Var finns dessa starka och stolta kvinnor som bär hijab av egen fri vilja?

Som ni vet engagerar jag mig mycket i kampen mot kvinnoförtrycket och den pågående islamiseringen av Sverige. Jag brukar därför studera alla kvinnor och flickor som går omkring i heltäckande klädsel och/eller hijab. I Ystad kryllar det av kvinnor med huvudduk och långa rockar så man behöver inte gå särskilt långt för att få syn på någon.

Med tanke på att många förespråkare av hijab påstår att kvinnor för det mesta bär det av egen fri vilja och är stolta över detta samt att vi utomstående ska låta bli att lägga oss i vad de väljer att bära för kläder, så är det anmärkningsvärt att de varken ser glada eller lyckliga ut. Istället ser de för det mesta sura, arga och buttra ut. Inte småflickorna så klart – barn är alltid glada och energiska oavsett vad de bär för kläder.

Det blir särskilt anmärkningsvärt när en kvinna i heltäckande kläder och hijab passerar en svensk tonåring i tighta kläder, som har sitt långa hår utsläppt så att det fladdrar i vinden och med ett leende på läpparna njuter av sin frihet. Det blir nästan absurt!

Så var finns dessa stolta och starka kvinnor som säger sig bära detta av fri vilja? De borde flyta fram, raka i ryggen, ut med bröstet och med ett leende på läpparna! Men nej då, det enda man ser är kvinnor som går omkring med hopkurade axlar och ser ut som om de sålt smöret och tappat pengarna. Varför? Det stavas KUVAD!

Dessa kvinnor är kuvade att vara lägst i rang och att inte synas eller höras! Här finns inga stolta och vackra kvinnor, uppsminkande som i reklamen för hijabs eller burkini! Nej, det här är verkligheten och jag anser att detta är kvinnoförtryck oavsett vad vissa andra säger!

Det är skamligt att Sverige ställer sig bakom detta och att vi dessutom ser på medan små flickor skolas in i kvinnoförtrycket är nog det mest tragiska!

Våra politiker saknar helt ryggrad så där kan man inte förvänta sig något annat, men svenska folket har makten att säga nej! Vi måste kräva att Sverige inför burkaförbud som i Danmark och även lagstiftar om att barn under 18 år inte ska bära slöja på allmän plats! Det är verkligen på tiden att religionsfriheten i Sverige ses över!

#krossakvinnoförtrycket

Religion

Annonser

3 reaktioner till “Var finns dessa starka och stolta kvinnor som bär hijab av egen fri vilja?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s