Studie från Pfizer visar att vaccinet ger barn biverkningar och EU-kommissionen vill ha mer censur

Som jag skrivit om tidigare har USA nyligen godkänt coronavaccin för barn över 12 år, trots att USA:s hälsodepartement slagit fast att barn och ungdomar utvecklar extremt milda symtom, om de ens får några överhuvudtaget, om de smittas av Covid-19. Även EU har barn som måltavla och ett godkännande väntas även här inom kort.

Pfizer/BioNTech, som redan är igång med att testa vaccinet på bebisar och barn under 12 år, publicerade förra veckan en studie om vaccinets biverkningar på barn över 12 år och hela 78,9% av barnen utvecklade biverkningar.

Vaccinet testades på 1097 barn i åldern 12-15 år och minst 866 av barnen utvecklade någon form av biverkningar, varav en del fall var allvarliga.

Det är riktigt obehagligt hur man tillåter dessa försök på barn och i Kanada hade man häromdagen satt upp en pop-up-klinik i centrum där barn erbjöds gratis glass om de vaccinerade sig, vilket fick en del medborgare att ilskna till, men när de protesterade kom polisen och krävde att demonstranterna flyttade på sig.

För var dag som går avslöjas mer och mer som talar emot massvaccineringen, medan politikereliten blir alltmer nervösa. Så vad gör de? Censurerar mera så klart och i dag meddelade EU-kommissionen att man stärker arbetet mot ”desinformation” med nya krav på sociala medieplattformar och annonsörer, för att undvika att det skapas misstro mot vaccinen samt sprids negativa budskap, bland annat måste de göra fler synliga faktakollar och ta fram mer verktyg för att användare lättare ska kunna anmäla desinformation.

Människor ska uppenbarligen inte upplysas om riskerna och de flesta följer bara strömmen eftersom de är för lata eller ointresserade för att ta reda på fakta själva, så vi får nog ställa in oss på att vänner, kollegor och familjemedlemmar med tiden kanske kommer få men för livet eller stryka med som ett led i experimentet.

#followthemoney

#rörinteminabarn

New Pfizer study: Four fifths of all vaccinated children aged 12 and over complain of side effects

https://sverigesradio.se/artikel/eu-starker-arbetet-mot-desinformation

21 reaktioner till “Studie från Pfizer visar att vaccinet ger barn biverkningar och EU-kommissionen vill ha mer censur

 1. När myndigheterna säger att du ska hoppa, så finns det en majoritet av befolkningen som frågar hur högt ska jag hoppa? Eller varför inte – döda fiskar följer med strömmen…

  Gillad av 1 person

  1. Dessutom, i Sverige hamnar man ju i fängelse bara man säger något regimen inte gillar, Den Åberska Näthatsgranskaren som exempel. 200 personer, mest äldre, fällda bara på ett år. I Kina om man säger något olämpligt påpekas det och man blir ombedd att rätta, mest av andra kommentatorer. För inte så länge sedan försökte en USA sponsrad radikal grupp starta ett slags Metoo i Kina. Dom blev så utskällda och nedsablade av andra kvinnor att dom snabbt tystnade, och det var ganska fräna mothugg ibland. Kina har, olikt Sverige, ingen censur för det är självreglerande.

   Gilla

   1. Har ni ingen censur i Kina? Konstigt att regimen då stängt miljontals konton och internetsajter de senaste åren, kastat ut människor från konserter för att de stått upp och dansat eller viftat med regnbågsflaggor samt hindrade lokala journalister från att rapportera om coronavirusutbrottet.

