Moderaterna vill minska den internationella brottsligheten och vi har fått ett nytt vokabulär; balkongfall!

SvD publicerar nu ikväll en debattartikel från Tomas Tobé där han bland annat tar upp att Moderaterna vänder sig mot att kriminella gäng från utlandet begår brott i Sverige, vilket är något som man fått på köpet tack vare den fria rörligheten inom EU – utländska stöldligor, internationell människohandel och terrorism är exempel på kriminella element som Sverige har problem med på grund av EU-samarbetet.

”Europol måste stärkas, handeln med pass måste stoppas och det EU-gemensamma antiterrorarbetet intensifieras. Den svenska tullen måste få mer resurser. EU-medborgare som döms till fängelse efter att ha begått brott i Sverige ska inte sitta på svenska anstalter, utan ska istället överföras till fängelse i sina hemländer. Vi ska inte betala andra EU-länders fängelsenotor. Sverige måste också börja utvisa fler av de EU-medborgare som döms för upprepad brottslighet i vårt land. Fler inre utlänningskontroller måste också genomföras för att se till att EU-medborgare som vistats i Sverige längre än tillåtet återvänder hem. På sikt bör även länder som inte lever upp till Schengensamarbetets krav kunna uteslutas ur detsamma. Att missbruka den fria rörligheten måste få konsekvenser.
Vi kan inte skylla på EU för att vi underlåtit att betala för vad nationell trygghet och säkerhet faktiskt kostar i vår tid. Nu krävs att vi rustar upp den svenska rättsstaten. Poliserna behöver bli fler, Åklagarmyndigheten måste stärkas och Säpo ska ha de resurser som krävs för att hantera det ökade hotet från terrorismen. En ny moderatledd regering behöver stå upp för EU-samarbetet, men också anpassa rättsstaten efter den fria rörlighetens behov.”

Så vackert det låter! Det finns bara ett problem herr Tobé – Sverigedemokraterna har det senaste årtiondet kommit med flera förslag inom just dessa områden och om Ditt parti hade röstat för istället för emot så hade vi idag haft rätt mycket mindre problem! Vad gäller inre utlänningskontrollerna så har både Ditt parti och resten av sjuklövern pekat finger och kallat dessa förslag till åtgärder för inhumana och rasistiska när de kom från SD. Lite märkligt att det går bra när det kommer från er eller era fränder i S!

Bra förslag, precis som mycket annat ni kläckt ur er den senaste tiden – synd bara att de kommer tio år försent! Det är dessutom inte trovärdigt eftersom ni går till val med Annie Lööfs Centern och de vill något helt annat! Dessutom har ni de senaste åren trampat på SD:s väljare istället för att lyssna, så att ni nu blott tre månader innan valet kommer med mössan i handen och vill ha vårt förtroende rimmar falskt. Klipp banden med Alliansen, gå till val på egen hand och börja samarbeta med SD så lovar jag att börja lyssna på Dig och Ditt parti herr Tobé – tills dess ligger min röst och ruvar hos SD eller MED!

————————————-

I övrigt noterar jag att ”balkongfall” är ett nytt ord i Sverige som vi får vänja oss vid.

Tidigt på midsommaraftonens morgon föll en kvinna från andra våningen i ett sjuvåningshus i Skellefteå. Enligt larmet hade kvinnan ”ramlat från andra våningen”. Kvinnan togs omhand av ambulanspersonal och fördes till sjukhus, hon ska vara kontaktbar men i övrigt är skadeläget okänt.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök då brott inte kan uteslutas. Det är oklart vad som orsakat att kvinnan ramlat ut, men en man i 60-årsåldern har gripits av polisen misstänkt för försök till mord.

Det här var bara en i raden av dessa så kallade balkongfall, där kvinnor på ett mystiskt sätt ”ramlar” eller ”faller” från höga våningar eller balkonger. Islamiseringen av landet pågår för fullt och parallella samhällen med shariapoliser, hedersvåld, kvinnoförtryck och balkongfall är numera en del av vårt samhälle verkar det som.

Det är många saker som vi föräldrar kommer att behöva förklara för våra barn framöver. Jag som tyckte att slöjor, heltäckande kläder och burkini var krångligt…

https://www.svd.se/den-fria-rorligheten-ska-inte-galla-krim…

http://www.friatider.se/nytt-balkongfall-med-kvinna-utreds-…

Tobé

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s