Ta bort dessa hycklande politiker som själva skapat problemen

Media frotterar sig i det fruktansvärda dådet på en pappa i Skärholmen som sköts ihjäl framför sin 12-åriga son när de var på väg till badhuset och pappan försökte visa civilkurage mot ett stökigt ungdomsgäng, men värst av allt är att se samt höra våra politikers falska engagemang när de försöker profitera på en tragisk händelse.

Såväl Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson som statsminister Ulf Kristersson (M) besökte Skärholmen inför ett stort pressuppbåd, justitieminister Gunnar Strömmer ryter ifrån att alla gränser passerats och Sverigedemokraternas frontfigur Jimmie Åkesson vill starta krig mot gängkriminnella.

Men de förstår inte att vi medborgare hört oss ur led på deras tomma löften och sett igenom deras luftslott med ”hårdare tag” för länge sedan. Redan 2017/2018 var dåvarande statsminister Stefan Löfvén på krigsstigen mot de kriminella gängen tillsammans med Morgan Johansson och ville införa militär på våra gator. Sedan dess har problemet accelererat ytterligare och uppförsbacken är nu massiv.

Det gick inte då och det går inte nu många år senare, det har vi sett svart på vitt eftersom våra beslutsfattare bara lovar saker utan riktig verkstad – allt för att få mediatid, medan polisen får det allt svårare. Att ta bort dessa hycklande politiker som själva skapat problemen hade varit en bra början.

Det hjälper inte med långa utredningar som till slut kanske leder fram till tam lagstiftning som kan implementeras x antal år senare. Vi behöver göra något helt annat och en mer hård linje likt länder i Sydamerika antagit mot den utbredda grova kriminaliteten är snart vår enda möjlighet för att sätta stopp på rådande anarki som går så långt ned i åldrarna att det är skrämmande.

Dock saknas ryggraden helt i vår riksdag där silkesvantarna sitter stadigt på alltför många. Se bara på debatten som varit kring den nyligen klubbade lagen om visitationszoner.

Efter Skärholmendådet hörs dessutom från Liberalernas läger uppmaningar om fler fritidsgårdar och en M-politiker i justitieutskottet oroar sig för att ”främlingsfientligheten” nu kan öka i Sverige. Där har vi Sverige i ett nötskal och denna beröringsskräck av kärnproblemet som så länge förpestat landet blir vår undergång.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0QwPvA/mikael-39-skots-till-dods-framfor-sin-son

6 reaktioner till “Ta bort dessa hycklande politiker som själva skapat problemen

  1. Att bli kallad ”rasist” eller ”främlingsfientlig” är inget skällsord mer utan jag ser det som bevis från t.ex. politikers och msms sida att en stor grupp människor uppfattar verkligheten på ett korrekt sätt och att denna grupp människors kritik mot den negativa och alltmer oerhört våldsamma samhällsutvecklingen är saklig och berättigad.

    Som jämförelse: DO tycker det är viktigt att en muslimsk kvinna ska få 150 000 SEK i ”skadestånd” för att hon vägrar följa ett företags klädpolicy om att inte visa politiska eller religiösa uppfattningar eller tillhörighet i tjänst. Denna muslimska kvinna blev ”kränkt” när hon uppmanades att ta av sin religiöst betingade ”huvudbonad”. Hur mycket kommer samhället att ge till den 12-åriga sonen som skadestånd för att hans pappa blev kallblodigt avrättad?

    Inte f-n fick min mamma något skadestånd efter misslyckade strålbehandlingar med kroppsskador som följd. Men så var hon ju 100% svenska.

