Att ljuga om sin ålder har för vissa asylsökande blivit en sport – i England uppmärksammas två fall där vuxna män gått i skola tillsammans med barn!

I Sverige ifrågasätter vi ofta på sociala medier hur vuxna män kan tillåtas få gå i skolan med barn och hur myndigheter kan vara så blåsta att de går på att dessa män med skägg är ”barn”. Men i verkligheten händer ingenting och detta bedrägeri fortsätter dagligen utan att någon reagerar eller för den delen agerar – allra minst våra naiva politiker.

Alla länder som tagit emot stora migrantströmmar har fått sin beskärda del av tidernas största bedrägeri där asylsökande låtsas vara barn för att slippa att bli deporterade och i England har man nu för andra gången i år ett fall där en vuxen man utgett sig för att vara barn. I det här fallet är det barn i samma klass som har reagerat och börjat ifrågasätta. En elev hade lagt ut en bild på Snapchat och enligt utsago skall mannen se ut att vara äldre än läraren till och med. Kommentaren till bilden löd: ”Hur kommer det sig att det är en 30-årig man i vår matteklass?”

Myndigheterna vill inte kommentera fallet och man har startat en utredning.

Meanwhile in Sweden… är det locket på och livet går sin gilla gång. Man borde tillsätta en haverikommission som ser över hela asylhanteringen och framförallt går igenom de som fått asyl på tveksamma grunder samt drar in PUT för de som farit med falska uppgifter, vilket lär vara en hel drös. Någon borde få ett pris varje gång Sverige verkligen lyckas genomföra en avvisning av en person som fått avslag på sin asylansökan eller befinner sig illegalt i landet!

Är Sverige det mest naiva landet i världen?

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/ipswich-school-pupil-age-stoke-high-home-office-asylum-investigation-a8614531.html

ipwich

Annonser

2 reaktioner till “Att ljuga om sin ålder har för vissa asylsökande blivit en sport – i England uppmärksammas två fall där vuxna män gått i skola tillsammans med barn!

  1. ”Är Sverige det mest naiva landet i världen?”
    Nämn ett land som är mer naivt. Det finns inte på kartan är den krassa sanningen. 83 procent av de röstberättigade tror fortfarande på tomten!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s