Skrattretande vallöften från Socialdemokraterna som är i stort behov av en reality check!

Nu är Stefan Löfvén och Morgan Johansson ute och cyklar igen!

I dagsläget finns det 23 särskilt utsatta områden som polisen har pekat ut utifrån rättssäkerhet, polisens möjlighet att utföra sitt uppdrag, eventuella parallella samhällsstrukturer samt extremism – framförallt våldsbejakande islamistisk extremism. Dessa ligger i Stockholms län (5 st), Göteborgsområdet (7 st) och Malmö (3 st) – dessutom finns flera områden runt om i landet som t.ex. Araby, Gottsunda och Vivalla.

I sitt tal på Järvaveckan basunerade Stefan Löfvén idag ut att Socialdemokraterna går till val på att det inte ska finnas några särskilt utsatta områden i Sverige.
-”Vi är fast beslutna att bryta den segregation som finns i landet. Målet är naturligtvis att vi ska inte ha några särskilt utsatta områden i Sverige. Det kommer ta tid, det är ett långsiktigt arbete, men redan nästa mandatperiod så ska vi se tydliga resultat.”

Som botemedel lanserar nu Socialdemokraterna ”det största trygghetsprogrammet i modern tid”, där en miljard kronor per år ska gå till att rusta upp miljonprogrammen.
-”Bostadsområdena behöver rustas upp så det blir vackra och trygga bostadsområden. Till det behövs också ett samhällsstöd så att inte hyrorna åker iväg.”

Socialdemokraterna vill också satsa på fler poliser.
-”Vi skärper straffen för över 30 brott. Vi underlättar för kameraövervakning, ser till att gator och torg är trygga. Vi socialdemokrater har nu också för framtiden lovat att vi vill anställa 10 000 till i Polismyndigheten fram till 2024.”

2,2 miljarder per år (från 2020) ska gå till att förbättra den sociala situationen i Sveriges utsatta områden. Där ingår tidiga insatser för barn och unga, satsningar på utbildning, ökad trygghet, ökad sysselsättning och insatser för att stärka demokratin.

Under nästa mandatperiod vill man även kriminalisera köp av svarta hyreskontrakt och skärpa lagen mot oskäliga andrahandshyror. Inrikesminister Morgan Johansson:
-”Bostadssegregationen bidrar till en ond spiral av högre arbetslöshet, sämre studieresultat och lägre inkomster som biter sig fast i vissa bostadsområden. Vi har inte satt ut någon bortre tidsgräns för när vallöftet ska vara uppfyllt, men vi säger att vi måste inleda en utveckling nu där vi successivt förbättrar förutsättningarna i de här områdena. De 3,2 miljarder som vi är beredda att sätta av från 2020 till detta, är de största satsningarna mot segregering och gentemot de utsatta områdena som någon regering har genomfört.”

Jag tror inte mina öron när jag hör detta! I hur många år har regering efter regering satsat extremt mycket pengar på trygghetsprogram som inte fungerar? I minst 20 års tid har skattebetalarnas pengar spolats ned i avloppet och ändå har man inte lyckats bryta segregationen, ändå vill man försöka igen?! Det är fullständigt galet och jag undrar om S redan har kastat in handduken och strävar efter att förlora valet!

Tror S på fullaste allvar att människor som bor i förorten och känner sig exkluderade från det svenska samhället kommer att ändra uppfattning för att de får en ny färg på huset som de bor i?! Det var ett misstag att bygga dessa förorter från början en gång i tiden och placera ett visst klientel i just dessa områden – nu ser vi resultatet!

Löfvén pratar vidare om att de vill anställa 10.000 nya poliser fram till år 2024 – var ska han hitta dessa poliser? Det finns en anledning till de senaste årens polisflykt och den stavas LÖN och RESURSBRIST! Det är pinsamt att regeringen fortfarande inte förstår att man måste höja lönerna för både poliserna och vårdpersonalen – kan man göra det för lärarna så kan man undra varför en så viktig yrkesgrupp som sjuksköterskor och poliser hela tiden ignoreras?

En annan sak som övergår mitt förstånd är att regeringen – trots att de ser vilka problem vi redan har i Sverige – ändå vill fortsätta att ta in ännu fler nyanlända bidragstagare, det är varken rättvist eller humant vare sig för de som kommer hit eller de som redan bor här. Sverige behöver en paus nu! Vi måste ta hand om våra interna problem innan vi kan fylla på med fler migranter – vad är det som är så svårt med den ekvationen? Det är inte så att Sverige är det enda landet i världen att emigrera till (även om man ibland kan tro det med tanke på statistiken), så vi kan med gott samvete stänga gränserna och reda upp röran som dåvarande och nuvarande regering har skapat. När vi är på banan igen så kan vi begränsa oss till att enbart ta emot kvotflyktingar och satsa på att hjälpa de riktiga flyktingarna som är fast på hemmaplan.

Jag är förvånad över att Löfvén och Johansson inte levererade bättre än så – har de rest runt i landet och sett med egna ögon hur illa det är? Han nämner inte islamiseringen av Sverige överhuvudtaget för han vill så klart hålla sig väl med boskapen!

Allt prat om trygghet klingar falskt när han utelämnar det faktum att radikal islam är ett växande hot mot landets säkerhet och ingen vet hur många extremister som befinner sig i landet för tillfället. Dessutom kan man fråga sig om kvinnors trygghet räknas i Löfvéns värld? Svenska kvinnor och flickor hotas av en skenande våldtäktsvåg medans muslimska kvinnor och flickor lever som fåglar i bur med en tung börda i form av slöjtvång, tvångsäktenskap samt könsstympning – slutligen kan även judiska kvinnor och flickor räknas in som otrygga eftersom hotbilden mot judarna i Sverige hela tiden ökar, varför många känt sig tvingade att lämna Sverige. Men som sann Palestina-vän tar S-regeringen inte i judarnas problem ens med tång!

De som dristar sig till att lägga sin röst på S för att de eller deras föräldrar gjort det sedan Per-Albin Hanssons tid borde skämmas för att de inte kan se att den här regeringen för en direkt skadlig politik för landet! Det finns bara två alternativ att rösta på i höst – SD eller MED och ni som överväger att lägga en röst på M bör först säkerställa att de tänker samarbeta med SD, annars är det en röst på S och C!

www.aftonbladet.se/…/socialdemokraternas-vallofte-inga-sars…

Löfven

Annonser

4 reaktioner till “Skrattretande vallöften från Socialdemokraterna som är i stort behov av en reality check!

  1. Mannen är ju galen – allt detta har han haft fyra år till – dessa årene blev använda till total att förstörde Sverige 😳 – nu vill han använda millarder på att städa efter sig själv – har han berättad hur han vill finansiera allt detta? 😝 – han kunde ju börja med att skicka de 80.000 + 9000 illegale asylsökare ut landet – då ville det inte vara nödigt att anställe flera poliser ❤️🇩🇰

    Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s