Sverige måste stoppa flödet och börja tänka på medborgarna!

Med knappt en månad kvar till valet matas vi konstant med politiska budskap och valaffischer- själv är jag redan trött på att se politikernas falska leenden eftersom jag vet att bakom många av dessa flin döljer sig en önskan om makt och härlighet framför att föra folkets talan i riksdagen som borde vara huvudsyftet. Det här har vi sett genom historiens gång de senaste fem mandatperioderna och det kommer troligtvis upprepas igen i september eftersom människor gärna sväljer lockbetena utan att dissekera dem först.

Om någon hade gjort en sammanställning över vad partierna lovat svenska folket de senaste 20 åren tillsammans med en konklusion av vad man de facto genomfört, så hade vi fått det valresultat som vi förtjänar, men det finns en anledning till att Marcus Oskarsson och alla andra politiska kommentatorer i det mediala etablissemanget inte vill att den informationen ska komma fram för då hade man nämligen spräckt hela bubblan – ve och fasa! Därför åligger det tyvärr var och en att själv söka informationen och det vet vi att gemene man inte varken orkar eller har lust till. De flesta väljare gör det lätt för sig och läser in sig på medias presentationer i stil med ”det här vill de olika partierna” samt lägger helt sonika sin röst på det parti som ger bäst avkastning på det personliga planet här och nu.

Att tänka på konsekvenser för framtida generationer ids man inte och för många indoktrinerade människor som inte har lyckats se igenom dimridåerna som etablissemanget ständigt förser dem med, så är det viktigaste att inte tillåta att de ”högerextrema” får makten – för en stor grupp människor är det där den riktiga kampen ligger, att till varje pris hindra att något annat parti än de sju hycklarna får komma till tals och föra in nytt blod i riksdagen. Om alla röstberättigade skulle ta sig tid att läsa igenom partiprogrammen även för Sverigedemokraterna, Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige istället för att köpa medias vinklade och tillrättalagda bild som oftast innehåller uppenbarliga lögner, så hade nog de flesta blivit positivt överraskade. Det rör sig nämligen om helt vanliga partiprogram, med en politik som tilltalar de flesta människor som önskar ordning och reda i samhället samt har konkreta lösningar på våra problem istället för att bara fortsätta i samma gamla hjulspår som inte leder någon vart, utan istället ökar klyftorna och framförallt segregationen i samhället!

Man kan också göra som vissa Socialdemokratiska politiska kandidater och stå utanför moskéerna med sina valkampanjer- då når man liksom rätt målgrupp direkt… och tror ni dessa kandidater med utländsk bakgrund propagerar för att människor ska leva sekulariserat så att man kan uppnå förbrödning tack vare en lyckad integration?! Islamiseringen av landet måste få ett stopp, det är en mycket viktig aspekt i sammanhanget och vi måste våga lyfta de här frågorna och diskutera dem.

*Är det ok vi har muslimska förskolor i landet där 2-3åringar tvingas bära hijab och personalen går omkring i burka/niqab?

*Ska vi acceptera kvinnoförtryck i vårt samhälle och tillåta att kvinnor och flickor på allmän plats tvingas iklä sig heltäckande kläder och/eller hijab?

*Vilka yrken kan en kvinna i niqab eller burka ägna sig åt förutom att vara dagisfröken på muslimska förskolor?

*Behöver vi religiösa friskolor eller är religion något man ska ägna sig åt på sin fritid?

*Ska muslimska böneutrop vara en del av det svenska samhället?

*Varför tillåter man att uppenbara barnäktenskap får fortsätta på svensk mark?

*Hur många flickor som skickas till sina hemländer för att könsstympas eller giftas bort har Sverige på sitt samvete?

*När ska vi äntligen våga sätta ned foten vad gäller hederskultur och hedersbrott som varit en nagel i ögat på samhället i 20 års tid? Inget händer oavsett hur många ”galor” som man ordnar till minne av de döda flickorna!

Det här är exempel på frågeställningar som man måste ta tag i för när en majoritet av invånarna i Sverige med utländsk bakgrund vägrar att leva sekulariserat och istället fortsätter att leva och klä sig som i hemlandet, utan att lära sig språket och acceptera våra regler, lagar, seder och bruk, så kan det inte bli något annat än en misslyckad integration.

Vad jag vet är det enbart ett riksdagsparti som på allvar vill agera när det kommer till dessa problem. Sverigedemokraterna har i alla år propagerat för hur vi ska komma tillrätta med problemen, men övriga partier har konstant röstat ned dessa förslag och till vilken nytta? De har själva inte lyft ett finger för att ens försöka åtgärda problemen, ändå ska vi ge dessa handfallna politiker fyra år till så att de kan missbruka våra knappa återstående resurser? NEJ TACK!

Det här med förbrödning är viktiga ledord för vissa och man tror verkligen på att främst det rödgröna blocket leder oss framåt i rätt riktning. Den frågan alla borde ställa sig är varför har man inte lyckats med integrationen de senaste 20 åren? Varför skulle man lyckas nu när man fortfarande inte går till botten med kärnproblemet? Att exempelvis rusta upp förorterna och göra husen mer färggranna som Socialdemokraterna vill lägga flera miljoner på är en skymf mot de boende i våra no-go-zoner, där behövs helt andra åtgärder.

Det jag önskar mest av allt är att svenska folket ska inse att vi har stora interna problem som vi måste reda upp innan vi kan fylla på med ännu fler lycksökare, för det är de facto mest ekonomiska migranter som söker sig till Sverige och Europa just nu. Vi saknar bostäder, poliser, sjuksköterskor och framförallt resurser i olika samhällsfunktioner samtidigt som vi har en eskalerande grov brottslighet samt alldeles för många radikala extremister. Vi har barn och ungdomar som mår väldigt dåligt och inte får den vård de behöver i tid eftersom den psykiatriska vården i princip kollapsat, våra äldre lider av näringsbrist och ekonomiska svårigheter och vi har en skola som är under all kritik och genererar allt för dåliga studieresultat. Lägg därtill alla problem som kommer med migrationen och suger upp väldigt mycket av resurserna samt den enorma anhöriginvandringen som grädde på moset.

Det rör sig om enorma kostnader för samhället och hittills har denna grupp prioriterats framför andra och de ekonomiska musklerna verkar vara oändliga just inom denna kategori, men totalt osynliga när det kommer till vår egna välfärd. Man ska icke heller förglömma att regeringen och Centerpartiet utan minsta protest gav 9000 afghaner utan skyddsskäl amnesti och flera tusen till står och väntar runt hörnet – sedan har vi alla deras anhöriga som ska räknas in.

Fyller man på en spann med vatten i det oändliga så rinner det över och de flesta borde förstå att det inte är möjligt att fortsätta på det här viset – ändå är det precis vad sju partier förespråkar, även Moderaterna. Det bör man ha i åtanke i september!

Visst, skyll allt på invandrarna säger våra meningsmotståndare ofta, men det är precis det vi inte gör – vi skyller på våra oansvariga politiker som har tillåtit den här situationen att eskalera till absurda nivåer! Att ta hand om de som finns i landet först innan man fyller på med fler är en naturlig reaktion när man får bakslag – det handlar helt enkelt om att tänka med huvudet istället för med hjärtat! Sverige behöver göra en helomvändning det är en sak som är klar och det gäller bara att våga ta steget som så många andra länder, bland annat våra nordiska grannar, redan gjort – only the dead fish follow the stream…

 

6 reaktioner till “Sverige måste stoppa flödet och börja tänka på medborgarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s