Hur känner Du inför att Sverige genom DCA-avtalet säljs ut till främmande makt?

Hur känner Du inför följande scenario?

* USA får obehindrad tillgång till 17 olika svenska militärbaser där svenska myndigheter inte får gå in utan USA:s godkännande och därför inte kommer ha kännedom om vad som förvaras där.

*USA bestämmer om de vill genomföra en attack mot andra länder från svensk mark.

*USA får ha trupper, flyg och vapen på svensk mark, där amerikansk personal obehindrat kan resa in i Sverige. All inkomst som amerikansk personal får är skatte- och momsfri, amerikanska fordon ska bära registreringsskyltar som inte avviker från svenska.

*Amerikansk militärpolis ska finnas på svenska militära anläggningar samt amerikansk militär och deras anhöriga kan fritt begå brott i Sverige eftersom svenska myndigheter genom avtalet frånsagt sig sin rätt att utreda samt åtala brott som begås på svensk mark.

*USA får förvara amerikanskt försvarsmateriel på svenskt territorium, vilket kan röra sig om allt från kläder till avancerade vapensystem, inklusive kärnvapen.

Känns det tryggt och stabilt för oss samt våra barn/barnbarn?

Detta är bara några exempel på vad Försvarsavtalet med USA innebär för Sverige – ett avtal som marionetterna i riksdagen inom kort ska rösta om.

Det enda hindret i avtalet är att det ”förutsätter svenskt samtycke” och som de flesta är bekanta med är det ingen slump att Sverige kallas för USA:s 51:a delstat.

För er som bor i Stockholmsområdet finns det i dag kl 14.00 vid Slussen (Ryssgården) möjlighet att i en opolitisk manifestation protestera mot militariseringen av Sverige och att Sverige genom DCA-avtalet säljs ut till främmande makt.

Hoppas många ansluter för att göra sin röst hörd!

#skrotadca
#försvarasverigessuveränitet

https://fredsalliansen.se/?fbclid=IwAR3SB0hDyrGrLLilcVhgxqoKtCfO8wR5uMsQ4jUko5XBsGTDfmwkoLhGvr8

12 reaktioner till “Hur känner Du inför att Sverige genom DCA-avtalet säljs ut till främmande makt?

  1. Det är bara en komplett idiot utan självbevarelsedrift, som skulle skriva under något dyligt. Att berörd dessutom blir en landsförrädare i nivå med Vidkun Quisling är uppenbart …

    Om detta genomförs, så vad kommer de fiender till USA att göra, som politikerna har importerat hit sedan framförallt 2015? Är vi intresserade av ännu mer problem, än de som redan finns? [ret]

    Gillad av 1 person

  2. Fruktansvärt att detta kan hända. Strider det inte mot Svensk grundlag?
    Pål Jonsson begår ett stort misstag – risken för att vi blir indragen i ett krig mot ryssland ökar istället för att minska.

    Gillad av 1 person

  3. I ett normalt samhälle hade detta kallats ockupation av främmande makt! I Sverige som numera går under epitetet Absurdistan kan sådant hända utan större protester och att sälja ut landet till världens största mördarnation efter andra världskriget borde rendera i livstids fängelse för de som ligger bakom. När nu upprördheten ebbar ut efter mordet i Skärholmen så går politikerna tillbaka till sin vanliga infantila bubbla påhejade av figurer som ”Hans” och ”Koba” som uppenbart gillar det nya korrupta Sverige där politikerna kommer undan med de mest häpnadsväckande manövrar utan större motstånd!

    Gillad av 1 person

  4. Hur jag känner mig inför DCA-avtalet?
    Tog mig för pannan.
    Våra folkvalda förefaller vara barn på julmarknad, vid godisståndet förväntansfullt få påse marknadsgodis av mannen utklädd till tomte.

    ”Ho Ho Ho”

    Gillad av 1 person

    1. Och du ditt avskräde har väl inget emot att USA kommer att styra och ställa i Sverige framöver? I Norge kallar man sådana som Quslingar som säljer ut sitt eget land till en främmande makt som dessutom är inblandade i en massa anfallskrig! Precis som när Nazityskland fick härbärgera trupper i Sverige, historien går igen.

      Gilla

  5. Jag ser det komma…Svenska ungdomar blir sura när amerikansk militär personalsitter på krogen med sina dollarsedlar och lägger beslag på alla svenska flickor.Går det inte med lock och pock, så går det kanske med våld.Googling på ”Okinawa US sex crime” ger 784 000 träffar.

    Jag ser det komma…Drogade och berusade USA-militärer följer inte trafikregler, utan kör sometiopiska diplomatbilar medan polisen bara får titta på.

    Jag ser det komma…När den svenska knegaren ska köpa sin dyra sprit på systemetblir han förbannad för att USA-militärer får köpa tax-free.

    Jag ser det komma…Svenska småbarnsmammor blir uppretade när amerikansk militär personalstoppar upp hela snabbköpskassan för att krångla med expediten föratt handla skattefritt.

    Jag ser det komma…USA-militärer får godispaket hemifrån. Paket som inte får kontrollerasav tullpersonal. Paketen kan innehålla både vapen och knark, som soldatenkan använda själv, eller sälja för att dryga ut sin lön.

    Jag ser det komma…Vägar och järnvägar måste byggas i öst-västlig riktning för militärtransporter.Kostnaden står svenska skattebetalare för.Nord-sydlig riktning prioriteras ner.

    Jag ser det komma…Militärövningar sprider PFAS och bly i naturen.Pansarbrytande ammunition med utarmat uran gör att uran sprids i luften.

    Jag ser det komma…Tunga militärfordon, somliga med larvfötter, kör sönder vägarna.Terrängkörningslagen gäller ju inte USA-militären så vid realistiska övningarkommer de att köra över både åker och äng.

    Jag ser det komma…Förskolor, skolor, sjukhus och ålderdomshem måste flyttasom de ligger för nära militära baser.

    Jag ser det komma…Flygplatser ska inte läggas ner, som miljövännerna tycker,utan i stället byggas ut för större kapacitet.Amerikanska bombplan är stora.

    Jag ser det komma…Vissa vindkraftparker måste stoppas för att de stör USA’s militärflyg.

    Jag ser det komma…Med det stora antal invandrare, som ser USA som den stora fienden, måste17 amerikanska baser utgöra en lockelse till handgripligheter när någotnegativt händer ute i världen. Påskkravallerna kan komma att likna en spotti havet i jämförelse med vad som kan hända.

    Jag ser det komma…Samerna, som vill stänga raststugor för att turisterna skrämmer renar,kommer inte att bli glada när de ser vad tanks och bombplan kan åstadkomma.

    Jag ser det komma…Politikerna säger: Vi såg det inte komma.

    Gilla

Lämna en kommentar