Löfvén redo att leda en koalitionsregering!

Med bara dagar kvar till valet tar Stefan Löfvén på sig att leda en ny koalitionsregering. I gårdagens debatt i TV4 menade han att blockpolitiken hämmar utvecklingen i Sverige och öppnar upp för en koalitionsregering om inget av blocken får majoritet i söndagens val.

I en krönika i Dagens Nyheter skriver Löfvén att ”alternativet är att ge makten till Sverigedemokraterna, ett rasistiskt part med nazistiska rötter”, något han även kom tillbaka till vid debatten i TV4.
”-Min regering har förmått att sluta många avtal över blockgränserna om bland annat energipolitik, försvaret och klimatet. Detta visar att partierna i Riksdagen är redo för ett brett samarbete.”

Den borgerliga Alliansen har dock gjort det klart att man inte kommer att stödja en rödgrön regering.

Här står vi alltså fem dagar innan valet och lyssnar på de två alternativen som tjafsar om makten. Det svarta fåret som en stor del av befolkningen vill se i maktens boningar hörsammar man inte det minsta – vem bryr sig om vad pöbeln anser?!

Det är förfärligt att vi har sådana egocentriska politiker som bara tänker på sitt eget bästa istället för att sätta folkets vilja främst. Jag hoppas verkligen att svenska folket tar sitt förnuft till fånga och ger båda dessa pompösa herrar varsin näsbränna på söndag! De är verkligen i behov av ett wake-up call!

https://politiken.dk/udland/art6685865/Stefan-Löfven-er-klar-til-at-lede-en-ny-koalitionsregering

löfven

Annonser

12 reaktioner till “Löfvén redo att leda en koalitionsregering!

 1. Roande kommentar från en av mina följare på VK som är vänstersympatisör:

  ”Jag hjälpte min farmor att förtidsrösta igår och i bilen pratade hon någonting svagt hörbart om sitt glada trettiotal och i vallokalen såg jag till min förfäran henne stoppa tre valsedlar som det stod SD på i kuverten.Det var en svår dag för mig.SD kommer nog att få uppemot trettio procent tippar jag.”

  Gillad av 1 person

 2. Ja du Jenny. …den där pellejönsen till statsminister har verkligen bidragit till politerförakt. … och en stor del av övriga oxå😱😱 Göran Persson ”lånade” 257.miljarder från pensionsfonderna. ..vore intressant om du forskade lite i detta 😘😘😘

  Gillad av 1 person

  1. Sossarnas del i pensionskollapsen är obestridlig. Föga förvånande också, med tanke på att S dessutom är ansvariga för att ha förstört dom folkliga demokratiska organisationer som en gång byggdes upp under den socialdemokratiska folkhemstiden. S har egentligen alltid varit rikemännens agenter i fackföreningar och folkrörelser, men efter kriget var dom tvungna att hålla en lägre profil för att inte alla arbetare skulle bli kommunister. Det bidrog till att vi slapp bli en del av Östeuropa och det skall dom ha cred för, men det lade också grunden till att storföretagen, utan folkliga protester, kunde påbörja nermonteringen av välfärden och släppa lös globalisternas plundring av vårt land.
   Dessvärre utgör inte SD något alternativ alls i varken pensionsfrågan eller den om hur vi skall stoppa globalisternas härjningar. SD är bara en del i dom multinationella/globalistiska företagens taktiska arbete för att slippa stå till svars för sina handlingar.

   Gilla

   1. Det är en ren lögn att S varit ”rikemännens” agenter i facket och folkrörelserna.

    Så det är alltså svenska storföretag som Sandvik, SKF, IKEA, Volvo, Ericsson, SCA, Atlas Copco m.fl. som står för nedmonteringen av den svenska välfärden? Var får du all smörja ifrån?

    Svaret är väl att V och endast V kan stoppa ”globalisternas” härjningar antar jag..?

    Gillad av 1 person

   2. Oj oj tompas du har inte ens fattat vad globalismen är för något.
    Globalismen är det naturliga resultatet av att multinationella företag växer sig större och större och till slut får mer makt än enskilda länder.
    Dessa företag får då ett gemensamt intresse av att bryta ner nationsgränser och avveckla den nationella suveräniteten som skulle kunna få enskilda länder att sätta käppar i hjulen för dom.
    Det blir i praktiken också ett avvecklande av den nationella demokratin.
    Sverige är ett exportland och svenska företag är ofta just multinationella och har starkt intresse av globalistisk politik. Alla stora partier i Sverige har föga förvånande anammat detta och driver numera en globalistisk agenda.

    S har gått i spetsen för att göra fackföreningarna till en ofarlig del av företagens administration och idag finns knappt någon facklig kamp värd namnet kvar och i det tomrummet kan storföretagens politiska företrädare sänka skatterna, privatisera offentlig sektor och montera ner vår nationella suveränitet.

    Gilla

 3. Jodå jag är införstådd med att stora globala bolag har en påverkan på den förda politiken.
  De stora företagen likväl som de små skapar ändock arbetstillfällen vilket gynnar befolkningen och statskassan. Det är just genom att erbjuda arbetstillfällen eller risken att de lägger ner eller flyttar till något annat land vilket ger arbetslöshet, som de kan sätta press på poltikerna. Politikerna befinner sig därför i en rävsax. Sant är också att om inga nya pengar tillfaller statskassan så försämras välfärden.

  Jag kan hålla med dig om att dagens fackföreningar har föga gemensamt med dåtidens.
  I dag verkar det mer som om facken finns till för sig själva än för medlemmarna.
  Bevis för detta har vi kunnat ta del av genom nyheterna genom åren.

  Gillad av 1 person

   1. Nej då det finns ingen motsägelse det är bara du som fultolkar. Små och stora bolag bidrar ju dels genom arbetstillfällen och dels genom skatt så att välfärden kan bevaras och utvecklas så länge företagen finns i landet, eljest sinar skatteinkomsterna.Dock är det politikerna genom sina beslut som fördelar skattepengarna. Fördelas dessa pengar på ett för välfärden ogynnsamt sätt så påverkar det förstås välfärden. De som är de skyldiga är inte företagen utan politikerna. Fel förd politik leder inte rätt. Kan man dessutom minska invandringen och utvisa de som inte har rätt att befinna sig i landet så finns det avsevärt mer pengar som kan fördelas till välfärden om vi har de rätta politikerna, vilket vi inte har för tillfället.

    Gilla

   2. ”stora globala bolag har en påverkan på den förda politiken” skrev du helt korrekt, men nu tog du tillbaka det igen!!
    Om stora företag kan påverka skattepolitiken, vilket dom alldeles uppenbarligen har gjort, så är naturligtvis företagen lika skyldiga som deras knähundar till politiker.

    Att det skulle bli mer pengar till välfärden för att högern utvisar några invandrare är ett helt obevisat påstående. Hittills har högern hela tiden jobbat för sänkta skatter för företag och rika personer. Absolut ingenting talar för att SD skulle ändra på det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s