Svensk media fortsätter lobba för Miljöpartiet, misstänkt IS-terrorist anhållen i Saudiarabien, ökade drunkningsfall i Tyskland skylls på oansvariga föräldrar och Madonna fyller 60 år!

Här är ett praktexempel på en missledande rubrik i syfte att lyfta fram Miljöpartiets position inför valet, eftersom man är väl medveten om att de flesta inte orkar läsa artikeln: ”Förtroendet för språkrören ökar – efter sommarens extremväder”.

I texten framgår det att inga stora förändringar har skett vad gäller förtroendet för de olika partiledarna – Ulf Kristersson har fortsatt högst förtroende bland väljarna enligt Inizios undersökning och Löfvén samt Lööf ligger på delad andra plats med Jonas Sjöstedt tätt efter sig på en tredje plats. Den enda förändringen som har skett är att Isabella Lövin och Gustaf Fridolin gått fram några få procentenheter. Men faktum är att de fortfarande ligger sist och att 52% fortfarande saknar helt förtroende för Lövin samt 55% av väljarna saknar förtroende för Fridolin, vilket är fler än som misstror Jimmie Åkesson.

Lena Melin konstaterar att ”Det är en uppförsbacke som heter duga mindre än en månad förre valdagen” och det har hon helt rätt i så att därför påstå att många drabbats av klimatångest på grund av skogsbränderna och nu lägger sin tillit till Miljöpartiet är en sanning med modifikation!

https://www.aftonbladet.se/…/torkan-hojer-fortroendet-for-f…
———————————————–

Jag har kritiserat Saudiarabien ofta på sista tiden – främst för deras inblandning i Jemenkriget samt deras inhumana behandling av kvinnorättsaktivister. De verkar dock ha koll på säkerheten i landet, för i natt tog man enkelt fast en misstänkt IS-terrorist som befaras ha haft en bombväst på sig.

Det var Saudiska säkerhetsstyrkor som neutraliserade en man som bar något som liknade en explosiv väst i staden Al-Bukayriyah och skadade honom i en skottlossning.

Enligt en talesman för inrikesdepartementet, hade den misstänkta bombmannen erkänt sig till IS-ideologin. Mannen har arresterats och förts till sjukhus. Polisen beslagtog ett maskingevär, 359 kulor och en pistol.

http://english.alarabiya.net/…/Man-with-suspected-explosive…
———————————————-

300 personer har drunknat i Tyskland hittills i år och myndigheter anser att de vuxna brister i tillsyn tack vare sitt användande av mobiltelefoner, vilket genererar ett oansvarigt beteende gentemot sina barn eftersom de stirrar på sina telefoner istället för att övervaka simmande familjemedlemmar. En annan orsak är också att alla barn inte kan simma och kritik höjs nu mot att simundervisning inte är obligatorisk i skolan.

Peter Harzheim, German Federation of Swimming Pool Supervisors:
-”Fler och fler föräldrar tittar i sina smarttelefoner istället för att ha kontroll över sina barn. Det är sorgligt att föräldrar har blivit så oansvariga nu för tiden. Vi upplever dagligen att människor ser badpooler som ett slags dagis och helt enkelt inte är uppmärksamma. För få föräldrar och mor/far-föräldrar följer vårt råd – lägg undan era smartphones när era barn och barnbarn är i vattnet”.

https://www.independent.co.uk/…/children-drowning-parents-p…
——————————————–

Slutligen noterar jag att Madonna idag fyller 60 år och för de som vill ha en liten nostalgitripp om hur Madonna blev drottningarnas drottning såväl som en gayikon som kampanjade för att uppmärksamma omvärlden på konsekvenserna av Aids, kan jag rekommendera nedanstående artikel.

https://www.independent.co.uk/…/madonna-queen-gay-sex-homop…

nyheter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s