Muslimska elevers koranstudier går ut över den vanliga skolan samt skapar fientlighet mot svenskar!

Häromdagen skrev journalisten Niklas Orrenius en krönika i Dagens Nyheter med rubriken ”Muslimhatarna borde chilla – islam är en del av Sverige”, där han talar sig varm för det stora antalet muslimer som finns i vårt land och påtalar att sharialagar bara är en myt.

Idag kommer alarmerande rapporter från Tjärnaängsskolan och systerskolan Solängsskolan i Borlänge, där rektorn Kent Karlsson tillsammans med skolpersonalen oroar sig över effekterna som koranundervisningen får när den traditionella skolutbildningen får stå åt sidan.

I koranskolan får eleverna lära sig arabiska och memorera koranen 3-5 dagar i veckan och rektorn ifrågasätter hur mycket eleverna egentligen lär sig från den svenska skolan när de lägger så mycket kraft på att lära sig de islamska skrifterna utantill.

Annan skolpersonal, som vill vara anonym, säger att eleverna struntar i vanliga läxor eftersom de är så trötta efter koranskolan.

Rektor Kent Karlsson menar att koranskolorna i praktiken skapar ännu mer utanförskap i segregerade områden och dessutom kan koraneleverna bli fientliga mot svenskar.
-”Det har hänt att elever ifrågasätter lärare som inte har muslimsk bakgrund genom att säga: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit” eller ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?” Detta förekommer i alla åldersgrupper, från sexåringar till trettonåringar. Det är bekymmersamt om koranskolan lär ut ett ”vi och dom”-tänk, som får eleverna att bara respektera andra muslimer.”

Imamen Abdirahman Ahmed från den lokala moskén invänder dock att koranskolan är viktig för elevernas muslimska ”identitet”. Dessutom tror han inte undervisningen påverkar den vanliga skolgången.

Niklas Orrenius, Gustaf Fridolin, Annie Lööf, Morgan Johansson, Stefan Löfvén och alla ni andra som tycker att det stora antalet muslimer berikar landet – tycker ni inte att detta är oroväckande, eller vill ni medverka till att göra Sverige till ett nytt kalifat?!

Om nu alla dessa migranter, som ni vurmar för att fortsätta ta in, är sådana tillgångar för Sverige och kommer betala igen sig på sikt – hur ska det kunna gå till när de inte har någon utbildning? När de går ut skolan så kan de recitera verserna i Koranen – det kommer man säkert långt på om man ska arbeta som imam!

Snälla svenska folket sansa er – det här måste få ett slut! Stäng alla religiösa friskolor och koranskolor, stoppa alla nybyggen av moskéer, förbjud halalslaktat kött, lagstifta om heltäckande klädsel på allmän plats, stoppa barnäktenskap, shariapoliser och kvinnlig omskärelse – det här är faktiskt Sverige och inte ett land i MENA! Vill man bo här får man göra det sekulariserat eller välja ett annat land.

Det enda sättet att stoppa den här utvecklingen är att rösta långt åt höger i september, så släpp på prestigen nu och gör er plikt för våra barns skull om inte annat!

http://www.friatider.se/koranskolor-skapar-svenskfientliga-…

koranskola.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Muslimska elevers koranstudier går ut över den vanliga skolan samt skapar fientlighet mot svenskar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s