Det finns inte en chans att försvarsavtalet stoppas i riksdagen

Teatern kring försvarsavtalet med USA – det så kallade DCA-avtalet som påstås vara av vikt för svensk säkerhet och bland annat ger USA:s militär tillgång till militärbaser på 17 platser i Sverige, möjlighet att öva, placera ut militär personal som lyder under amerikansk lag samt lagra försvarsmateriel (inklusive kärnvapen) i Sverige – fortsätter. Även om beslutet redan är fattat och nickedockorna i riksdagen gör som de blir tillsagda, måste det se ut som att det finns ett val att göra.

Således fattade i dag regeringen beslut om att skicka DCA-avtalet till riksdagen för omröstning i mitten av juni.

Det finns dock inte en chans att den här utförsäljningen av Sverige till främmande makt kommer att stoppas när enbart Vänsterpartiet är emot, så det är bara att betrakta de välbetalda skådespelarna i sjuklövern där numera även SD ingår när de ska ”debattera”  förslaget inför omröstningen för att sedermera kräla i stoftet för Washington trots de oerhörda konsekvenserna det kommer få – inte minst för våra barn och barnbarn.

Det är skandalöst hur detta allvarliga hot mot rikets säkerhet tystas ned effektivt i media så att allmänheten inte ska kunna sätta sig in i vad det innebär och det föreligger inte heller någon allmän debatt överhuvudtaget. Ju mindre vi vet, desto enklare för våra beslutsfattare att driva igenom sin smutsiga agenda.

#vasallstat

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/forsvarsavtal-med-usa-till-riksdagen

5 reaktioner till “Det finns inte en chans att försvarsavtalet stoppas i riksdagen

  1. Försökte lägga ut denna artikel på FB. Den togs bort på sekunden av FB.

    Tack för alla dina välskrivna bra och intressanta artiklar!

    Gillad av 1 person

  2. Som den tyske journalisten Udo Ulfkotte upplyste innan han mystiskt dog för ca 10 år sedan så har CIA infiltrerat media i västvärlden sedan 1970-talet. Första gången man på allvar märkte denna styrning var i samband med 9/11 och det har accelererat sedan dess. Numera kan man utgå från att MSM-fulmedia fjärrstyrs från USA i hela västvärlden. Politikerna i Sverige fick ett hästhuvud (en ökänd maffiametod) inkastat av CIA med mordet på Palme och de har knappast vågat opponera sig mot USA efter det utan rätar sig villigt med på alla direktiv från husse i Washington.

    Gilla

  3. ”Lars Drake har gått igenom det nyligen undertecknade avtalet mellan Sverige och USA som ger amerikansk trupp rätt att obehindrat befinna sig vid sjutton svenska militära baser. De har rätt att fritt ta hit fartyg, flyg, stridsvagnar och vapen berättar Drake. USA måste enligt avtalet dock meddela Sverige vad som tas hit. Men det finns inget i avtalet som ger Sverige rätt att kontrollera vad som tas hit. Vidare ger avtalet USA rätt att i hela Sverige använda militära fordon. Alltså kommer USA:s krigsfartyg, militära flygplan och fordon att fritt åka runt i Sverige enligt Lars Drake. De amerikanska soldater som kommer vara stationerade här kommer inte behöva visa upp pass för att komma in i Sverige, utan endast ett amerikanskt militärt id. Vidare kommer USA inte att behöva betala t.ex. lotsavgifter, vägskatter, flygplatsavgifter eller inkomstskatter. Sverige blir en fullfjädrad vasall till USA säger Lars!

    Den som lät sig luras av USA:s propaganda och snorvalparna i regimen står med skammen när verkligheten kommer ikapp! Ett område lika stort som Värmland ockuperas numera av USA utan att ett skott avlossats…Ja, man kan bara ”gratulera” idioterna bakom ”avtalet” som måste betraktas som en ren kapitulation och inget annat! När ska Malmö med omnejd förklaras vara förlorat till det muslimska kalifatet som styr där? Bara en tidsfråga!

    Gilla

Lämna en kommentar