Kasselstrand säger det som folk i åratal längtat efter att få höra!

Häromdagen var Alternativ för Sverige på plats i centrala Växjö och demonstrerade hur högt böneutropen ljuder, men man ligger inte på latsidan efter det utan idag var det ytterligare två torgmöten – ett i Uppsala respektive Stureplan i Stockholm.

Partiledaren Gustaf Kasselstrand uttalade bland annat följande vid torgmötet i Uppsala:
-”Vi struntar i den politiska korrektheten! Det är dags att någon talar klarspråk i det här landet. Politiker som vågar tala från hjärtat och inte klär allting i flum och meningslösheter som ingen begriper! In med politiker som vågar talar klarspråk. Jag struntar fullständigt i om det blir dålig stämning i riksdagens kammare när Alternativ för Sverige kommer dit. Det är ju själva meningen med att vi ska komma dit och det ska inte vara bra stämning när vi sitter i riksdagen. Vi ska jaga dem! Vi ska hålla dem för ansvariga! De ska drömma mardrömmar om nätterna och kallsvettas! De som skapat problemen i vårt land säger nu att de ska lösa dem. Helt otänkbart! De behöver konkurrens!”

Vid torgmötet på Stureplan spelade man återigen upp de islamska böneutropen med ”Allahu Akbar” så att även det fina folket på Östermalm fick känna på hur det kan låta om man inte kväser otyget i sin linda. Kasselstrand uttalade i samband med detta: -”En svensk tiger inte! Han ryter ifrån!”

Sedan fortsatte William Hahne att prata om den pågående islamiseringen av Sverige och nämnde bland annat terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm:
-”Vi måste sluta dalta med radikala islamister! Svenska staten kan inte längre skydda oss. De utsätter oss för fara med sin naiva hållning. Enligt Säpo finns det minst 2.000 våldsbejakande islamister i Sverige och svenska politikers tafatthet och naivitet utsätter svenskarna för livsfara!
För inte så länge sen var vi ett av världens bästa länder. Vi var kända för ett tryggt och välmående samhälle. Världen var förundrad över det välskötta lilla landet i norr, men nu är Sverige mer känt för våldtäkter och terroristexport! I utlandet är vi ett skräckexempel och politikerna samt media fortsätter blunda för att invandringen ödelägger vårt samhälle! Vi är det enda parti som vill stoppa invandringen och påbörja återvandringen! Vi kommer ALLTID stå på Sverige och det svenska folkets sida!”

Säga vad man vill om partiet men de säger exakt det som jag vill höra i alla fall och det är därför jag tycker att de ska få en chans att komma in i riksdagen så att de kan sätta blåslampa på sjuklöverns politiker som sannerligen behöver det efter mer än 12 års vanstyre av landet!

Många säger att det är en bortkastad röst, men jag tror att en del kommer att bli överraskade på valnatten – det här är nämligen precis vad många längtat efter att få höra. Någon som äntligen för folkets talan och tänder kämpaglöden i oss så att vi inte blir en minoritet i vårt eget land!

Jag vet att alla SD-vänner blir upprörda, men det är tyvärr så att det SD var för 2 år sedan när jag var bergsäker på att jag skulle lägga min röst på partiet inte finns längre. Min tvekan började när jag såg Åkesson prata live inför lokalgruppen i Ystad i slutet av förra sommaren – sedan har det bara gått utför och man har blivit allt mer passiva och tysta. Något försvann på vägen till finrummen och den höga garden har sänkts rejält.

Men det är fortfarande drygt fyra månader kvar till valet så mycket kan hända, men Kasselstrand har helt rätt i att de gamla urvattnade partierna behöver konkurrens! En våt dröm vore så klart att ha SD, AfS och MED i riksdagen samtidigt – då hade inte övriga partier kunnat köra med strutstekniken längre. Den som lever får se…

http://www.friatider.se/kasselstrand-vi-ska-jaga-pk-politikerna-och-f-dem-att-dr-mma-mardr-mma

http://www.friatider.se/afs-det-sker-ett-folkutbyte-i-sverige-som-vi-t-nker-stoppa

AfS

En reaktion till “Kasselstrand säger det som folk i åratal längtat efter att få höra!

  1. Jag tror att svenska folket har gjort sig förtjänt av att äntligen höra klarspråk, att någon vågar säga det de själva inte törs säga med rädsla för represalier och att de äntligen får känslan av att något håller på att hända, att det kanske finns ett hopp… Det är en helt galen tid vi lever i och med tanke på Tommy Robinsons snabbarest i fredags, förstår man att yttrandefriheten verkligen är hotat, att vår demokrati, i hela Europa är hotad. Det är VI folket, som måste ena oss och slåss för våra barns och barnbarns framtid nu!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s