Alla som blivit fullvaccinerade behöver en tredje och fjärde dos

Precis som många av oss sade från början så måste de som vaccinerat sig mot Covid-19 fortsätta vaccinera sig årligen för att upprätthålla ett skydd och nu bekräftar Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström att man i höst godkänner uppdaterat vaccin för en tredje dos samt planerar för en fjärde. Bergström säger att man liksom får leva med det här och kanske kan man kombinera boosterdoserna med andra vaccin som till exempel mot influensa, förkylning eller någonting nytt så det blir som en cocktail.👌

Eller så hade man kunnat förlita sig på kroppens immunförsvar istället för att gå på medias skrämselpropaganda och utsätta sin kropp för ett medicinskt experiment, men då hade så klart inte läkemedelsbolagen tjänat lika mycket pengar.

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

6 reaktioner till “Alla som blivit fullvaccinerade behöver en tredje och fjärde dos

  1. Så lurar psykopaterna de naiva fåren. Lite till och lite till och plötsligt så har de den stora röda vita och blå stocken i rektal-hålet. Ska man få panik eller poppa popcorn? Jag informerar och poppar popcorn. De som inte vill lyssna kan nog ligga risigt till, men någon dag rasar korthuset och då kommer överlevarna av fåren resonera sig fram till vad som måste göras med psykopaterna.

   Gilla

 1. En spade är inte längre en spade…
  Fullvaccinerad betyder således aldrig skyddad, till skillnad från oss som låter immunförsvaret jobba på, på sin ursprungliga och naturliga väg. Även om inte det heller kan garantera fullständigt skydd, men det kan ju inte vaccinet heller och man slipper riskera alla biverkningar som verkar vara mer omfattande och allvarligare än de flesta får av själva viruset, och som ”tyvärr” inte har ”hunnits” med att utreda. Dessutom slipper man springa till vårdcentralen stup i kvarten, sparar både tid och pengar.

  Med vänlig hälsning
  //Fattigbonddräng

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s