Att vara värdig sitt ämbete innebär samtidigt att ta ansvar!

Just nu ligger det ett löjes skimmer över landet och hanteringen av SD. Förutom att partiledningen hos de övriga sju partierna agerar på sandlådenivå i vanlig ordning, så har vi även kulturarbetare som blandar sig i. Först ”kändisupproret” innan valet som sedan inte visade sig innehålla alla de kändisar som man först påstod, sedan Filip & Fredrik som vill gräva bort Skåne från resten av Sverige bara för att vi har förstått något som övriga Sverige inte är i närheten av samt slutligen U2:s sångare Bono som vid en konsert nyligen gav Åkesson en känga.

Hur vore det om dessa kända personer kunde ägna sig åt konsten och kulturen istället för att göra politiska utspel? Vad gäller F&F så får de gärna gräva bort Skåne! För min del skulle jag inte ha något emot om Danmark erövrade hela Skåne på nytt, så det skulle verkligen inte vara någon förlust – tvärtom! Ni kan ju sitta där uppe i Stockholm och tycka synd om er själva för att ni satsade på fel häst som nu säljer ut sig till Miljöpartiet och Centern för att få komma åt makten i Stockholms stadshus.

Det är inte första gången i historien som Bono ägnar sig åt politiska avstamp, men hur vore det om han såg den stora bilden istället och klankade ner på rätt person? Det är snarare EU som han borde dissa, som inte har vågat sätta ned foten och börja skydda Europas yttre gränser från de mestadels ekonomiska migranter som nu försöker ta sig in från alla håll och skapar kaos samt riskerar att drunkna på vägen. Angela Merkel, George Soros, Junker, Macron t.ex. Där har vi de stora fiskarna som bär ett tungt ansvar! Jimmie Åkesson har faktiskt inget skuld överhuvudtaget i varken Europas eller Sveriges katastrofala migrationspolitik vars konsekvenser satt oss på pottkanten rejält.

Sedan har vi diverse journalister som ska rida på vågen och ett färskt exempel har vi i dagens Ystads Allehandas ledare där man i princip anklagar väljarna för att ha röstat oansvarigt genom att låta SD toppa listan i kommunerna i sydost. När ska etablissemanget vakna upp och inse att det är de själva som har haft fel hela tiden? Skulden för att Sverige brinner är inte SD:s – däremot ska nuvarande och dåvarande regeringen bära hundhuvudet för att man i alla år blundat för problemen istället för att agera medans tid var! SD må ha grundats av tvivelaktiga personer med anknytning till högerextremism, men glöm för guds skulle inte bort Socialdemokraterna och Centerns delaktighet i riktig nazism med koncentrationsläger och rasbiologiska institut! Allt är historia, men ingen vill fokusera på nutidens problem utan tjafsar bara om något som hände för länge sedan och som inte för oss framåt! Det är inte rasism att tänka med huvudet framför hjärtat – det är realism punkt!

Buhu! Landet går inte att regera tjuter än den enda och än den andra! Det gör det visst – samarbeta med SD så går det utmärkt! Ta ert förbannade ansvar om ni vill förtjäna ert ämbete! Folket har sagt sitt – SD är tredje största parti och inget som man kan fortsätta negligera! Att vara folkets förlängda arm i riksdagen innebär inte att man ska köra över väljarna, utan snarare att lyssna på folkviljan!

#hittaryggradenochtaertansvar

20180911_152519

Annonser

7 reaktioner till “Att vara värdig sitt ämbete innebär samtidigt att ta ansvar!

 1. Det är ju inte klokt som det eventuellt kan bli att ett litet skitparti som C kan få statsministerposten.Det borde vara inskrivet i lag att största parti skall inneha statsministerposten.Nu har lööf fått hybris och tror att C+L+KD skall bilda regering och få aktivt stöd av S. Dra mig på en liten vagn.Tanten lööf får nog ta igen sig ett par kilo ifall hon skall fylla ut en statsministerkostym.

  Gillad av 2 personer

 2. Omfattande valfusk har förekommit över hela landet och man behöver inte vara konspiraitonsteoretiker för att misstänka fulspel när favorittippade SD dalar kraftigt och undertippade S plötsligt drar iväg som en raket uppåt efter att
  Val.se´s server låg nere och även Länsstyrelsens p g a som man sade ospecificerade säkerhetsskäl.
  Valsedlar för vissa partier saknades, x antal personer som skulle rösta fick veta att de redan kryssats i röstlängden, röstkort skickades ut för sent eller blev försenade av Post Nords hantering plus mycket mer som inte kan anses vara förenligt med ett demokratiskt val.

  Gillad av 1 person

  1. På tidningsredaktioner har man under många år på allvar påstått att skåningen är rasistisk…på allvar alltså så menar man att just skåningen är rasistisk.Nu senast var det Expressen där man föraktfullt höjer på nosen och återigen på allvar menar att vi är rasister.Fenomen i samhället brukar förklaras av socioekonomiska faktorer och det är övervägande orsak.Utanförskap och en känsla av att hela tiden vara förtryckt av Stockholmsmögglet har gjort att vi med rätta föraktar makten i Stockholm.Svenskpöbeln plundrade och brände Skåne och ja,sånt sitter i minnet men har också orsakat en fattigdom som ekonomisk fattigdom som syns än idag.Jag kan rekommendera att åka öster om Rv 13.I rostbältet kring Hörby och Sjöbo är förfallet enormt,fattigdomen lyser igenom de insjunkna hustaken etc.I den fattigaste delen av Rostbältet fick SD nästan 40 procent.Så visst handlar det om socioekonomiska faktorer för att förklara framgångarna för SD.Därtill ett välgrundat förakt för makten,en makt som under århundranden plundrat och bränt Skåne.

   Gillad av 1 person

 3. Förfallet är stort även utmed Hbg – H-holm. Perstorp, Klippan, Bjuv t ex m fl.
  Jag skulle gärna tillhöra Danmark. Jag känner ett lugn när jag går av båten i H-ør, så, gärna för mej, låt Sveriges kornbod bli självständigt! Så får ni se hur ni klarar er där uppe! hahaha

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s