Sverige behöver inte ytterligare polarisering!

De inrikespolitiska turerna går vidare och Alliansens ”värsting” Annie Lööf uttalade idag föga förvånande att ”om något alliansparti samarbetar med SD så lämnar de Alliansen”. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson är svag och har inte det jävlaranamma som krävs – därför kommer Centerpartiet att få sin vilja igenom och det vi har att vänta oss är antingen en väldigt svag minoritetsregering eller nyval.

Stefan Löfvén själv är i Salzburg på ett EU-toppmöte där migrationsfrågan står överst på agendan. Trots det faktum att många av EU-ländernas ledare har insett att det bästa är att hjälpa människor på plats i deras hemländer samt att man ska bygga upp ett starkt europeiskt gränsskydd, så deklarerade Stefan Löfvén tidigare idag att han ämnar fortsätta Sveriges ”humanitära” linje och kräva att alla länder tar ett gemensamt ansvar för migranterna. Han lär vara rätt ensam om den inställningen, men strunt samma, Sverigebilden är ändå cementerad och det kan inte bli så mycket värre!

Turerna kring miljöpartisten Leila Ali Elmi, som lär ha kommit in i riksdagen via klan/etno-röstning av sina somaliska fränder, går vidare. Det har nu framkommit att hon delat och gillat en video där en vänstersympatisör dekar ned på journalisten Joakim Lamotte och kallar honom för ”rasist”, ”parasit” och ”skadedjur”. Är det inte dags att Isabella och Gustav uttalar sig snart?! Hade det varit en SD-ledamot som delat något motsvarande så hade denne varit rökt redan!

Vad gäller våldtäkten på gymnasieläraren som det rapporterades om igår, så har det visat sig vara en statslös migrant med tolkbehov på arabiska som nu har begärts häktad. Detta lär spä på polariseringen ytterligare.

Själv är jag innerligt trött på denna hat-kakafoni från båda lägren. Vi har vänsterlobbyn med allt från politiker och journalister till kändisar samt vanliga medborgare å ena sidan, där man inte ens kan ge Sverigedemokraterna en ärlig chans innan man bespottar dem och ordet rasist har väl aldrig varit så utvattnat som nu. Å andra sidan har vi de längst ut på högerkanten som drar alla invandrare över en kam och tycker att alla ska kastas ut ur landet typ. Två ytterligheter som vi hade klarat oss bättre utan!

Vi har som förslag på jobbet att titta på Niklas Strömstedts julkonsert när den kommer till Ystad och sedan äta julbord på det. Jag känner personligen att jag inte vill ägna över en timme av mitt liv åt att titta på den sprätten som öppet dissat Sverigedemokraterna och alternativ media i en fånig politiskt korrekt sång som han fått mycket cred för, så kommer troligen inte att medverka av principskäl. Men det är tragiskt att det har gått så långt i Sverige att kändisar börjar lägga sig i politiken och ta ställning samt göra utspel, vilket medför att man känner aversion mot dessa personer när de till exempel ska uppträda. Listan är rätt så lång nu efter alla ”upprop” och protestlistor som dessa mer eller mindre kända personer producerat det senaste halvåret.

På sätt och vis skulle jag föredraga att Moderaterna började samarbeta med Sverigedemokraterna framför ett nyval, för jag är så innerligt trött på hatet och stigmatiseringen i samhället just nu, vilket inte kommer att upphöra bara för att vi har nyval och SD möjligtvis blir andra största parti istället för tredje – tvärtom kommer det öka ännu mer.

Med tanke på att vi går en lågkonjunktur till mötes med allt vad det innebär och att ett stålbad väntar Sverige, där även de mest faktaresistenta människorna kommer att få sig en släng av sleven, så hade det bästa givetvis varit att bilda en stark regering där man tar hänsyn till folkviljan. Att istället sitta i en ankdamm och spruta vatten på varandra samt vägra samarbeta är verkligen ingen konstruktiv lösning – snarare slöseri med tid och framförallt folkets tålamod!

Det är synnerligen fascinerande att de själva inte förstår att de skadar sin image genom att agera som småbarn, men av någon anledning verkar de tro att allt kretsar kring deras eget stora ego!

universe.jpg

Annonser

8 reaktioner till “Sverige behöver inte ytterligare polarisering!

 1. Sverige redan ÄR polariserad, samma som resten av Europa och västvärlden. Det finns vänstern, som blir mer och mer extremt och det finns deras kompisar, islamisterna. Och sen finns alla andra. Och polariseringen har blivit genomförd av just vänstern + crew.
  ”Alla andra” fick inget val; antagligen man håller med med vänstern eller så är man rasist, fascist bladibladibla. Det finns inget center, neutral etc. Allt till höger av Karl Marx är fientligt! En debatt, en dialog är inte möjligt. Fakta är oacceptabelt. Allt handlar om ideologi.

  Gillad av 5 personer

 2. Jag skulle aldrig låta Niklas Strömstedt förstöra min aptit.Synd på maten men att se hans förargliga uppsyn förstör all aptit.Har aldrig tålt honom och kan inte minnas en enda låt av honom.Skit är ett sammanfattande ord.

  Gillad av 3 personer

 3. Rebloggar detta på micaelsblogspot med texten:
  Är så innerligt trött på den svenska så kallade politiken.
  Är det inte dags att gå ur sandlådan och göra något radikalt i regeringen, vad vet jag inte just nu, men det känns hopplöst trist.

  Gillad av 2 personer

 4. ”Vi har vänsterlobbyn med allt från politiker och journalister till kändisar samt vanliga medborgare å ena sidan, där man inte ens kan ge Sverigedemokraterna en ärlig chans innan man bespottar dem och ordet rasist har väl aldrig varit så utvattnat som nu. Å andra sidan har vi de längst ut på högerkanten som drar alla invandrare över en kam och tycker att alla ska kastas ut ur landet typ.”

  Din jämförelse vänster – höger haltar en hel del eftersom det är vänsterlobbyn som hörs och syns överallt, förutom då att denna grupp sett till antalet anhängare är betydligt större än de personer på högerkanten som vill ha ut alla invandrare ur landet. Vänstern är betydligt farligare för Sverige eftersom den även omfamnar den odemokratiska ideologin islam (kvinnoförtryck i skolor, hemmet, på allmänna platser etc.).

  Gillad av 2 personer

  1. Vänstern är betydligt mer ideologiskt driven än högern.Yttersta högern består mest av förgrämda rättshaverister och personer som fått stryk av någon invandrare och som saknar förmåga som SÄPO uttrycker det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s