Det har gått för långt när man börjar kritisera tidningsredaktioner för att de inte sällar sig till mobbningskören mot Sverigedemokraterna!

PK-Sverige i ett nötskal!

I ett patetiskt debattinlägg i Aftonbladet ondgör sig idag en före detta ledarskribent på Göteborgsposten tillsammans med några lokalrepresentanter för Centern och Liberalerna över den politiska redaktionen på tidningen Göteborgsposten. Man förfasas över det faktum att tidningsredaktionen faktiskt förespråkar en Moderatregering som ska regera Sverige med stöd av Sverigedemokraterna.

”Trots SD:s nazistiska arv, fortsatt nationalkonservativa främlingsfientlighet och beundran inför auktoritära regimer, som den i Ungern, argumenterar ledarsidan för en moderatledd regering med stöd av SD.”

Ledarsidan är förfärlig enligt skribenterna och Teodorescu samt Hjörne får sig en del kängor.

Det faktum att SD vill strama åt reglerna för vem som ska kunna bli svensk medborgare ser man som ”ett hot mot den liberala demokratin i Sverige, som vi känner den sedan 100 år tillbaka.”

Jösses, när ska denna politiska korrekthet kväsas i sin linda? Den förgör landet sakta men säkert! Vi ska vara tacksamma för att det fortfarande finns journalister som vågar säga sin mening! De är inte många och de går att räkna på sina fingrar, men jag hoppas verkligen de står på sig. Fy bubblan för sådana här vidriga påhopp!

Detta får mig återigen att känna obehag vid tanken på att Moderaterna går till val med Alliansen – Centerpartiet och Liberalerna är inte bra för Sverige!

Idag meddelar Moderaterna att man har ett hemligt recept för hur man ska vinna väljarnas gunst och att vi snart kommer märka skillnaden – låt oss be för att det är ett besked om att Moderaterna klipper banden till Alliansen och går till val på egen hand!

Med dagar kvar till valet redovisar idag Sentio sin senaste väljarundersökning och den visar att SD återigen är överlägset största parti:
 
Sverigedemokraterna ökar rejält från 21,8% till 24%
Moderaterna backar från 19,6 till 18,2%
Socialdemokraterna backar från 22,5 till 22,1%
Samtliga riksdagspartier kommer över riksdagsspärren – MP får 4,4% och KD 5%.
 
Tragiskt att se att Fi har mer stöd än MED:
Feministiskt initiativ 1,3%
Medborgerlig samling 0,5 %
Alternativ för Sverige 2,0 %
 
Om jag vore Ulf Kristersson skulle jag definitivt tänka om över helgen!

8 reaktioner till “Det har gått för långt när man börjar kritisera tidningsredaktioner för att de inte sällar sig till mobbningskören mot Sverigedemokraterna!

 1. Nyheter i Dag skriver också att enligt Arve Östgaard, som driver mätinstitutet Sentio, talar rådatan för att SD skulle kunna få så mycket som 29 procent i valet. Att AfS skulle komma över fyraprocentspärren ser jag som ganska orealistiskt, men under lär ju ha inträffat förr… Vad beträffar MED så ser utsikterna att komma över 4 % oöverstigliga.

  Sedan om jag var i Ulf Kristersson kläder så skulle jag lägga allt som handlar om politik bakom mig, särskilt med tanke på att sagde Kristersson inte har en aning om vilka som begår de flesta våldtäkterna i landet. En sådan person kan knappast ges ett mandat att leda landet. Lite koll måste även en politiker ha!

  Gillad av 1 person

   1. Jag har väl egentligen aldrig satt mitt hopp till MED. De är lite för mycket åt PK-hållet för min del. Men för all del, de har faktiskt en hel del intressanta förslag, men tyvärr så appellerar de inte fullt ut på mig och uppenbarligen inte heller på den övervägande delen av väljarkåren. Så Jenny, välj ett annat parti är mitt förslag om det nu är värt något.

    Gilla

  1. Måste faktiskt ge en kommentar till min egen kommentar angående Kristersson. Klart som korvspad att karln vet vilka som begår de flesta våldtäkterna i landet, något annat vore orealistiskt och synnerligen osannolikt. Varför säger han då att han inte vet? För att han är rädd. Rädd för att stöta sig med PK-etablissemanget, rädd för att kallas allt med -ist i ändelsen, rädd för att förknippas med SD. Att en stor del av svenska folket är beredda att ge sin röst på en sådan ynklig figur är stor skam och säger faktiskt en hel del om den svenska väljarkåren också.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s