    Gilla

  2. Jag håller helt med Piper: Det är osmakligt hur media (jag läser inte Media, men tror tacksamt på Piper som orkar) och politiker ”frotterar sig”.
    Men, jag tror inte att deras engagemang är falskt, därför att deras syft/intention inte nödvändigtvis är att ”profitera på en tragisk händelse”, vilket kan i stället vara att de vill visa ”vi medborgare” att de ser problemen…
    … med ”ungdomsgäng”/”de kriminella gängen”. Det vill säga: invandrargäng. Men det skriver inte Piper. Denna ‘Elefant i rummet’ — eller ”kärnproblemet” — framträder dock via association i slutet av texten: ”främlingsfientligheten”, som hon sätter inom citattecken, dvs. hon tror inte riktigt på att den existerar… hos svenskar.
    Här går det bara att gissa sig till Pipers (och många med henne) intention(er) gällande omformuleringen/varför hon inte skriver i klartext.
    Kanske ”beröringsskräck”, eller Hänsyn (inte vilja peka ut invandrare), eller Taktik (inte vilja bli betraktad som ‘rasist’ av familj, vänner, grannar, bekanta och arbetskollegor, vilka kanske läser hennes offentliga blogg).
    Eller hänsyn och taktik/ansvar för hennes barns skull. — Vem vill ha en mamma som betraktas som ‘rasist’/pekar ut invandrare?:
    2021-09-23 Riksdagen, fd. justitieminister Morgan Johansson (S): –”Den grundläggande skillnaden här är människosynen […] alla problem som över huvud taget kan finnas i ett samhälle skyller ni [Jonas Andersson i Skellefteå (SD)] på ett eller annat sätt på invandrarna.”
    DET ÄR INTE BARA Piper som försöker gissar sig till andras intentioner. De flesta gör subjektiva antaganden om motpartens bevekelsegrund(er), av vilka argument formas.
    Till exempel Socialdemokraterna, som tror att SD’s bevekelsegrund är ‘rasism’, som i sin tur tror att S’s är makt.
    (Jessica STEGRUD (SD), YouTube-video ”A Swedish Elephant – Årets livligaste paneldebatt i Almedalen 2018”, TID 25:36–26:38: – ”Du [Anders Lindberg, Aftonbladet] säger bland annat i filmen att de som är invandringskritiska har har BEVEKELSEGRUNDEN RASISM. – ”Jag vet inte vad du har för bekantskapskrets men jag känner inga som har den bevekelsegrunden. Utan man är orolig för en utveckling som med alla mått mätt är ohållbar.”)
    Både S och SD (?) tror att AfS’s bevekelsegrund är ‘främlingsfientlighet’.
    (SVT Nyheter tror 2022-04-29 att: – ”Gustav Kasselstrand, partiledare för det HÖGEREXTREMA Alternativ för Sverige, ska hålla förstamajtal på Rådhustorget [Gävle].”)
    Och invandrare (och många svenskar) som tror att ev. dåligt bemötande och kritik/åsikter från svenskar handlar om ‘rasism’ (det handlar om kulturkrock):
    2020-02-29 SVT: ”Läraren Naouel Aissaoui [med slöja] möter Loubna Stensåker Göransson (M) [muslim utan]: Slöjförbudet handlar om rasism”
    PIPER AVSLUTAR med: ”Där har vi Sverige i ett nötskal och denna beröringsskräck av kärnproblemet som så länge förpestat landet blir vår undergång.”
    Det håller jag helt med om. Och att…
    Jenny Piper 2019-03-10 ”Roten till Sveriges tillstånd handlar i grund och botten om RÄDSLA!” – ”Däri ligger roten till det passiva tillstånd som Sverige befunnit sig i under alltför många år – rädslan att bli kallad RASIST eller förknippas med FRÄMLINGSFIENTLIGHET och NAZISM.”
    … vilket även andra (men inte SD?) har observerat/sett
    2016-01-27 EXPRESSEN Debatt, forskare vid Göteborg universitet: – ”Hade KVINNORNA VÅGAT åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller MED RÅGE VARIT SVERIGES STÖRSTA PARTI.”
    2018-08-15 DAGENSARENA.se (”radikal, progressiv idégrund”), Anna-Lena LODENIUS (journalist, författare, föreläsare): – ”Dessutom är kvinnor känsligare för vad omgivningen tycker och räddare för att väcka ogillande.” – ”Även om KVINNOR har delat SD:s åsikter har de inte alltid velat gå ut med att de gillar ett parti med rötter i NAZISTISKA miljöer som ofta stämplas som RASISTISKT.”
    2024-01-24 KVARTAL.SE: ”Så fungerar den svenska SJÄLVCENSUREN”, statsvetarna Sten WIDMALM, Thomas Persson och André Casselbrant [SOM-undersökning, 2022]: – ”Allra högst är den bland Sverigedemokraternas SYMPATISÖRER, där över 80 PROCENT uppger att de INTE ÖPPET KAN UTTRYCKA SINA ÅSIKTER”
