Nej till fortsatt islamisering av Sverige och ja till frihet samt jämlikhet för alla oavsett kön och etnicitet!

Många av er undrar hur jag orkar att skriva inlägg vareviga dag och en av anledningarna är den energi som träningen ger mig. Nyss hemkommen från ännu ett svettigt träningspass är jag fylld med energi. En av låtarna i detta intervallpass var extra peppande, nämligen Robbie Williams ”I love my Life” – dessa textrader nedan gör att man flyger fram och just där och då känner man sig som en rivningskula – redo att krossa allt motstånd!

Det mesta just nu känns mörkt och valspurten närmar sig med allt vad det innebär, men det är vid dessa tillfällen när man känner sig stark, vacker och fri som man får nya krafter att kämpa vidare. Men som vanligt skänker jag en tanke till de kvinnor som inte mäktar med det för att de befinner sig längst ner i rang och deras liv består av att föda och ta hand om barn, handla och laga mat, städa hemmet, tvätta samt se till att hushållet fungerar. Det är självklart att man inte känner sig varken vacker, magisk, stark eller fri under dessa förhållanden – särskilt inte om man dessutom får höra att man är ful, äcklig, ointelligent och bara ska hålla tyst samt göra sitt jobb som säkert drabbar en hel del.

Många säger att om vi skulle införa burkaförbud eller förbud mot slöja på allmän plats så skulle dessa kvinnor bli fångar i sina egna hem – jag tror dock att många redan känner sig som just fångar i sina egna hem. Eftersom man inte kan språket blir man ännu mer islolerad när man förstår inte vad människor utanför hemmet säger eller vad det står i tidningar och posten som kommer hem. Man måste förlita sig på att antingen mannen eller några av barnen kan hjälpa till att översätta.

Många ifrågasätter mitt engagemang mot dessa fåglar i bur och tycker att jag borde låta det vara – men jag brinner för att alla kvinnor och flickor oavsett härkomst och religion ska få möjlighet att känna sig unika, vackra, stolta samt fria! De ska gå med huvudet högt och med håret flygande i vinden – klädda precis hur de vill och utan manlig eskort så fort de sätter foten utanför dörren.

Varför ska vi blunda för det som sker och inte lägga oss i? Väljer man att bosätta sig i Sverige så ska man också få leva som en fri individ och här är det jämställdhet mellan könen som råder! Varför gör vi då skillnad på könen när det kommer till de som är muslimer? Varför medverkar vi till att flickor redan från barnsben ska känna sig mindre värda, lära sig att gå några steg bakom de av manligt kön, hålla sig tyst i bakgrunden och bara göra sin plikt eftersom de bara är ”dumma kvinnor”? Dessutom får de en skev bild av svenska flickor och kvinnor som pekas ut som ”horor” samt ”lättfotade” bara för att vi klär oss som vi vill och lever våra liv som vi vill. Många muslimska barn hindras från att leka med svenska barn, eftersom föräldrarna är oroliga att de ska få fel ”värderingar”. Att den svenska regeringen och stora delar av oppositionen har valt att blunda för utvecklingen de senaste tjugo åren är inget annat än en stor skam! Att man nu 18 dagar innan valet låtsas vilja ta tag i problemen är inget annat än humbug!

Jag förstår att dessa bokstavstrogna och radikala imamer känner sig hotade av det täcka könet och därför har infört regler för att förtrycka kvinnor och flickor – de är rädda att vi ska ta över! I Sverige kör man inte över en kvinna så lätt – vi har starka viljor och vet våra rättigheter! Så ska det också förbli och jag uppfostrar mina två döttrar att bli lika starka och envisa som jag själv! Jag tänker därför fortsätta kämpa för att stoppa islamiseringen av Sverige och min förhoppning är att vi någon gång i framtiden ska kunna släppa alla dessa vingklippta fåglar fria!

Den 9 september säger jag nej till fortsatt islamisering av Sverige och ja till frihet samt jämlikhet för alla oavsett kön och etnicitet!

I love my life
I am powerful
I am beautiful
I am free
I love my life
I am wonderful
I am magical
I am me

20180823_192730

Annonser

11 reaktioner till “Nej till fortsatt islamisering av Sverige och ja till frihet samt jämlikhet för alla oavsett kön och etnicitet!

 1. Jenny, har länge beundrat dig och tagit del av allt du skriver och känner. Är en av dina följare och undrar ständigt och jämt hur du orkar. Har förstått att du är småbarnsmamma, inte till ett barn utan flera. Hur får du vardagen att gå ihop ? Sover du aldrig ? Vill verkligen hoppas att det går bra. Gå inte in i väggen snälla, jag vet hur ”DET” känns. Hoppas verkligen att få följa dig länge till. Hälsningar från en beundrare.

  Gillad av 1 person

 2. Visst skall vi motverka religiöst vansinne, oavsett religion. Vill påminna om att Julia Kronlid, SD;s vice ordförande är kreationist och tror på gamla testamentets sagor om skapelsen, ungefär som många muslimer gör. Hon vill dessutom börja försämra abortlagstiftningen.
  MEN hur har Sverige blivit ett sekulärt land, från att ganska nyss ha varit helt infekterat med bronsåldersreligion och kvinnoförtryck?
  Jo, genom industrialisering, utbildning, framtidshopp, trygghet i vardagen och tro på ett rimligt liv för sig själv och sina barn. Det tog kanske tre generationer, men det lyckades och nu är vi ett av dom mest sekulära länderna i världen.
  I det socialistiska Albanien förbjöd man religion, men det sket sig. Fattigdom, diktatur och elände skapade god mylla för fortsatt tro.

  Man kan inte vänta sig att folk från fattiga länder skall byta livsåskådning bara för att dom blir placerade i utanförskap i en betongförort. Vi måste helt enkelt bli bättre på integration om något skall hända. Att säga till dom att dom har fel och hur vi tycker att kvinnorna skall klä sig gör bara saken ännu värre.
  Att bryta utanförskapet innefattar b.la. att fler jobbmöjligheter måste skapas inom skola, vård och omsorg, där säkert många invandrare kunde göra en stor insats. Det i sin tur kräver att rikemännen måste börja betala skälig skatt, vilket inte kommer att ske om ingen tvingar dom. För att det skall bli möjligt måste vanliga människor solidarisera sig med varandra, strunta i etniciteten och organisera sig till motstånd. Detta vet överheten och därför blir dom glada i hela nyllet när SD kommer och försöker få oss att hata våra utländska bundsförvanter istället.
  Don´t buy it!

  Gilla

  1. På vilket sätt hjälper vi dessa förtryckta kvinnor genom att skapa jobb i förorten? Det ska vi givetvis göra oavsett, men dessa jobb kommer aldrig dessa kvinnor att komma i närheten av. Deras jobb är och förblir att ta hand om hemmet!

   Gillad av 1 person

   1. Om ditt antagande att nya jobb inte påverkar skulle vara sant så skulle vi bott kvar på landet allihop och du skulle ha gått omkring med ett huckle på huvudet och haft hand om hemmet.
    Det funkar inte så Jenny. Att folk får chansen till arbete, utbildning och trygghet är dom materiella faktorer som förändrar gamla förlegade traditioner. Man kan naturligtvis testa Albaniens väg också, men den fungerade inte där och kommer inte att fungera här heller.

    Gilla

   1. Precis. Men finns det då möjlighet att få ett jobb och tjäna pengar om man tar av sig tältet, så har vi där skapat ett plånboksincitament att göra det och om dom gör det så har vi stärkt deras ställning i familjen.
    Kanske kräver det dock, precis som i vårt eget land ett generationsskifte först.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s