Tre länder går sin egen väg och säger nej till vaccin

Medan USA och Europa helhjärtat ägnar sig åt massvaccinering mot Covid-19 trots att det inte är en så dödlig sjukdom att det är motiverat och det konstaterats i en ny studie att alla som haft infektionen får ett livslångt immunförsvar, finns det faktiskt några länder som går mot strömmen.

I de tre afrikanska länderna Tanzania, Burundi och Eritrea har man haft både låga smittotal samt få dödsfall, varför regeringen självmant valt att inte köpa in något vaccin alls. Men att inte göra som den stora massan ses inte med blida ögon och deras beslut möter så klart hård kritik från omvärlden som menar att det ökar risken för såväl klusterspridning som att nya virusvarianter får fäste – både lokalt och för omvärlden. Samtidigt har forskare tidigare slagit fast att massvaccineringen skapar starkare mutationer, vilket vi sett prov på de senaste månaderna, så dessa länders beslut låter som en sund reaktion.

I väst fortsätter vi leva med vaccinpropagandan ständigt närvarande och det är ett faktum att vi inte får hela bilden, men bara tiden kan utvisa vad som var rätt och fel.

#followthemoney

https://www.hbl.fi/artikel/global-risk-nar-lander-vagrar-vaccinera/

17 reaktioner till “Tre länder går sin egen väg och säger nej till vaccin

 1. WOW nu krackelerar det big time…… för varför skulle länder vid ekvatorn vara skonade? värmen? eller Malariabekämpning? Finns naturmedel sedan 20 år som ger sig på mildrar influensa….. I Sverige dör inte så många heller (lika stor andel) förutom i 70+ där ”svinnet” är typ 20% av de smittade…… Reflektera över hur Indien gått från HCQ till vaccin till Ivermectin och hur marknadsförarna dissar just de nämnda preparaten…. Kina gjorde ju via ”ett barn principen” slag i saken i förväg sas….

  Gilla

  1. Ivermectin är ett medel som är verksamt mot parasiter, som löss i håret, inälvsmaskar, skabb, osv. mig veterligt finns inga erfarenheter att det skulle vara verksamt mot covid. HCQ betyder hydroxychloroquine och används flitigt för att förebygga malaria, som är en parasit, inte ett virus. Vad man har iakttagit är att i områden där man flitigt använder HCQ tycks det tydligt begränsa spridningen av covid. När det gäller TCM har man utfört veteskapliga tester invitro som visat att det motverkar covid att utvecklas. (invitro är latin och betyder ”i glaset”, alltså labb tester.)

   Gilla

   1. Att HCQ/Plaquenil+Zink mildrar C19 är väl belagt. Att det inte används mer i väst skyller man på en vetenskaplig rapport i The Lancet som just visade på det ”dumma” med att använda HCQ stort medialt intryck. Sedan vid granskning visade det sig att det fanns ingen pear review inte heller höll undersökningen ens de grundläggande metoderna för vetenskapligt arbete. Lancet drog med svansen mellan benen idet tysta tillbaka rapporten. I Indien hade man 2020 smittspridning och inget vaccin… då bekämpade man smittspridningen genom att så fort någon i ”byn” visade symtom fick alla HCQ. sedan då äntligen vaccinet kom slutet 2020 började man vaccinera brett och låg lågt med HCQ varpå smittspridningen skenade så då började man behandla med Ivermectin och nu kan man se att smittspridningen i Indien sjunker ordentligt igen…. och som helt oberoende händelser så dels sjunker smittspridningen till 1/2, 1/4 osv i de socknar där Invermectin delas ut dels där man inte gör detta skenar smittspridningen som tidigare…. såg i någon post att det även i Indien fanns de som motsatte sig behandling annat än med vaccin….. vore de preparat som jag nämner på något sätt farliga kan man väl göra en riskavvägning men nu rusar statistiken mot att vaxen är mycket farligare än dessa preparat….. och om större delen av befolkningarna i länder drabbas av Malaria så är ändå dessa fritt spridda medel en väg framåt….. spelar liksom ingen roll om man behandlar Malaria eller C19 boten är densamma…… att bolag som ger en bot som kostar 300kr eller mer inte vill ge en bot som kostar 30kr är självklart men i rika länder som Sverige där Plaquenil förskrivs för allehanda sjukdomar det finns ett stopp för förskrivning till patienter som vill ha en profylax är konstigt menar många av oss har ju ont i lederna osså.. 😉 OCH som av en händelse så är faktiskt antal döda i världen högre med C19 än av rökning… 1.7 vs 1miljon dock är miljonen bara rörande passiv rökning…. all rökning kostar cirka 8miljoner liv i förtid…..