    2022-09-11 EXPRESSEN:, Sten WIDMALM (professor i statskunskap, Uppsala universitet och forskningsledare för ”Det öppna samhället”): – ”Visst låter det som en klyscha – men DEMOKRATIN STÅR OCH FALLER MED VÅR SAMTALSFÖRMÅGA. Men det finns tyvärr allvarliga brister i just samtalsklimatet som tycks vara djupgående.”
    VIDARE, efterfrågar/kräver Piper av ”vår riksdag” en mer ”hård linje” mot den ”utbredda grova kriminaliteten” och rådande ”anarki som går så långt ned i åldrarna”, och föreslår de åtgärder som ”Sydamerika antagit”.
    Vilka dessa åtgärder är, vet jag inte. Men vad kan vara mer effektivt (resultatmässigt) och praktiskt genomförbart än en Omfattande Hemvandringspolitik?
    Saknas det ryggrad hos vår silkesvants-beklädda riksdag, som därför viker sig under nämnda ”beröringsskräck”? Eller är denna politik/åsikt på riktigt/den här gången… ‘rasistisk’ och därför ogenomförbar?
    Om Ja, kommer Piper att få rätt: Det blir ”vår undergång”, om inte ”vi medborgare” lyckas ”Ta bort dessa hycklande politiker som själva skapat problemen”, vilket alla vet sker via ”hemliga och direkta val”…
    GRUNDLAG, Regeringsformen (RF, 1974:152): 1 KAP. 1§: ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket.” 3 KAP. 1§: ”Riksdagen utses genom fria, hemliga och direkta val.”
    … som förutsätter att folk faktiskt vågar ‘åsiktsrösta’ efter sin övertygelse, ‘utan att ta hänsyn till vad andra tycker’, till exempel familj, vänner, grannar, bekanta och arbetskollegor.
    AVSLUTNINGSVIS: Det invandrade våldet och anarkin är bara (det går att lösa med politisk vilja som Piper skriver) en krusning på den svenska ytan, som förr eller senare kommer att gå förlorad och bli osvensk, likt ett nytt Amerika…
    2007 SVT Rapport: ”Förra året tog Sverige emot rekordmånga flyktingar, över 27.000”. Irakiska (i slöja): – ”Det känns som hemma. Det känns som Irak eller nåt annat arabland. Jag trivs jättebra i Malmö.”
    2020-01-31 AFTONBLADET: ”Det här är Malmös vanligaste namn 2019 [på nyfödda]” – ”… på namntoppens tredjeplats hamnar Mohamed”
    2022-12-11 EXPRESSEN Debatt, Hanif Bali (M): – ”I Malmö har enbart 32 procent av grundskoleeleverna två svenskfödda föräldrar, i Göteborg och Stockholm är motsvarande siffra 46 respektive 50 procent – och DE [svenskarna] BLIR FÄRRE FÖR VARJE ÅR.”
    2023-04-22 Det Goda Samhället.com, Mohamed Omar: ”Arabisk tjej gör reklam för Malmö på Tiktok – känns som hemma i arablandet!”
    … varför Jordens stora mångfald kommer att bli fattigare när den mister en av sina minsta (och ev. obetydliga) beståndsdelar.
    Är det någon som vill/vågar bevara Sverige svenskt (jmf. Somalia och Syrien)?, där denne någons bevekelsegrund handlar om rasism, eller en önskan om och känslan av att vilja känna sig hemma i sitt eget land?…
    WIKIPEDIA: ”Bevara Sverige Svenskt (BSS) var en rasistisk, högerextrem och nationalrevolutionär kampanjorganisation bildad under sommaren 1979”.
    … vilket (landet) svenskarna inte längre har ‘äganderätten’ till:
    fd. statsminister Fredrik REINFELDT (M), 2014-12-24 [Julafton, Min anm.] TV4:
    TV4: – ”Hur traditionsbunden är du till våra svenska traditioner och hur mycket tar du in, som ju ändå har signalerat att du gärna vill vara en människa som tar in väldigt mycket av det/de andra, andra kulturer?”
    REINFELDT: – ”För mig är det en grundläggande fråga.”
    – ”Ägs det här landet av dom som bott här i fyra generationer eller nån som hittat på nån gräns? Eller är det här ett öppet land som består av de människor som kommer hit […] och det är vad dom gör av Sverige och för mig är det givet att det är de senare.”

    Gilla

  3. MYCKET bra det Du skriver, huvudet på spiken, xakt vad många många människor tycker och tänker. Någon ändring på galenskapet med dessa mentalt kalhyggna politiker får Vi leva länge med, tyvärr. Varför växer politikerföraktet hela tiden ?. Mvh. Lars

    Gillad av 1 person

  4. Till Piper: Jag skickade in en kommentar här igår på förmiddagen och undrar om den kom fram eller inte blev godkänd?

    Gilla

Lämna en kommentar