En elev är smittad – på med skyddsutrustning och isolera smittohärden för guds skull

Skolan har skickat ut en komplett handlingsplan för hur de under hösten kommer hantera Covid-19 så att vi föräldrar kan känna oss lugna. I en av punkterna beskrivs hur man ska agera om ett smittat barn upptäcks: ”På skolan kommer det finnas skyddsutrustning för personal om vi skulle påträffa en smittad elev under skoltid, i väntan på att elev blir hämtad.”

Är det Ebola vi pratar om?! Contagion och Outbreak – släng er i väggen, this is the real shit! 😄 Jag förstår självklart att skolan är skyldiga att upprätta dylik plan, men det är svårt att inte få upp minnesbilder av diverse katastroffilmer om smittsamma virus.

Vi lever tyvärr i en värld som just nu präglas av galenskap, där alla måste anpassa sig till vad den styrande eliten regisserat. Måtte idiotin ta slut någon gång.

#followthemoney

3 reaktioner till “En elev är smittad – på med skyddsutrustning och isolera smittohärden för guds skull

 1. Intelligent skyddsutrustning, när man avlägsnar en snörvlig elev till sängläge i hemmet, är väl ändå en liten sak om barnen slipper livslånga biverkningar, sterilitet eller död av mRNA-”vaccinet”, vaccinet med många allvarliga biverkningar och död, samt hittills okända långsiktiga effekter.

  Personligen tror jag att en bra HEPA-mask från Jula borde räcka som skydd, men det vet jag inte till 100%. Jag använder en sådan mask själv för att skydda min gamla sköra farsa. Jag har därför modifierat masken så att jag heller inte smittar andra sköra i omgivningen via utandningsluften när jag handlar: https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus (Detta även för att skapa förundran, frågor och diskussion som kan leda till användning av masker som faktiskt filtrerar bort virus.)

  Det verkar märkligt, men jag vill faktiskt heller inte ha någon bra oskyldig människas död på mitt samvete, för jag tror att de finns människor som faktiskt har värde, särskilt bland lärare för det är inget yrke man väljer om man inte bryr sig om barnen och framtidens generationers väl, undantaget barnvåldtäktspersoner förstås.

  Inte många lärare har verkligt värde, men de finns, även om de flesta jag träffar röstar på bombliberaler, d.v.s. det mesta i det politiska spektrumet som varit för bombningen av Libyen och Afghanistan i hop med USA och Saudiarabien, alltså även Vänsterpartiets klandervärda hönor. De flesta lärare är följaktligen passiva negativa klandervärda rövhål som inte gör något positivt och konstruktivt för barnen och framtidens generationer, tyvärr.

  De kan inte ens ställa upp som kandidater i Vetenskapliga partiet eller Valsamverkanspartiet, eller starta något liknande lokalt och samverka med detta, men gnälla på politiken DET kan de väldigt ofta. Tillståndet är helt makabert. Bisarrt. Märkligt. Jag tror ibland att jag är med i en helt osannolik film som typ ”Idiocracy”, en film som alla verkligen borde se, en film där människornas intelligens på 500 år sjunkit till mycket låga nivåer.

  Gillad av 1 person

 2. ”Är det Ebola vi pratar om”. Nej det är varken Ebola, Pest, Kolera, Spanska Sjukan eller något annat sådant. Det är ”svenska sjukan”, en form av dödlig cancer. Cancer kan stoppas genom att avlägsna tumören, som i detta fall kallas Sozzeregimen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s