Socialdemokraterna bör sopa framför sin egen dörr innan de ropar hej!

Svensk media kantas idag av diverse ledare och debattinlägg med fokus på valet av talman senare idag, där man tar parti för endera Socialdemokraterna eller Moderaterna. Den gemensamma nämnaren är så klart att man propagerar för att man ska utestänga Sverigedemokraterna från makt.

I Svd skriver man att Centerpartiets väljare är positiva till Stefan Löfvén och det är det väl ingen som är förvånad över! Jag tror att fru Lööf står redo att alliera sig med Löfvén så fort Kristersson ens dryftar tanken på att samtala med Åkesson – det var inte för inte som hon gav grönt ljus åt att ge amnesti åt 9000 afghanska män utan skyddsskäl.

Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman skriver idag ett debattinlägg i Aftonbladet, där han talar sig varm för Stefan Löfvéns ambitiösa arbete med att försöka få till stånd ett samarbete över blockgränserna samt pekar på att Löfvén står redo att axla ansvaret i fyra år till och bilda en blocköverskridande regering. Det var en trovärdigt text ända fram till den del där han inte kunde hålla sig ifrån att återigen svartmåla SD som rasister och nazister.

”Stefan Löfven står till förfogande för att bilda en ny regering med stöd över blockgränserna, som har kraften att göra de reformer och investeringar som krävs för att säkra svensk välfärd och trygghet i en omdanande tid.
Det går inte att ignorera Sverigedemokraterna, men det går att välja bort samarbete med dem och det bör varje anständigt demokratiskt parti göra. Det här är ett parti som för bara trettio år sedan grundades av nazister och Vit makt-rörelsen, och som tyvärr inte tagit några avgörande steg för att göra sig kvitt sin historia.
När den nyvalda riksdagen nu samlas tror jag att väljarna förväntar sig av alla anständiga partier att ta ansvar och försöka söka samarbete för Sveriges bästa.”

Jag är innerligt trött på att höra Socialdemokrater samt Center- och Vänsterpartier kasta sten i glashus! Tala ut om er egen mörka historia någon gång! Varför är det ok att regera med Vänsterpartiet som verkligen har en nattsvart historia, men man kan inte ens föra samtal med Sverigedemokraterna bara för att partiet bildades av några tvivelaktiga personer för 30 år sedan, som dessutom har lämnat partiet för länge sedan, vartefter partiet stöpts om i grunden? Det är helt bisarrt!

Hur orkar alla dessa politiskt korrekta människor älta detta mantra dag in och dag ut? När ska det gå upp ett ljus för politikerna i både riksdag och kommuner att över en miljon svenskar inte är rasister utan de är missnöjda?! Det känns verkligen olidligt att dessa faktaresistenta människor, oavsett om de tillhör det röda eller blå laget, skall styra landet i fyra långa år!

http://www.unvis.it/https://www.aftonbladet.se/debatt/a/7lO19v/det-gar-inte-ignorera-sverigedemokraterna

glashus.jpg

Annonser

3 reaktioner till “Socialdemokraterna bör sopa framför sin egen dörr innan de ropar hej!

 1. Mycket bra skrivet om sandlådenivån i regeringen.
  När skall dom bli vuxna och sluta med avståndstagandet från SD, och hela tiden dra upp deras förgångna.
  Nä, väx upp och bilda en regering med SD.
  Blir så trött på att läsa om detta varje dag. Bli vuxna nu.
  Rebloggar detta på micaelsblogspot

  Gillad av 2 personer

 2. Så är det,sverigedemokratiska väljare är inte rasister utan på goda grunder missnöjda.Det finns stora likheter mellan förort och landsbygd,områden där människor känner sig svikna och bortglömda av samhället och på samma platser uppstår radikal extremism av samma orsaker,bortglömda och svikna av samhället.Att ge fingret åt dessa människor är synnerligen obegåvat.Man fjärmar sig ännu mer från folket.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s