Vi vänder ryggen åt de som mest förtjänar hjälpen!

Idag efter jobbet hämtade jag som vanligt barnen i skolan och vi åkte hem och fikade i trädgården samt hade vattenkrig tillsammans. Tänk så lyckligt lottade vi är i Sverige ändå som kan njuta tillsammans med våra barn och ta vara på de där små stunderna som snart är ett minne blott när de växer upp!

Samtidigt i en annan del av världen, sitter tusentals kvinnor fast i flyktingläger under miserabla förhållanden. De kan inte fika med sina barn och prata om hur det har varit i skolan eller planera vad man ska hitta på till helgen – de måste fokusera på att överleva dagen och se till att barnen har kläder på kroppen samt mat i magen. Utöver det är det enda som återstår en olidlig väntan – vecka efter vecka, förvandlas till månader och i värsta fall år.

Det handlar om riktiga flyktingar i nöd som är i behov av trygghet. Tänker Stefan Löfvén, Morgan Johansson, Isabella Lövin och Jonas Sjöstedt någonsin på alla dessa kvinnor och barn som är de riktiga offren? Skänker de överhuvudtaget dessa försvarslösa individer en tanke när de utan förevändning ger 9000 afghanska män UTAN skyddsskäl amnesti eller när de låter hundratals grovt kriminella individer utan svenskt medborgarskap ändå få stanna kvar i landet gång efter gång? Utmärker man sig som en humanitär stormakt genom att ge de som minst förtjänar det uppehållstillstånd och livstids försörjning, medan man vänder ryggen åt de människor som har riktig flyktingstatus?

Dessa frågor kommer att förbli obesvarade, för våra politiker har inte för avsikt att göra avbön – tvärtom! Deras enda fokus just nu är att vinna över så många väljare som möjligt i sitt stall och således stå som vinnare i höstens val. Socialdemokraterna låtsas t.ex. vilja strama åt migrationspolitiken och Moderaternas utspel idag om att helt plötsligt vilja stoppa moralpoliser och hedersförtryck är inget annat än rent valfläsk!

Vi har sex partier som har haft de senaste tjugo åren på sig att reglera politiken inom problemområdena migration, skola och rättsväsende, men som trots otaliga varningsflaggor och rapporter som visar att åtgärder måste sättas in, ändock inte tagit sig i akt och gjort det som krävs!

Ändå vill dessa partier ha fyra år till i riksdagen och åtnjuta alla de förmåner som följer med makten. Frågar Du mig så förtjänar de inte en dag till i Plenisalen! Dessa partier har haft sin chans och moder Svea klarar inte fyra år till av vanstyre! Det är därför dags att ge någon ny möjligheten att göra det som måste göras.

Höstens val är ett ödesval, men tyvärr har en majoritet av befolkningen inte förstått det. Rösta långt till höger är det enda rätta och vi måste låta budskapet gå från norr till söder för att väcka alla sovande svenskar. Dela ut flygblad på alla stränder kanske är nästa steg för partierna för att nå fram med sitt budskap och få Svensson att släppa sololjan och grillen för ett ögonblick.

Under tiden fortsätter kvinnor och barn att svälta, insjukna och tappa livsgnistan runt om i världen där hjälpen behövs som mest!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s