    Gilla

   2. Stängda konton. När vi jämförde med Google och Facebook hade dom stängt nio gånger så många konton som hela Kina, SwebbTV, Granskning Sverige, ”Google har tagit ned 58 konton, varav 39 på Youtube”, dom ”ansågs” vara Iran vänliga. ”Google stänger över 3 miljarder konton, den 2 april”, ”Swedbank stänger ned Fria Tiders konton”, Omkring 200 personer åtalas på ett år för att ha uttryckt åsikter svenska regimen inte gillar, Näthatsgranskaren. Svenska regimen har direktlinje till Google – stäng – censurera. ”Facebook stänger konton”, ”Facebook fortsätter att stänga av oönskade röster på nätet” — NewsVoice.se – 19 Oktober, 2019 ”Facebook och Twitter fortsätter en omfattande rensning av sidor på Facebook.” När jag går på konsert vill ja njuta av konserten, inte massa skrikande, dansande, hoppande aktivister som viftar med flaggor. Släng ut dom – Tack. När det gäller Zhang Zhan in Wuhan som falskt utgav sig för att vara journalist, hon är nämligen inte alls journalist utan bara en billig bråkmakare som försökte uppvigla till bråk genom att ljuga så grovt att slog blåa blixtar. Ljuga och sprida falska rykten får man göra i Sverige, men inte i Kina. Hur står det till i Husby, Rinkeby, Bengtsfors, hur står det till i Hjällbo, folk lynchar, knivhugger, skjuter av hjärtans lust. I Bengtsfors åtalar man de som stoppar stölderna, men tjuvarna går fria. I Trosa åtalar man för att någon citerat en vetenskaplig utredning om IQ i Afrika. Gå på promenad i Sverige och du vet inte om du kommer hem med skorna, väskan, mobilen, jacka eller ens livet i behåll.https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/trosapolitikern-bertil-malmberg-sd-atalas-for-hets-mot-folkgrupphttps://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/polisen-vi-ar-lika-frustreradehttps://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/bengtsfors-samlar-pengarhttps://pcforalla.idg.se/2.1054/1.631438/google-stangde-hans-kontohttps://samnytt.se/efter-censurmotet-med-regeringen-google-stryper-all-reklam-pa-samhallsnytt-pa-grund-av-politiskt-innehall/https://newsvoice.se/2019/01/google-stangt-annonsvisningarna/
    Inget land har så stark censur som Sverige. Du måste även visa leg för att yttra dig på DN. Kanske på tiden att Sverige inför lite av sin egen ”censur”, men av skurkarna.

    Gillad av 1 person

 2. ”EU stärker arbetet mot desinformation”, fel uttryckt i min tolkning. EU stärker och utökar utrymmet för propaganda och hjärntvätt. En god vän till mig fick en kallelse på mobilen för några veckor sedan med erbjudande om vaccination. Hon tackade ja, och jag hängde med. Platsen var en sport arena. Omkring 150 personer väntade, men man betade av kön rätt snabbt. Man kom till ett antal bås, lämnade över det elektroniska nationella ID-kortet, det la man på en läsare och informationen lästes automatisk in i en databas, ett par frågor om allergi och liknande, sedan injicerades vaccinet, mottagaren ombads att stanna på plats i 30 minuter om någon bieffekt skulle inträffa, och fick en A4 sida med instruktioner. Använd inte alkohol, undvik viss mat, vi kallar dig igen om fyra veckor. Jag frågade hur ofta man hade haft biverkningar. Inga alls. Andra som väntade hade heller inte hört talas om några biverkningar. I Kina går det inte att dölja något för alla kan fritt kommunicera. Nu är det flera dagar sedan, inga biverkningar alls. Otroligt effektivt och välorganiserat, datorstyrt. Man tycker verkligen synd om svenskarna i det kaos som existerar.

  Gilla

  1. Alla kan ”fritt” kommunicera är väl en sanning med modifikation eftersom invånarna är extremt övervakade. Kritiserar man eller ifrågasätter regimen blir man fängslad.

   Gilla

   1. En av USAs standardlögner. Jag har bott både i USA och Sverige och man är betydligt friare i Kina och dessutom har man rätt att vara anonym, vilket är förbjudet i Sverige. Den intensiva massövervakning som finns i Sverige finns helt enkelt inte i Kina, den behövs inte i ett folkstyrt land. Däremot övervakas terrorister, kriminella och de som vill med våld eller olagliga metoder omstörta samhället, och det gör man ingen hemlighet av. I Kina finns det mekanismer i samhället att förändra det samhälle man lever i, men grundprincipen är att alla som berörs har rätt att vara med och bestämma. Det går till exempel att kalla politiker och tjänstemän till förhör, och om dom inte lyssnar går det att folkligt avsätta dom. Det tycker inte radikala extremister om, dessa små autokratiska maktgrupper som ibland bildas vill härska över alla andra och bestämma för alla andra, men det tillåter inte samhället. Någon regim finns inte i Kina, men det går att påverka och styra regeringens beslut, på alla nivåer. Huvudsakligen sköts det via vad väst kalla kommunistpartiet, som alltså inte är ett beslutande politiskt parti, utan just en folkrörelse liknande arbetarrörelsen i Sverige. På grund av propagandan förstår folk i väst inte hur Kina fungerar.

    Gilla

   2. Så det är en lögn att människor fängslas för sina åsikter? Att författare som skrivit böcker måste leva i exil? Kommunistpartiet är alltså en folkstyrd demokrati? Det var inte det intrycket jag fick när jag var i Kina för några år sedan och min kinesiska kollega hade inte heller den uppfattningen utan det var snarare så länge man håller sig på sin kant och glider med så är det ingen fara.