    Gilla

   1. Kanske så, men alla ligger nära ekvatorn och torde vara utsatta för malaria, vilken kan betyda att HCQ används flitigt. Om det är så styrker det teorin och observationen att HCQ förebygger covid. Mig veterligt finns inget vetenskapligt som styrker det.

    Gilla

  1. Att de flesta invånarna i länderna i Centralafrika drabbas av Malaria är väl styrkt av de flesta rapporterna…. att HCQ är en bot mot Malaria är väl osså styrkt Varför skulle även vi i EU ordineras HCQ profylaktiskt då vi skall resa till dessa länder? https://wwwnc.cdc.gov/travel/notices/watch/malaria-burundi
   https://www.pmi.gov/where-we-work/tanzania
   https://malariajournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12936-020-03541-w
   Och röran de ”en nypa salt” så gäller i högsta grad vaxen… ett vax provades i Sverige och visade sig vara säkert för 65-. Visserligen såg man inga konstigheter för 65+ heller men provgruppen var för liten. Så därav ett vaxande av 65- (går före) Och som av en händelse visade det sig att det var biverkningar så starka att man stoppade detta vax. Sagt och gjort då startade man vaxning av 65+ i stället. (Den inte tillräckligt brett prövade gruppen) Osså som av en helt oberoende händelse blev det biverkningar i denna grupp osså. Så då kunde man inte ge detta vax till ”svenskar” i någon ålder så då skänkte man många doser till något annat land… vad jag hörde sade detta land NEJ klokt nog….
   https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/medier-totalstopp-i-danmark-f%C3%B6r-astras-vaccin/ar-BB1fDKG9
   De kinesiska vaccinen, ej vax, kunde kanske testas för de används inte bara i kina utan annorstädes osså….. personligen hoppas jag på ett starkt immunförsvar tills det kommer fram ett beprövat vaccin som t.ex. polio…..

   Gillad av 1 person

 2. Oväntat intelligent. Måste vara intelligenta ledare som inte tror på en massa skit i blindo. Tar man inga PCR-tester som visar en massa falska positiva, eller massmördar gamla, så finns det heller ingen fejkad s.k. ”pandemi”. Jag blir liksom sugen på att bosätta mig på Zanzibar, se Serengeti, besöka Ngorongoro, eller ev. bestiga Kilimanjaro.’

  Det är när jag talar med den normale svensken på gatan som jag ibland tänker lite generaliserande att Svenssons är dummare än apor. Det är därför glädjande att människor söder om ekvatorn visar upp motsatsen. Det finns hopp för mänskligheten. Oväntat att den höga intelligensen kommer från söder om ekvatorn, men idag med svensk politikeradel, så får man inte vara kräsen.

  Gillad av 2 personer

  1. All forskning visar med emfas att intelligensen söder om ekvatorn är inget man höjer till skyarna.

   Gilla

   1. Det gäller medeltal i vissa områden. Man känner till afrikaner i dessa områden med ett IQ på över 200. En är Philip Emeagwali som arbetar som ingenjör i Nigera.

    Gilla

   2. Det är en stor skillnad på IQ och intelligens. IQ är bra, men använder man det fel, ex. p.g.a. dålig uppfostran och dålig skola så kommer man använda sitt IQ ointelligent.

    Hitler hade t.e.x. högt IQ, men hans olagliga invasioner och koncentrationsläger lade ändå Tyskland i ruiner. Tyskarna och israelerna må ha högre IQ än afrikaner söder om Sahara generellt, men stödjer folket krigshökar som Hillary Clinton, Hitler och Netanyahu så är de givetvis mycket ointelligenta.

    Har man lägre IQ, men använder det intelligent, så är det helt evident mycket intelligentare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s