Vad är det som endast SD kan genomföra i svensk politik?

Jag diskuterade igår med en vänstersympatisör i ett annat forum och fick frågan varför en så begåvad person som jag inte redan genomskådat Sverigedemokraterna och vad det är som endast de kan genomföra i svensk politik.

Saken är den att jag egentligen inte alls tycker att SD är det perfekta partiet – det partiet existerar nämligen inte! Jag har fem kärnfrågor som jag brinner för – migration och integration, brott och straff, skolan, vården samt hederskultur som till viss del ingår i punkt ett. Visst har Sverige problem med fler saker, men väljarnas viktigaste fråga är migrationen.

Ingen av de övriga sju riksdagspartierna kan leva upp till mina förväntningar och krav – Moderaterna är där och nosar lite, men jag litar inte ett dugg på deras partiledare som enligt mitt tycke levererar tomma ord och dessutom vägrar de att samarbeta med SD, vilket är deras stora svaghet samt påvisar att de inte är redo att ta sitt ansvar och styra landet på ett ansvarsfullt sätt.

Som gammal Moderat-väljare borde jag attraheras av deras sockrade löften, men jag har svårt att glömma deras agerande de senaste tre mandatperioderna och har dessutom fått kännedom om att en Moderatpolitiker i partitoppen inte har rent mjöl i påsen, så nej jag köper inte grisen i säcken. Dock ska tilläggas att samtliga partier troligtvis har lik i garderoben – det hör liksom till politiken att rent spel och ärlighet inte är några ledord.

Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige däremot har bra partiprogram precis som Sverigedemokraterna och hade dessa två partier inte varit så små, så hade inte SD varit ett självklart val. Helst av allt hade jag velat se ett fjärde parti som var en blandning av SD, MED och AfS, men med fyra veckor kvar till valet är detta inte möjligt och man tager vad man haver som Kajsa Warg brukade säga.

SD:s akilleshäl är deras partirepresentanter, där deras historik är allt annat är positiv – där vinner Medborgerlig Samling med hästlängder mot alla partier för de har både välutbildade och kompetenta personer, men man får förlita sig på att SD rensat friskt i leden inför valet och kan leva upp till folks förväntningar, jag vet åtminstone en hel del bra personer som kandiderar runt om i landet.

På frågan vad det är som endast SD kan genomföra i svensk politik så är det att röja upp i den katastrofala migrations- och intregrationspolitiken som har förpestat landet i alldeles för många år – det är jag övertygad om att partiet kommer att göra briljant! SD har nämligen varit före sin tid sedan lång tid tillbaka och lagt förslag om hur man ska komma tillrätta med våra problem med migranter, integrationen och hederskulturen redan för 10 år sedan. Men inget annat parti har velat lyssna, istället har t.ex. Moderaterna anammat dessa förslag och gjort till sina egna ett flertal gånger de senaste åren. SD har dock inte gett upp, utan fortsatt att enträget komma med sina briljanta förslag om allt från medborgarskap, till språkkrav och bidragsstopp för att nämna några, men utan att få gehör för sin sak eftersom de har ”fel värdegrund”. När man betänker hur annorlunda vi hade kunnat ha det i Sverige idag om våra politiker hade vågat lyssna på vad SD sagt i alla år, så faller sig valet helt naturligt – självklart är det dags att ge detta parti en chans att visa vad de går för, övriga har bränt sina broar en gång för alla! Förändringens vindar blåser över Europa och det är även dags för oss i Sverige att följa efter.

Sverigedemokraterna må ha varit riksdagens svarta får i alla år, men de har aldrig gett upp, trots alla glåpord och nedsättande epitet som media och andra politiker försökt klistra på dem med sina lögner och dimridåer! De har stått fast vid sin vision och varit redo med sitt recept för landets väl och ve oavsett hur mycket det har stormat. Jimmie Åkesson är inte en klassisk statsministerkandidat då han saknar den pondus som man förväntar sig från en statsman, men han har alltid hållit huvudet kallt i debatterna samt lugnt och sakligt lagt fram sin sak. Sverige kanske behöver en mer balanserad statsminister nu när vi står inför svåra utmaningar och vad är annars alternativen?!

Ja jag känner mig säker på min sak – det bästa för Sverige och mina barns framtid är en ledare som vågar sätta ned foten och prata om det som ingen vill kännas vid samt vågar ta de obekväma beslut som krävs för att åstadkomma förändring. Varken Löfvén eller Kristersson besitter dessa förmågor – det har de bevisat otaliga gånger!

Till er som absolut inte kan tänka er att rösta på Sverigedemokraterna oavsett vad som händer, så rekommenderar jag Medborgerlig Samling och till er som tycker att SD har blivit för mesiga och vill ha en mer hårdare linje så finns Alternativ för Sverige att rösta på. Båda dessa partier behövs också i riksdagen, för tillsammans med Sverigedemokraterna kan de bilda en stark motpol som kan agera blåslampa på övriga partier för att landet ska kunna ta sig upp ur träsket! Vi sitter dock rejält fast så räkna med tio år innan de stora förändringarna blir tydliga.

Blir Sverigedemokraterna största parti som mycket tyder på och Medborgerlig Samling samt Alternativ för Sverige tar sig över riksdagsspärren, så är jag övertygad om att vi kan börja skönja ljuset i tunneln!

ljus

Annonser

4 reaktioner till “Vad är det som endast SD kan genomföra i svensk politik?

  1. Migrationsfrågan förtjänar inte alls den uppmärksamhet den får. Vi klarade t.om. den stora flyktingvågen 2015 utan att på allvar överskrida biståndsmålet om 1% av BNP.
    Dom problem vi har i vårt land beror mest på att rikemännen, dvs. moderaternas väljarbas, har lyckats få politikerna att sänka deras skatter och att samma grupp plundrar och privatiserar vår välfärd. Det i sin tur gör att vi inte har råd med varken fungerande skolor, sjukvård, geriatrik, pensioner eller integrationspolitik.
    Att sätta fokus på folk av annan etnicitet och blåsa upp den egna är ett gammalt beprövat trick av överheten och förra gången det lyckades blev det världskrig. Så tänk dig för, du stödjer dom som är arvingar till den värsta ondska mänskligheten har skådat.

    Gilla

  2. Väldigt bra sammanfattat igen av Jenny. Jag sparar denna skrift också. Andra partier tar efter SDs politik men varför rösta på plagiatet? Självklart att de bara vänder just nu för att det är val. Jag tycker de partierna som apar efter nu är fega så antagligen ändrar de sig efteråt.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s