    Gilla

   3. Ja, det är lögn. Det är inte så enkelt att författare har skrivit böcker, det är så enkelt att författare har aktivt arbetat för att skapa uppror och uppmanat innevånarna att störta den lagliga regeringen med att uppvigla allmänheten till våld. Hong Kong? Xinjiang? Tibet? Kommunistpartiet är ingen ”folkstyrd demokrati”, kommunistpartiet är vad som kanaliserar folkviljan som styr regeringen, den är Kinas styr och reglersystem. Det bildades 1921 som en ”revolutionär folkrörelse, och har så förblivit. Det bildades på initiativ av en kvinna, Soong Ching-ling, (1893-1981), som inte var formellt grundare men som senare utnämndes till Kinas hederspresident. Jag är inte medlem, men har varit mycket aktiv under många år, så jag kan systemet ganska väl. Vad som gäller är att om du inte spelar spelet är du bollen, och det är det din vän uttrycker. Det är just det som är en av fördelarna med Kina, vill man inte spela spelet och vara aktiv, då får man ”hålla sig på sin kant”, vara ifred, och sköta sina egna angelägenheter utan att ständigt få statens doktriner nerkörda i halsen, som ”allas lika värde”, ”utjämning”, ”solidaritet”, ”värdegrund”, och allt vad de kommunistiska flosklerna heter i Sverige. Tro inte på propaganda som sköljer över dig dagligen i Sverige.

    Gilla

   4. Min hjälte Chang-Kai-Chek som var en Kinesisk Nationalist som stred mot kommunisterna och skapade ett fritt och demokratisk Kina i Taiwan. Du känner väl till att Kina folkrättsligt skall styras från Taiwan av ättlingarna till Chang-Kai-Chek? Ett djävla svineri av Kina att kränka Taiwan och Taiwaneserna. Ni har fördrivit hederliga Taiwaneser ut att skapa ett nytt liv. Egentligen borde jag informera SÄPO om denna bloggen som ett exempel på hur Kina utnyttjar svenska,samhällskritiska röster för förrädiska syften. Du skall ha heder av att släppa fram alla röster Jenny men Karl W är väldigt speciell och hade du känt till hur Kina på många sätt kränker och blockerar bland andra det fria landet Taiwan så hade du nog tänkt två gånger innan du släppte fram den här halvkinesen.

    Gilla

   5. Rolf Verkligheten var, och är, lite annorlunda, minst sagt. Läs på. Dessutom, de som levde under den USA stödda tyrannen Chiang Kai-Shek lever idag och kan berätta och jag har träffat dom. Barnarbete var regel, livslängd 31 år, 90% var analfabeter och levde i fattigdom, 80% av barnen fick inte gå i skola, kvinnor nekades skola helt, offentliga avrättningar på gatan med nackskott var normalt. Se bilder i länkarna.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rewi_Alley
    Rewi Alley var en nyzeeländare som spenderade en stor del av livet i Nationalist Kina. Han har berättat.
    ”Den vithåriga kvinnan”
    https://www.youtube.com/watch?v=vRQ9BjvqBNY
    En verklighetsskildring av hur det var. Så var livet. Plot. En feodal bonde och träl hamnar i skuld till feodalherren. Han har en vacker dotter, och feodalherren kräver att få dottern som konkubin, älskarinna. Då skall han efterskänka hela skulden. Fadern samtycker, och tar sitt liv. Kvinnan behandlas illa, flyr till bergen, hennes hår blir vitt, och man tror att hon är en ond demon. En ung man letar efter demonen för att döda den, men upptäcker att kvinnan är han syster. Berättelsen är sann och har hänt i verkligheten.
    Nationalisterna, med din hjälte Chiang Kai-Shek, flyr till Taiwan i november 1949, ockuperar ön med hjälp av USA. Inkräktarna är inte välkomna av lokalbefolkningen, och i februari påbörjar man en en etnisk rensning, massmord, som som pågår till 1987. Man kör omkring på gatorna och mejar ner folk med kulsprutor. ”Den vita terrorn.” Jag bodde där ett år under den tiden. Tiotusentals slaktas på gatorna av din hjälte. 1987 upprättar USA en potemkinkuliss av ”demokrati”, men det är ockupationsmakten USA som styr marionetterna. 72% av de yngre vill idag återknyta till Kina.
    https://thesanghakommune.org/2016/02/11/taiwans-white-terror-period-1947-1987/
    https://www.fpri.org/article/2017/02/taiwans-white-terror-remembering-228-incident/
    https://en.wikipedia.org/wiki/White_Terror_(Taiwan)
    Taiwan befolkades för 25,000 år sedan från Kina, senare med flera invandringar, talar samma språk (mandarin), har kinesiskt folk, kinestetisk historia, kinesisk kultur, och har alltid varit del av Kina, tills USA ockuperade.
    https://mychinaway.wordpress.com/2020/01/29/taiwan-vander-ryggen-mot-fastlandskina/
    https://mychinaway.wordpress.com/2020/05/07/tillbaka-till-framtiden-och-1933-pa-sveriges-radio/
    https://mychinaway.wordpress.com/2020/08/13/usa-regimens-sprakror-i-sverige-svt/
    http://mychinaway.blog.se/kinapodden-p1-och-taiwan/
    https://mychinaway.wordpress.com/2020/03/31/nu-driver-svt-amerikansk-politik-och-erkanner-taiwan-som-stat-och-land/
    Taiwan är bara en av USAs militära annekteringar, precis som Hitler, Österrike, Polen, etc

