Danska regeringen fortsätter motarbeta danska ghetton, ny migrantrutt via Bosnien och OIC organiserar kamp mot Israel

Som jag tidigare skrivit om kommer man i Danmark, som ett led i deras nya ghettoplan, att införa obligatoriska språktest för barn i förskoleklass för att se om de är redo att börja första klass. Man förväntar sig att vart femte barn ska bli kuggad på det första provet. Alla barn får tre försök på sig, som kan utmynna i ett fjärde samt en självbetald sommarskola och syftet är att ta reda på om barnet behöver gå om förskoleklassen på grund av språksvårigheter.

Nu är det dags för de slutliga ghettoförhandlingarna och det rör sig om en modell där 1-åriga barn som bor i utsatta bostadsområden ska tvingas gå i ”plantskola”, såvida inte föräldrarna själva sörjer för att få in barnet i verksamheten, där de i största möjliga mån ska lära sig om danska traditioner och demokratiska värderingar. Barnen ska vistas i verksamheten 25 timmar i veckan, fördelat jämnt över veckans fem dagar. Institutionens ledare ska registrera när barnen kommer och går samt att de fullgör de timmar som krävs – i annat fall ryker barnbidraget. Varje kommun ska besluta när på dagen barnet ska vara på institutionen och utgå från de timmar barnet är vaket. Det ska vara gratis för föräldrarna, men föräldrarna ska själva betala för blöjor, frukost och frukt.

Barn- och Socialminister Mai Mercado (K):
-”Vi har områden i Danmark där barn inte möter det danska språket och där det finns värderingar som inte hör hemma i Danmark. Regeringen vill ge barnen en bättre start så att de är redo för skolan.”

Danmark igen! Jag överväger starkt att emigrera – de har verkligen stenkoll på vad som behöver göras. Så enkelt, så rätt!

Om något liknande överhuvudtaget hade införts i Sverige så hade man inte krävt obligatorisk närvaro, inte slopat barnbidraget för de som inte ställde upp och definitivt inte krävt att föräldrarna själva ska stå för blöjor, frukost och frukt! Summan av kardemumman hade blivit ännu ett kostsamt och misslyckat projekt från regeringens sida, där handledarna efteråt står handfallna och inte förstår varför uppslutningen var så dålig.

”Vi är en human stormakt…..” Jo jag tackar, ni menar en bidragsmagnet med öppna gränser där vem som helst kan promenera in, dra en rövarhistoria och börja casha in bidrag, bostad och hundratals andra förmåner – allt på bekostnad av svenska skattebetalare!

https://politiken.dk/…/art6525639/Hvert-5.-barn-vil-dumpe-n…

https://www.b.dk/…/regeringen-vil-tvinge-etaarige-til-at-la…
——————————————————————–

När vi ändå är inne på ämnet migranter så rapporteras det att tusentals migranter från Mellanöstern, Asien och Afrika som flyr krig och fattigdom för att ta sig till Europa, nyligen har bytt rutt från Serbien till Bosnien för att undvika kraftigt bevakade genomfartsleder och gränser. Hundratals migranter campar utomhus i Sarajevo och andra ställen. Bosnisk polis har ökat patrulleringen av gränserna i Serbien och Montenegro för att undvika det växande inflödet av illegala migranter som försöker att ta sig till Västeuropa.

Gissningsvis siktar majoriteten av dessa lycksökare på att nå Sverige. Under tiden sitter de riktiga flyktingarna (mest kvinnor och barn) fast i lägren runt om i världen med en mikroskopisk chans att någonsin få den hjälp de så väl behöver.

http://english.alarabiya.net/…/Police-in-Bosnia-turn-back-b…
———————————————————————

På tal om krigshärdar och utsatta områden, så lär det kanske bli fler sådana inom kort.

Under gårdagen anordnades ett konvent i Istanbul av OIC (Organisation of Islamic Cooperation), där ledare från flera MENA-länder deltog. Saudiarabien, Egypten och Bahrain hade dock skickat sina ministrar istället. Syftet med stormötet var att förena de muslimska ledarna och konfrontera Israel efter oroligheterna tidigare i veckan när många palestinier dödades av israeliska skyttar som försvarade gränslinjen. Protesterna sammanföll med firandet av Israels 70-årsjubileum.

Erdogan uttryckte att Israel ska hållas ansvarig för dödandet, att man måste agera mot grymheterna och den statliga terror som Israel utför samt att en del av problemet är att USA erkänner Jerusalem som Israels huvudstad.
”-Sedan 1947 har Israel varit fria att göra vad de vill i den här regionen. De gör precis vad de känner för. Men den här verkligheten kan bli ogjord…. om vi förenar oss.”

Qatar’s ledare, Emir Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, sa i sitt tal att palestinierna ”har blivit en symbol för förtryckta människor” och fördömde Israel för ”den brutala massakern på fredliga demonstranter”. Jordaniens kung Abdullah II, efterlyste kraftiga åtgärder för att stödja palestiniernas motstånd. Irans president Hasan Rouhani krävde ekonomiska och politiska påtryckningar mot USA och Israel.

Sent igår kväll enades man om en slutlig kommuniké som kräver att FN bildar en internationell utredning av dödandet i Gaza samt en internationell säkerhetsstyrka för palestinierna och OIC kommer att genomföra ekonomiska restriktioner mot alla länder, företag eller individer som erkänner Israels annektering av Jerusalem.

Islam – fredens religion har åter talat….räkna med mer oroligheter framöver och Sverige kommer så klart rätta sig i ledet som sig bör när Wallström & Co håller i trådarna.

Jag finner det rätt fascinerande att de anser att de dödade palestinierna är ”fredliga demonstranter” när majoriteten i själva verkat tillhörde terrororganisationen Hamas. Hur fredligt är det egentligen att slunga stenar och brinnande föremål mot människor? Världen är och förblir konstig!

https://www.aljazeera.com/…/erdogan-calls-muslim-countries-…

1-åring dk

Annonser

2 reaktioner till “Danska regeringen fortsätter motarbeta danska ghetton, ny migrantrutt via Bosnien och OIC organiserar kamp mot Israel

  1. Du skriver så bra, och träffar alltid mitt i pricken.. Jag har också övervägt att utvandra till Danmark och kollat mina möjligheter till det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s