varken Stefan Löfvén, Annie Lööf eller Ulf Kristersson har de egenskaper som krävs för att leda landet ut ur krisen, varför vi går mot vår egen undergång. Steg ett är att Sverige kommer att skriva under FN:s migrationsavtal i december, efter det kan det bara gå åt ett håll!

trump.jpg

 

En reaktion till “Trots medias skeva bevakning – många kvinnor står upp för Donald Trump!

  1. Trumph är en handlingskraftig man det ser vi nu på massinvandringen och lägger han bygger innan deras sak är prövad om uppehållstillstånd. Han tänker på deras nation tänk om våra politiker oxå kunde ha en sådan inställning

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s