Vad är rasism och vem bestämmer det?

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – människor som tycker att migrationen till Sverige gått överstyr och att dess konsekvenser riskerar att sätta våra samhällsfunktioner ur spel samt därför vill strypa migrationen tills vi fått styr på landet som just nu blöder ymnigt, är varken rasister, nazister eller fascister – snarare realister som använder sitt sunda förnuft!

Jag tycker att alla som använder sig av dessa epitet i tid och otid för att tysta meningsmotståndare när argumenten tryter, skall göra ett studiebesök på VK – den ryska motsvarigheten till Facebook, där det inte förekommer någon särskild granskning och beskåda hur riktig rasism och antisemitism flödar.

Jag är delar inget personligt på mitt VK-konto så därför godkänner jag alla vänförfrågningar utan förbehåll, vilket genererar att det i mitt flöde florerar bilder på vita ariska flickor med någon klatchig text om att vi måste bevara rasen och kasta ut alla andra, nedsättande skämt om afrikaner, uppmaningar till heligt krig mot muslimer och så klart ett stort judehat. Nedanstående bild är ett exempel på vad jag såg nu på morgonen och det var många som hade gillat den – även svenskar och det är inte ironi utan allvarligt menat.

Det är därför ingen understatement att påstå att hatet och polariseringen flödar åt båda hållen i Sverige – långt ut till höger, såväl som långt till vänster i kombination med radikal islam såväl som hatiska palestinier som tillåts få genomföra protestaktioner på gator och torg där man skriker att man vill mörda judar.

En krutdurk helt enkelt – redo att explodera! Frågan är vilken sida som först går till handling och när folk börjar ta till vapen står inbördeskriget för dörren.

Meanwhile in Rosenbad… har vi fortfarande inget existerande ledarskap, utan våra så kallade ledares agerande när man ignorerar det demokratiska valresultatet spär på polariseringen ytterligare!

Många menade att sjuklövern hade blod på sina händer efter Akilovs terrordåd på Drottninggatan i Stockholm, eftersom man låtit gränserna stå vidöppna, välkomnat muslimsk extremism, inte haft en fungerande utvisningsprocess för illegala migeanter och helt enkelt valt att blunda för de växande samhällsproblemen.

Dessvärre verkar man inte ha gjort sin hemläxa, eftersom man sedan dess inte lyft ett finger för att agera i rätt riktning och på allvar ta tag i landets växande problem samt det stigande hatet och polariseringen som kommer i dess kölvatten! Den ena sidan är för feg och den andra ser bara hatet från högerextremister.

DBg_w7My_Rk

Annonser

3 reaktioner till “Vad är rasism och vem bestämmer det?

  1. Ett samhälle där man har alltför stora klyftor tror jag är det bästa för ett sammanhållet samhälle.Min egen situation är en studie som säger mycket om hur samhället förändras och då också en själv.Jag har blivit mycket fattigare och från att hela mitt liv röstat borgerligt sympatiserar jag nu med vänstern.I det lilla finns det stora.Fattigdom polariserar och man söker sig till de politiska ytterligheterna.Samhället förändras och man måste ompröva sina ståndpunkter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s