Censur och motvilja präglar Sverige!

Om några hade tvivel på att vi har censur i Sverige så kan ni nu se er överbevisade. Filmen om Socialdemokraternas mörka historia, som rönt stor uppmärksamhet, har efter knappt två dygn tagits bort från YouTube med motiveringen att ”det strider mot YouTubes riktlinjer för communityn”. Vilket buffel och båg – det är självklart Socialdemokraterna som har dragit i rätt trådar! Hade någon gjort en film om SD så kan jag garantera att den definitivt inte hade tagits bort – tvärtom hade den hyllats på alla sätt och vis!

Att vi lever i en demokratur har vi sett exempel på tidigare, men det är lika obehagligt varje gång det händer! Det är verkligen dags för ett regeringsskifte i det här landet – de här galenskaperna har fått pågå länge nog!

UPPDATERING: Länk till filmen som fungerar!

I övrigt noterar jag att petitionen mot slöja på allmän plats för barn under 18 år passerat 180 underskrifter – bra jobbat alla som skrivit under och hjälper till att dela! Men vi behöver många fler underskrifter!

Mina petitioner mot att låta afghanerna få amnesti respektive mot den obligatoriska public service-skatten, engagerade flera tusen och den här borde göra detsamma. För det är väl inte så att vi struntar i de här barnen bara för att de inte är ”svenskar” och de får sköta sina egna problem i ”de där klankulturerna”? Det vore i sådant fall förkastligt – alla svenska medborgare ska ha rätt att få leva ett liv i frihet oavsett kön och härkomst!

Skrev igår till 20 mer eller mindre kända debattörer/opinionsbildare, där vissa varit väldigt engagerade i frågan. Tog även kontakt med fri media – än så länge är det dock bara Oberoende Förnuft som nappat – cred skall de ha för det!

Vad gäller debattörerna är det bara två som har svarat att de står över, vilket är helt ok, men varför ignorera helt som många gör? Man kan väl åtminstone svara när någon försöker engagera sig?! Om man nu säger sig vilja stoppa det här och stå upp för de utsatta flickorna, vilket man skriver gång på gång i olika texter, så synes det mig väldigt märkligt att man inte vill hjälpa till att sprida en protestlista så att så många som möjligt skriver på den. Det får en att fundera över om de bara skriver för att synas och få uppmärksamhet samt i vissa fall tjäna pengar på böcker och föreläsningar. Det kan också ha med ”värdegrunden” att göra!

Idag är en ny dag och jag hoppas få lite mer gensvar så att vi tillsammans kan uppnå resultat – förändringen kommer från folket!

Fortsätt dela och sprida ordet – man kan vara anonym, så det borde inte finnas några hinder att skriva under om man tycker att det är fel att barn under 18 år ska täcka sig på allmän plats!

https://www.skrivunder.com/upprop_for_lagstiftning_mot_sloj…

cencur

Annonser

3 reaktioner till “Censur och motvilja präglar Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s