    Gilla

   6. Karl W, man kan ändå inte neka till att Taiwan är en väldigt homogen stat på många sätt. Visst var det krig och ingen sida är oskyldig men ändå lyckades det att skapa ett rikt och välmående land på mycket kort tid,låt vara med hjälp av USA. Minns så tydligt att på många leksaker stod det Made in Taiwan. Men varför skulle ungdomarna vilja tillhöra Kina? Ett fritt region skulle väl kunna erbjuda ungdomarna det de söker,arbete,utbildning osv även i Kina utan att för den skull bli ett län i Kina? Jag vet inte riktigt vem som är källa till påståendet om terrorn mot lokalbefolkningen så den tror jag inte på förrän jag fått det bekräftat från fler källor. Den nuvarande kvinnliga presidenten är väl en sk Hakka,en av urbefolkningen så alla dräptes tydligen inte.

    Gilla

   7. Nej Rolf, Taiwan är ingen ”homogen stat”, där finns ett antal etniska grupper och inte mindre än omkring 25 etniska lokalspråk och dialekter, även om mandarin är huvudspråket. Det är typiskt för hela Kina. Taiwan är heller inte ett ”rikt och välmående land” utan reflekterar det kapitalistiska USA, en liten super-rik växande elit, och en fattigdom som fördubblats på 25 år. I Kina är fattigdomen utrotad. Taiwan har gott om tiggare och hemlösa, dom är helt borta i Kina. Folk lever bättre i Kina idag än på Taiwan. Den snabbast växande delen av Taiwan är socialhjälpen.
    Taiwan ”tillhör” inte heller Kina, det är en del av Kina med blodsband, kulturella band, och språkliga band utvecklade under 25,000 år.
    ”varför skulle ungdomarna vilja tillhöra Kina?”. Du behöver inte ens fråga dom. Exempel.
    https://www.scmp.com/news/china/society/article/3103501/taiwan-threatens-punish-singers-angela-chang-and-ouyang-nana
    http://en.people.cn/n3/2020/1001/c90000-9766477.html
    ”Taiwan artists participate in film and television activities on the mainland and perform with mainland singers on the same stage.”
    ”The [Taiwan] singers have millions of fans on the mainland.” Samhörighet.
    “As an overseas student [from Taiwan], people often ask me ‘where do you come from’,” she wrote in a Weibo post. “I come from China. This is my answer.”
    En av Kinas någonsin populäraste artister var framlidne Taiwanesen Teresa Teng. Hon är fortfarande lika populär och kan liknas vid Evert Taube i Sverige.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Teresa_Teng
    https://www.britannica.com/biography/Teresa-Teng
    https://www.youtube.com/watch?v=bv_cEeDlop0
    Spela den
    Terrorn mot lokalbefolkningen framgår av länkarna, och glöm inte att jag själv en gång bodde där och upplevde den. Jag har aldrig sett lik ligga på gatorna i Kina eller militärpatruller om tre patrullera gatorna med kulsprutor i färdigställning, men det såg jag på Taiwan – dagligen.
    https://thediplomat.com/2019/02/the-228-incident-still-haunts-taiwan/
    Sök på ”White terror” och ”228 incident”. Du får en hel del träffar. Såren har inte läkts på över 70 år. Mellan 20,000 och 100,000 mejades ner på gatorna av de USA stödda Nationalisterna.
    Taiwan blev ”välmående” därför att USA pumpar in massiva mängder pengar, för USAs avsikt är att Taiwan skall vara en avskjutningsramp för USAs missiler, en flygbas för USAs spion och krigsmakt och militärbas för att hota Kina. Allt fler på Taiwan vänder sig mot denna ockupation nu på Taiwan, speciellt de unga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s