Annie Lööf är som en vindflöjel och tar allt som bjuds så länge hon får komma till makten!

Att Annie Lööf är villig att göra precis ALLT för att bli minister är ingen nyhet och hennes uttalanden tidigare ikväll om vilka hon är villig att hoppa i säng med befäster bilden av henne som ett vindflöjel!

Tidigare idag deklarerade M-ledaren Ulf Kristersson att det inte blir någon renodlad Alliansregering, utan man arbetar vidare med andra alternativ. Nu går Centerpartiets Annie Lööf och Liberalernas Jan Björklund ut och öppet inviterar Miljöpartiet! Deras favoritalternativ är så klart att slå sina påsar ihop med Socialdemokraterna och man hyser vissa förhoppningar att fortsatta samtal med Stefan Löfvén skall kunna öppna upp tidigare låsta positioner, men plan B är alltså den gröna giftcocktailen som medverkat till så många usla beslut den senaste mandatperioden att man måste nypa sig i armen för att se om det är en dröm.

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin menar att hans parti gärna samtalar om politiska frågor med andra partier, men han stänger dörren till att medverka till en M-ledd regering eftersom man inte stödjer Ulf Kristersson som statsminister. Anledningen är enligt Fridolin att Moderaterna har rört sig allt längre från Miljöpartiet vad gäller miljöpolitik och medmänsklighet.

Jag gissar på att många Alliansväljare känner sig otroligt besvikna, för ingen hade väl trott att en röst på C och L var likvärdigt med en röst på MP. Att en röst på M dessutom skulle innebära en röst på S var det inte heller många som trodde innan valet, men det kan nu alltså bli verklighet om inget radikalt händer den närmaste tiden.

Egentligen kan vi lika gärna sluta med ”demokratiska” val i Sverige, eftersom det inte har någon betydelse vad man röstar på – i slutändan hamnar rösten i en smet i mitten som de styrande själva trixar och donar med som de vill. Man har helt tappat respekten för väljarnas röst och är istället villiga att bjuda ut sig till vem som helst som kan generera en öppning in i Rosenbad.

År 2018 kommer att gå till historien som det år då svenska folket förlorade tron på både demokratin och politikernas kompetens. Det blir ett hårt uppvaknande för många där ute som lagt hela sina liv i armarna på våra styrande politiker i hopp om att de ska bli omhändertagna på rätt sätt av ansvarsfyllda och rättvisa ledare. Nu har vi istället fått se deras rätta ansikten och sällan har kejsaren varit mer avklädd än nu – rena rama sandlådefasonerna som får Jimmie Åkesson (SD) att framstå som riktigt statsmannamässig!

https://www.aftonbladet.se/…/loof-och-bjorklund-vill-forhan…

vindflöjel

3 reaktioner till “Annie Lööf är som en vindflöjel och tar allt som bjuds så länge hon får komma till makten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s