Etablissemanget firar framgången – men i verkligheten är det bara en Pyrrhusseger!

Idag fick vi se svart på vitt hur svenska folket kördes över flera gånger om vid valet av talman och om någon fortfarande trodde på demokrati samt rättvisa så har ni nu fått det slutgiltiga beviset på att vi lever i en diktatur där makten är viktigast för våra politiker och landets medborgare kommer först i andra eller i många fall tredje hand.

Allt vi ser nu är dock bara ett skådespel och syftet är att hålla fokus borta från världspolitiken där det just nu händer väldigt mycket samt så klart det faktum att vi under lång tid har släppt in och fortsätter att släppa in terrorister i landet.

Jag pratade nu på eftermiddagen med en person som har bra koll på utrikespolitiken samt ser de där linjerna som knyter ihop saker och ting. Sjuklövern må agera självsäkert utåt just nu, men på insidan darrar de eftersom de är väl medvetna om att deras dagar är räknade. Det kanske inte känns så nu, men en förändring är på väg på ett eller annat sätt och även om vi går en tung tid till mötes så finns det vissa ljuspunkter på sikt.

Donald Trump, etablissemangets hatobjekt nummer ett, målas ofta upp som en inkompetent klåpare i media. Svensk lågvattenjournalistik publicerar till och med artiklar där man låter porrstjärnan Stormy Daniels uttala sig om att Trump var den sämsta sexuella upplevelsen i hennes liv – intressefaktor 0! Men i verkligheten, långt bortom Clintonadministrationens klibbiga nät som ligger fast förankrat över Sverige, ser man att Trump aktivt medverkar till att sänka såväl EU:s som globalisternas järngrepp. Om Trump vinner kongressvalet i november så kommer denne med all säkerhet att indirekt diktera villkoren för svensk politik och då kvittar det vilken marionettdocka som sitter som statsminister. Vi kan nog vara övertygade om att han inte går vänsterns ärenden. Trump får mycket skit för handelsblockaderna, men det finns en agenda bakom så klart och självklart ses det inte med blida ögon från globalisternas sida.

Det mytomspunna Barcelonaavtalet – även om det är mycket mambo jambo kring detta så existerar det och mycket av det som har skett de senaste två decennierna har sitt ursprung i detta avtal. Fler och fler länder har börjat dra sig ur och i slutändan kommer Sverige troligen att stå ensam kvar som i mycket annat i Europa just nu, där en majoritet drar åt andra hållet. Även korthuset EU håller på att falla ihop inifrån – se bara på den tidigare så stola Angela Merkel som numera ser ut som ett spöke där hon håller låg profil, troligen för att hon vet att det är kört.

Fredrik Reinfeldt har tjänat storkovan på att suga ut landet samtidigt som han pläderade för att invandring är bra för Sverige. Sedan blev han rådgivare hos Bank of America samt åker runt och missionerar för världsskatt samt leder Trygghetskommissionen – det finns en röd tråd i allt som händer och så även i det vi såg tidigare idag.

Jag betvivlar att SD har ryggen helt fri – självklart har hela etablissemanget en del i dessa skeenden.

Allt hänger i slutändan ihop på något sätt och det är nästan för stort för att greppa för oss vanliga dödliga, men några intressanta frågor att begrunda:

*Kina är sura på Sverige eftersom vi indirekt är allierade med USA – hur lång tid tar det innan de beslutar sig för att Volvo inte längre ska vara kvar i Sverige?

*Den nya talmannen Andreas Norlén är arkitekten bakom DÖ – hur stor chans är det att han kommer att verka för en Moderatledd regering som samarbetar med SD?

*Bonnier-koncernen är på väg att gå i konkurs – kan det vara därför det brinner i knutarna för att få igenom sina censurkrav?

*Både den dåvarande och nuvarande regeringen har öppnat stora famnen samt ställt sig positiva till migration oavsett om fakta talar emot deras resonemang om att det kommer att löna sig i längden, samtidigt som man invaggat folket i tron att vi gör en ”humanitär” insats, vilket fått godhetsknarkarna att gå i taket – var det verkligen av humanitära skäl eller var den riktiga anledningen att man behövde öka konsumtionen i landet och få en BNP-tillväxt?

Poängen är att våra svenska politiker lever i tron att Sverige verkligen är en stormakt och att övriga länder lyssnar på lilleputtlandet i norr, men de kunde inte ha mer fel! Snart står vi ensamma och våra makthavare lär bli varse om vad som väntar inom en inte allt för snar framtid. Självklart kommer inte vi medborgare undan deras klavertramp och den väntande lågkonjunkturen är ett av dem. Men när ni ser deras leende nunor och fåniga selfies där de tror att de vunnit en sorts seger så är det bara en Pyrrhusseger!

goes around

Annonser

En reaktion till “Etablissemanget firar framgången – men i verkligheten är det bara en Pyrrhusseger!

  1. Sjuklövern kommer inte att finnas för alltid,det är ju en säker förutsägelse.
    Primärt syftar nuvarande invandring till att öka födslotalet.Svenska nygifta par skaffar ett husdjur medan invandraren skaffar barn,ofta ett helt fotbollslag.Sekundärt fyller invandringen funktionen som arbetskraftsreserv,åtminstone på papperet,och håller tillbaka löner.Lite bnp-ökning bidrar den kanske också med?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s