Vi fogar oss hellre än kräver vår rätt

Medan många svenskar gläds åt att få lite av sin frihet tillbaka när man släppt lite på coronarestriktionerna – trots att de istället borde reagerat med ilska på att den överhuvudtaget begränsades från första början – fortsätter danskarna protestera mot coronarestriktionerna och i kväll vandrade motståndsguppen Men in Black åter på Köpenhamns gator i en ”March för grundlagen och folket”.

Belgien meddelade i dag att man från och med juli ska börja vaccinera barn i åldrarna 16-17 år med Pfizers vaccin trots de risker för biverkningar som föreligger. Med tanke på vilket tryck det är på att göra samma sak i Sverige, så skulle det inte alls förvåna mig om regeringen snart meddelar att även vi ska börja vaccinera barn, om inte annat lär det bli aktuellt efter sommaren när smittspridningen lämpligt nog åter kommer öka och nygamla restriktioner återinförs precis när vi börjat vänja oss vid att leva mer fritt igen.

Den svenska regeringen har för övrigt meddelat att man kommer att lägga ytterligare 20 miljoner kronor på mer informationsinsatser eftersom vaccinationsgraden bland utrikesfödda är lägre än bland svenskfödda. Kanske får man snart göra som i USA och lotta ut pengar eller presentkort för att få fler att vaccinera sig mot denna farsot – medborgarskap skulle säkert göra susen.👌

#followthemoney

Bildkälla: Berlingske

3 reaktioner till “Vi fogar oss hellre än kräver vår rätt

  1. Tack för dina rapporter Jenny. Vaccinera barn – nej och åter nej.
    Alltså 80 % av den svenska befolkningen är som en fårskock som låter sig ledas varthän som helst. Återfår man en smula av sin frihet så är man överlycklig och dyrkar knäböjande de ”goda” myndigheterna och den likaledes ”goda” regeringen. Vart är landet på väg med dess lallande idioter till befolkning?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s