Nytt förslag om tolkstopp i Danmark, Merkel och Orbáns möte i Berlin igår och Durmaz-gate igen!

Det danska regeringspartiet Liberal Alliance vill ta bort tolkbistånd till familjeåterförening, studerande och andra utlänningar från den första dagen som de sätter sin fot på dansk mark. Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet och de Konservative anser att det är spännande tankar, medan Venstre inte har någon kommentar till förslaget.

Ett helt klart intressant förslag – grattis till danska folket återigen för att ni har lyhörda och kompetenta politiker! Sverige plöjer årligen ner fantasisummor på tolkar och igår kunde man läsa att Valkompassen finns tillgänglig på 8 olika språk – vilket säger det mestas om tillståndet! Sedan grubblar politikerna på varför integrationen misslyckas och ingen lär sig språket…

Jag upphör aldrig att förundras över att danskarna kan göra så mycket medan vi i Sverige inte ens tar myrsteg framåt! Snart är politikerveckans käbbel i Almedalen slut, men det enda partierna har gjort är att sätta fokus på Sverigedemokraterna samtidigt som man ståndaktigt vägrar inleda förhandlingar, samarbete eller samtal med partiet i fråga. Låsningen är total och de flesta väljare som hänger med har förstått att alternativen i årets val är starkt begränsade och att man får grisen i säcken oavsett.

I både Norge och Danmark ingår deras motsvarighet till Sverigedemokraterna i regeringarna utan problem och nu är man inne på andra mandatperioden efter ett lyckat omval – betyder det att danskarna och norrmännen är rasister eller fascister? Varför är det ingen journalist som vågar pressa på våra politiker i denna prekära fråga? Jag vill ha svar på hur de resonerar! Ibland får man känslan av att vi är ett isolerat land uppe i norr med problem som ingen annan tampas med, men det är fel – andra länder är helt klart drabbade men den stora skillnaden är att deras ledare AGERAR!

https://www.b.dk/…/nyt-forslag-stop-for-al-tolkehjaelp-til-…
——————————-

Igår möttes Ungerns premiärminister Viktor Orbán och Tysklands kansler Angela Merkel i Berlin. Efter mötet hölls en presskonferens där man deklarerade att samarbetet länderna emellan var gott och Orbán fastslog dessutom att Ungern genom sin nya lag mot illegal migration indirekt hjälper Tyskland.

-”Ungern har byggt ett staket längs med den södra gränsen för att återtaga kontrollen över vårt territorium. Ungern har oskyldigt anklagats för att sakna solidaritet, men faktum är att 8.000 fullt beväpnade personer vaktar den södra gränsen 24 timmar om dygnet – i annat fall skulle 5.000 migranter om dagen ta sig direkt till Tyskland där man saknar effektiva gränskontroller. Våra gränser kommer att fortsätta vara skyddade även i framtiden.”

En stor del av dessa migranter skulle självklart ta sig vidare till Sverige så tack Ungern för att ni står upp för Europas folk!

https://dailynewshungary.com/merkel-orban-meet-in-berlin/
——————————-

Som jag skrev om häromdagen, har IT-forskaren Per Ödling vid Lunds universitet gått igenom och analyserat alla cirka 39.000 kommentarer som fanns kvar efter Durmaz-gate och konstaterat att det till största delen var kärlekskommentarer. Vad gäller de kommentarer som togs bort kom han fram till att det rörde sig om automatiserade fake-konton, så kallade botnät. Det var alltså en iscensatt aktion för att skapa ytterligare polarisering.

Idag går Jack Werner, frilansjournalisten och ”expert” på sociala medier, ut i Aftonbladet och avfärdar det hela som spekulationer.
-”Ingenting av det jag tittat på har någonstans signalerat att det ska vara några läskiga nätverk inblandade.”

Ord står mot ord och någon far med osanning uppenbarligen. I dessa tider av fake news och vänsterorganisationers attacker på människor med obekväma åsikter, är det en utmaning att genomskåda dimridåer och värre lär det blir ju närmare valet vi kommer. Vilken tur att en så stor del av befolkningen fortfarande sover – det innebär i princip att etablissemanget kan dra vilken vals som helst och få det att framstå som en riktig sanning med rätt rubriksättning.

https://www.svt.se/…/professor-fejkkonton-bakom-hatstorm-mo…

https://www.aftonbladet.se/…/inga-tecken-pa-att-laskiga-nat…

nyheter

Annonser

En reaktion till “Nytt förslag om tolkstopp i Danmark, Merkel och Orbáns möte i Berlin igår och Durmaz-gate igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s