Mitt brandtal till svenska folket!

Jag somnade och vaknade med ångest blandat med oro över vad dagens möjlighet att påverka barnens framtid egentligen kommer att innebära. Med fakta på hand vet vi att en allt för stor del av Sveriges befolkning är egoistiska och bara tänker på sig själva främst, samtidigt som en hel del är indoktrinerade sedan decennier tillbaka att tro att vi faktiskt gör en insats när vi hjälper ett fåtal människor i Sverige – där majoriteten är ekonomiska migranter – framför kvinnor och barn som sitter fast i flyktingläger och konfliktområden världen över.

Statens propagandamaskin jobbar outtröttligt 24 timmar om dygnet med att förse den ovetande och naiva svensken med en tillrättalagd bild av verkligheten, de få som vågat bege sig utanför sin Comfort zone och skådat sanningen i vitögat är fortfarande alltför få. Offerkoftorna fortsätter att placeras på invandrare och de som har obekväma åsikter stämplas även fortsättningsvis som rasister och nazister. Åsiktskorridoren är ännu alldeles för trång och den som vågar påpeka något olämpligt hängs ut och förnedras. Att fler och fler invandrare också har fått nog samt kommer att rösta på SD talas det tyst om eftersom det blir svårt att stämpla dessa individer som rasister. Allt som på något sätt kan demolera den uppmålade bilden som man vill fortsätta att mata befolkningen med sopas under mattan.

Idag har vi möjlighet att göra något åt detta! Idag gott folk, är det dags att göra vår plikt och gå till valurnorna för att rösta på den riktning som Sverige ska ta de nästkommande fyra åren, men det är inte bara för oss själva vi röstar utan främst handlar det om våra barn och barnbarns framtid. Många tvekar in i det sista och menar att man inte har orkat sätta sig in i de olika partiernas partiprogram, men egentligen borde svaret vara givet – vill man fortsätta ha det samhället som vi har idag eller vill man se en förändring? Ifall det sistnämnda är viktigast för Dig har Du två alternativ, rösta på de sju partier som de senaste decennierna förstört landet med sin destruktiva politik och få ytterligare fyra år av misär och kaos samt ökade klassklyftor – eller våga tänka nytt!

De senaste åren har vi haft det riktigt illa i landet med en vård som går på knäna tack vare personal- och resursbrist, polisbrist och uselt ledarskap vilket bidragit till en våldtäkt- och mordstatistik som slagit i taket samt fått en stor del av befolkningen att känna sig otrygga, en skola som misslyckats både med att få tag i behöriga lärare samt få eleverna att prestera samt undvika för stora klasser med stök och bråk, äldre personer som inte har råd till brödfödan, mediciner och tandvård samt en totalt misslyckad migrations- och integrationspolitik.

Socialdemokraterna har hållit Sverige i ett järngrepp i fyra decennier – de satt bland annat vid rodret under hela 1980- och 1990-talet och har styrt Sverige åt pipsvängen. Några kortare avbrott för en borgerlig regering har heller inte genererat några stora förändringar – tvärtom! Om S krattade manegen för att få Sverige att iklä sig en alldeles för stor kostym som en humanitär stormakt, utan att ha en plan för hur man ska integrera alla människor som kommer hit, så var det Moderaterna som tillsammans med MP och övriga alliansen förseglade vårt öde i och med migrationsöverenskommelsen i mars 2011. Därefter har det bara gått utför med landet och öppna gränser i kombination med tesen ”allt åt alla”, har urholkat välfärden och gjort landet till ett fäste för oräkneliga extremister och jihadister. Socialdemokraterna ingick dessutom avtal med Muslimska brödraskapet 1999, vilket förklarar varför man inte lyft ett finger för att stoppa utvecklingen av hederskultur, kvinnoförtryck och radikala moskéer – istället har man sett till att öppna dörren och bereda vägen mot ett nytt kalifat!

Den så kallade oppositionen har heller inte gjort mycket väsen av sig de senaste fyra åren trots regeringens otaliga fadäser med exempelvis transportskandalen som satte hela rikets säkerhet på spel, afghanamnestin, åtstramningar i yttrandefrihetslagen och tryckfrihetsförordningen, public service-skatten, gängvåldets utbredningar och otaliga rapporter om ökande våldsbejakande islamism, salafistiska moskéer, parallella samhällen, shariapoliser, böneutrop och ett extremt kvinnoförtryck samt barntortyr i form av barnäktenskap, könsstympning samt slöja och heltäckande klädsel på små flickor. Saker som inte hör hemma i ett fritt demokratiskt samhälle! I Sverige har vi religionsfrihet, men man förväntas att leva sekulariserat och när en stor grupp med människor inte klarar av detta är det dags för regeringen att ta bladet från munnen och sätta ned foten på allvar! Att som nu ställa sig bakom kvinnoförtryck, antisemitism och hat mot homosexuella är inte värdigt en sann demokrati!

