Danska socialdemokrater kritiserar sjuklövern för deras ovilja att samarbeta med SD!

Mette Frederiksen, partiledare för Socialdemokraterna i Danmark, karakteriserar svensk politik som odemokratisk eftersom ingen av de svenska partierna vill samarbeta med Sverigedemokraterna.

Detta avfärdar Socialdemokraternas gruppledare och tidigare inrikesministern Anders Ygeman som trams och fastslår att Frederiksen kan glömma sin önskan om att övriga partier ska samarbeta med SD. Enligt Ygeman har Mette Frederiksen missförstått den svenska situationen.

Det faktum att Socialdemokraterna i Danmark de senaste åren samarbetat med Dansk Folkeparti och att det därför inte är helt orimligt att man även gör något liknande i Sverige, är enligt Ygeman helt orimligt.
-”För oss är det naturligtvis en främmande tanke – vi kan inte göra något sådant. SD grundades av människor som hyllade Tysklands ockupation av Danmark och de firade inte Danmarks frigörelse.”

Sverigedemokraternas Paula Bieler hyllar däremot Mette Frederiksen för hennes kritik av det svenska politiska etablissemanget.
-”Jag är absolut enig med henne. Det är mycket märkligt att man inte räknar med de 25-30% som faktiskt önskar vår politik.”

Nick Hækkerup (S), ansvarig för utrikesfrågor, är enig med sin partiordförande.
-”Via vårt samarbete med Danskt Folkeparti har vi kunnat förhindra många saker. Det har varit politiska dagordningar som vi har haft gemensamt med DF. Det är odemokratiskt när svenska partier inte vill samarbeta med SD. Man ska akta sig för att peka finger åt partier och befolkningen, men den svenska och danska relationen är också annorlunda.”

Vill man inte riskera att få Anders Ygeman som statsminister de närmaste fyra åren är det viktigt att tänka till inför söndagens val. Socialdemokraterna fortsätter in i det sista att peka ut SD som ett rasistiskt parti, trots sina egna ruttna rötter och man idiotförklarar samtidigt en stor del av svenska folket. Enligt mitt tycke är måttet rågat med denna klåparregering och det är dags att vädra ut det gamla och göra plats för nytt blod!

Ygeman.jpg

Annonser

6 reaktioner till “Danska socialdemokrater kritiserar sjuklövern för deras ovilja att samarbeta med SD!

  1. kbrel.
   Jösses! Vilken planet är du från? Trots all kritik man kan rikta mot överhetens attacker på statskassan och därav följande brister i välfärden så är Sverige ett av dom mest demokratiska länderna i världen, kanske rentav, det mest fria och demokratiska landet i världen.

   Gilla

 1. Det var väl inte SD som startade och byggde upp det Rasbiologiska Institutet och därefter exporterade det till Hitler som byggde vidare på deras idé. Det var väl inte SD som skickade iväg ett fullt passagerarfartyg med Baltiska flyktingar till broderpartiet i öster efter dess ledare Stalins förfrågan. Har man en sådan bakgrund så vill man gärna anklaga andra för samma sak. Tyvärr så får de aldrig upp SD i den naziklass som ni själva befinner Er. Zebrans ränder försvinner aldrig, de bara anpassar sig
  .

  Gillad av 1 person

  1. SD fanns inte då Liselott! Rasbiologiska Institutet är ett praktexempel på hur illa det kan gå när man lägger fokus på etnicitet och SD gör just det.

   Sedan hävdar du, som det verkar på fullt allvar, att S på den tiden var ett broderparti med det sovjetiska kommunistpartiet. Ditt påstående är skrattretande dumt. Kommunismen var på stark frammarsch efter kriget och det S gjorde var ju tvärtom att kanalisera arbetarklassens missnöje in på, för kapitalet, ofarliga banor.
   Det var bra på det viset att vi slapp bli en del av Östeuropa, men det krossade med tiden den arbetarrörelse som vi idag så väl hade behövt för skydda oss mot globalisternas härjningar.

   Gilla

 2. Det är inte bara ett parti som blir utmobbade av sjuklövern utan även en stor del av det svenska folket. Det får bli ett slut på detta nu. Det är inte värdigt ett land som vill framstå som ett av de mest demokratiska länderna i världen. Mobbande politiker måste avsättas.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s