SD och NMR har tjänat mest på Almedalsveckan!

Det är verkligen ingen hemlighet att det politiska och mediala etablissemangets favorithatobjekt nummer ett är Sverigedemokraterna och Nordiska motståndsrörelsen. Man kan därför tycka att deras strategi borde bestå av att inte ge dessa två objekt någon uppmärksamhet överhuvudtaget för att på så sätt skapa ointresse bland allmänheten – men så är verkligen inte fallet! Tvärtom sätts dem i fokus konstant och det får således omvänd effekt.

Jag står inte bakom NMR överhuvudtaget, men att slå upp stora rubriker i varenda tidning för minsta lilla händelse som gruppen är inblandad i gör mer skada än verkan. Senast idag ser vi braskande rubriker om att nazister blivit anhållna i Almedalen under natten. Några hade tydligen skrikit ”Sieg Heil” och dessutom hade tidningen Expressens valscen fått några bord välta. Hade det rört sig om kreti och pleti som gjort detta så hade det inte fått en spaltmeter, så varför inser inte journalisterna att de biter sig själva i svansen och istället gynnar organisationen? Jag antar att det handlar om ”klick” och att sälja lösnummer.

Det är samma fenomen med Sverigedemokraterna som nämnts X antal gånger per dag i Almedalen och är det inte politiker som deklarerar att de inte tänker samarbeta med partiet, så är det journalister som trycker ut skrämselpropaganda. Dagen till ära skriver Aftonbladet i en ledare att SD:s politik kommer att ”tvinga tillbaka kvinnorna till spisen” och uppmanar alla kvinnor att dra öronen åt sig om de inte vill mista sin frihet. Fullkomligt löjeväckande! Det verkar inte ha slagit ledarskribenten att många kvinnor faktiskt ogillar kvoteringen av föräldraledigheten och vad gäller aborträtten så är det inget som säger att man ska sänka den till vecka 12 bara för att SD blir största parti. Sådant ska förhandlas och röstas om i riksdagen, vilket antagligen kommer leda till att det röstas ned helt och hållet, men förhoppningsvis finner man kanske en kompromiss så att abortgränsen åtminstone sänks med två eller tre veckor – vilket jag inte tycker är fel, för det är lite på gränsen att genomföra en abort i vecka 18 när fostret nästan är färdigutvecklat, sparkar och rör sig – men självklart ska vi ha rätt till abort i det här landet – inget snack om saken, vilket även SD står bakom.

Idag är det Sverigedemokraternas dag i Almedalen och Jimmie Åkesson ska tala inför en förväntansfull åhörarskara. Men det spelar egentligen ingen roll vad han kommer att säga – journalisterna har redan skrivit färdigt sina analyser och ledare så nu väntar man bara på att trycka på publicera-knappen. Det kommer att vara sågningar rakt av och återigen ska vi få läsa om deras mörka historia (medan andra partiers historia lyst med sin frånvaro i media under veckan) samt genom en Mordor-liknande beskrivning kommer de att måla upp hur samhället kommer att se ut om detta främlingsfientliga parti får makten och glöm nu inte hat-svansen i publiken, den är viktig att peka ut som en sekt.

Sammantaget kan man säga att etablissemanget gett partiet mer publicitet under den här veckan än vad de fått det senaste året – Åkesson tackar och tar emot!

Alla är dock inte SD-frälsta och jag diskuterar ofta med människor som inte i sin vildaste fantasi skulle komma på tanken att rösta på partiet eftersom de tycker att det finns viktigare frågor än migration att ta ställning till och på dessa områden har SD enligt deras tycke undermålig politik.

Jag ska villigt erkänna att SD inte är ett drömparti för mig heller och att det de facto inte finns något parti överhuvudtaget som håller måttet i årets val – vad man än väljer får man grisen i säcken och många politiker från samtliga partier är inte intresserade av att vara folkets röst, men däremot vill man åt pengar och makt. För mig finns det dock vissa kärnfrågor där det brinner i knutarna och som måste åtgärdas nu – inte om tio år, vilket föranleder mig att rösta på SD eftersom det partiet är det enda trovärdiga alternativet när det kommer till migration, integration, lag och ordning, vård samt skolan.

Mina barn kommer inte att tacka mig för att jag i år tänker på företagare och beskattning – däremot är jag övertygad om att de kommer att uppskatta att få växa upp i ett fortsatt fritt och demokratiskt samhälle, utan censur och stopp för yttrandefrihet, utan religiösa inslag av kvinnoförtryckande kläder, hederskultur och böneutrop, utan den överhängande risken att bli våldtagen eller skjuten när de lämnar hemmet, utan risken att inte få vård i tid när det krisar samt möjligheten att få gå i en skola där klasserna är lagom och lärarna motiverade att lära ut kunskap!

lagom

 

2 reaktioner till “SD och NMR har tjänat mest på Almedalsveckan!

  1. NMR är inte ett problem, det är en symptom på att Sverige varken är demokratiskt eller fritt längre. SD är det enda parti som inte medverkat till den 7-K utvecklingen, och det enda parti som har möjlighet att ändra utvecklingen. NMR är samma symptom som i Tyskland på 30- talet. Då fanns varken SD eller internet. Resultatet vet vi. 7-K konglomeratet, vilket inkluderar MSM anser att som skall sätta agendan och opinionen, SD arbetar på att folkviljan skall styra politiken demokratiskt. Valet svenskarna har i September är samma val som tyskarna hade 1934, då man valde ledare. I Sverige i september gäller det valet av 7-K-MSM ledarskap, eller SD.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s