Under fyra år gjorde man ingenting, men några veckor innan valet vaknade alla upp och hade förslag i rätt riktning. Är det ingenting att reflektera över? Om man inte brytt sig nämnvärt de senaste åren så verkar det enligt mitt tycke väldigt skenheligt att börja nu och varför skulle vi överhuvudtaget tro på dessa tomma löften och luftslott som man bygger upp? Vi kan inte gå på samma bluff ännu en gång!

Sverigedemokraterna är det enda parti som inte har haft händerna i syltburken tack vare att övriga partier aktivt har utestängt SD från makten och outtröttligt mobbat partiet. Om man svart på vitt ser att sju partier inte gjort något de senaste åtta åren för att få till stånd den förändring som Sverige så väl behöver – inte ens avsatt regeringen när man fått tillfälle – utan istället ägnat tiden åt att stoppa huvudet i sanden samtidigt som SD genom åren lagt förslag efter förslag med klarsynta åtgärder som övriga partier bara ignorerat , förstår jag inte vad problemet är. Självklart finns det ingen anledning att ge dessa sju partier nytt förtroende och gå på deras lögner ännu en gång. Att syna bluffen borde vara enkelt för alla med sunt förnuft i behåll! Visst finns det ljuspunkter i vissa partier med stjärnor som lyser lite starkare, men så länge partiledningen driver en helt annan linje samt samarbetar med ett extremistparti som vill gå åt helt andra hållet, är det mest realistiska att förändringen inte kommer att skapas den här gången heller!

Fyra år till med tomma ord och lögner som bara kommer att leda till mer integrationsproblem, anarki och en söndervittrad välfärd – eller nya friska krafter som aldrig har fått chansen att visa vad de går för och som har nytänkande politik och framförallt modet samt viljan att genomföra den? Valet är lätt – jag röstar på Sverigedemokraterna eftersom jag vill att mina barn ska få växa upp i ett tryggt samhälle där kvinnor inte ska behöva vara rädda när de lämnar hemmet, de ska ha möjlighet att få en adekvat utbildning av kvalificerade lärare i mindre klasser utan stök och bök, de ska inte behöva se sina skolkamrater skolas in i kvinnoförtryck från barnsben och jag ska inte behöva förklara för dem att i Sverige skyddar vi grovt kriminella individer och trampar på offret.

Syftet med en demokrati är att folkvalda representanter ska företräda oss i riksdagen och vara folkets förlängda arm – men med facit i hand vet vi alla att detta inte efterlevs längre. Alltför många riksdagspolitiker innehar inte sitt ämbete för att de brinner för politiken, utan för att de ser en enkel väg till livstids försörjning. Det krävs tyvärr inte mycket för att bli politiker idag och tyvärr står varken utbildning eller erfarenhet särskilt högt i kurs. Detta ska man också ha åtanke innan man vind för våg kastar i några röstsedlar i ett kuvert av gammal vana.

Förändringen kan bara komma från oss själva och låter vi denna chans gå oss förbi så väntar en dyster framtid för framförallt nästa generation. Våga ta steget och kliva ut från ledet – Dina barn kommer att tacka Dig en dag och även om en majoritet av lallande får ser till att vi får fyra år till med en rödgrön giftcocktail, eller hemska tanke Annie Lööf tillträder som statsminister, så har Du åtminstone gjort vad Du kunnat och kan rakryggat se Dina barn i ögonen!

Michael Jacksons text till låten ”Man in the Mirror” passar otrolig bra in just idag – nu står vi upp för Sverige på riktigt!

I’m Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It’s Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .

I’m Starting With The Man In
The Mirror
I’m Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change

dead fish.jpg

Annonser

14 reaktioner till “Mitt brandtal till svenska folket!

  1. Du har så rätt att en altför stor del av folket är egoistiska och bara tänker på sig själva.De blir dock färre och färre och beviset kommer idag.Jag vägrar att enbart tänka på mig själv.Jag vägrar att motsätta mig ökat bostadsbyggande enbart av rädsla för att mitt hus skall sjunka i värde.Jag vägrar att de sk utsatta områdena skall vara en arbetskraftsreserv som åtminstone på pspperet pressar lönerna.Jag har alltid gett av mig själv och det har i sin tur gett mig.Ge och dig skall varda givet! var inte den där egoistiska människan som du ovan beskriver. Snälla!

    Gilla

  2. Jag kan meddela att både Rolf och Åberg nu är blockerade från att kommentera på min blogg, så ni behöver inte svara mer till dessa herrar. Droppen kom nyss när Åberg skrev riktig dynga om detta brandtal. Någonstans måste man dra gränsen och min går när människor är så förblindade av sitt hat att de inte kan diskutera på ett sansat sätt. Jag har inga problem att diskutera med meningsmotståndare så länge de kommer med konkreta belägg. Så var inte fallet med dessa antagonister som började låta som papegojor på slutet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s