Media stödjer artist som uppmanar till sexuellt våld mot bebisar, Sveriges kriminella gäng består främst av invandrare och kompromiss om asylpolitiken uppnådd i Tyskland!

Ingen har väl missat att komikern/artisten ”Mr Cool” skrivit och publicerat flertalet låtar där man sjunger om att våldtaga bebisar, kn*lla barn och andra fruktansvärt obehagliga texter om hur man ska bruka sexuellt våld på barn och kvinnor.

Jonatan Alfvén har den senaste tiden drivit ett fantastiskt arbete med att uppmärksamma detta (https://www.facebook.com/jonatan.alfven/posts/1519140478198232) och tack vare att många människor engagerat sig så har artisten avbokats från flera arrangemang den kommande tiden och företag har aktivt tagit avstånd efter att ha fått kännedom om händelserna. Nu har artisterna även polisanmälts och en förundersökning ska inledas.

Så långt är allt gott, MEN det som gör mig fly förbannad är att media ställer upp och försvarar det här vedervärdiga agerandet. När jag för några dagar sedan läste att Expressen, Aftonbladet och SVT inte tog avstånd tänkte jag att de besinnar sig väl med tiden, men nej då – senast idag har både Aftonbladet och DN två artiklar där de aktivt försvarar artisten och menar att ”det måste få vara tillåtet att driva med den goda smaken” samt ”man måste ge den andra sidan en ärlig chans”. Man tror inte att det är sant! Kan den svenska journalistkåren sjunka längre ned?
Samtidigt passar man på att låta artisterna komma till tals och gråta ut om att de nu fått mottaga diverse hot – så plötsligt är det dem själva som är offer! Man tar sig för huvudet!

Jag minns mycket väl mediadrevet mot Ultima Thule på 1990-talet – en musikgrupp som upptäcktes av Bert Karlsson och som sedermera hängdes ut som nazister bara för att de sjöng sånger om Sveriges historia och kärleken till fosterlandet. Det är absolut förbjudet att vara nationalistisk i Sverige – fy skäms!! Däremot är det helt ok att sjunga pedofil-sånger och vidriga texter om kvinnoskändning – då är det konst!
—————————–

Tidigt i morse skedde återigen en skottlossning i Malmö och som av en händelse publicerar Expressen ett gediget dokument där man kartlagt 400 av de farligaste gängkriminella och som tydligt framgår är majoriteten invandrare – jag kunde bara hitta tre svenska namn bland de som styr gängen i Stockholm till exempel, vilket säger det mesta om den saken.

Vi importerar kriminalitet och radikal extremism i det här landet med ett leende på läpparna – ty vi är en humanitär stormakt! Snart är det dags för herr Fridolin och Löfvén att hålla sina tal i Almedalen och då är jag övertygad om att vi kommer att får höra mer om den saken – är ni redo att öppna era hjärtan och plånböcker lite till?!—————————

Slutligen har man nu lyckats undvika regeringskris i Tyskland efter att Merkel och Seehofer suttit i maratonlånga möten i Berlin i striden om asylpolitiken.

Seehofer meddelar samtidigt att han fortsätter som inrikesminister och Angela Merkel anser att de hittat en bra kompromiss efter svåra förhandlingar:
-”Vi har kommit fram till en hållbar lösning till hur illegal migration skall stoppas vid den österrikiska-tyska gränsen. Vi kommer att upprätta transitcenter i Tyskland och därifrån skicka tillbaka asylsökande till de länder där de först registrerat sig, efter avtal med dessa länder. På det sättet bevaras känslan av partnerskap inom EU och vi tar ett viktigt steg mot att kontrollera sekundär migration.”

Vad detta kommer att betyda för Sverige återstår att se, men något säger mig att det kommer generera ett ännu större flöde av migranter när bananrepubliken i norr självklart ställer upp med en hjälpande hand till de som är i ”nöd”.

https://www.b.dk/…/merkel-og-seehofer-indgaar-kompromis-i-a…

 

 

Annonser

2 reaktioner till “Media stödjer artist som uppmanar till sexuellt våld mot bebisar, Sveriges kriminella gäng består främst av invandrare och kompromiss om asylpolitiken uppnådd i Tyskland!

  1. Tack!

   Hade dock en intressant diskussion på Facebook kring detta ämne med de kontroversiella texterna och frågan om yttrandefrihet kom upp.

   Har vi yttrandefrihet måste vi acceptera obekväma texter som den här, men samtidigt ska det då gälla över hela linjen och Ultima Thule, Dan Park och Finspångsmemen skall därför ochså accepteras, istället för som nu hänga ut personer med avvikande åsikter.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s