Baksidan av massvaccineringen får vi sällan höra talas om

Jag brukar ofta ifrågasätta om vi får hela bilden vad gäller coronarapporteringen samt informationen om vaccin, där läkemedelsindustrin praktiskt taget skär guld med täljknivar medan vi dagligen matas med pro-vaccin-propaganda utan att de partiska mediehusen nämner baksidan av myntet. Men eftersom folk i regel bara sväljer smörjan utan att ifrågasätta eller ta reda på egen fakta rullar det på.

En nära anhörig till mig vaccinerade sig med Pfizers mRNA-vaccin häromdagen och menade att det inte var någon fara eftersom det inte var Astras vaccin. Vederbörande hade inte hört talas om att många fått allvarliga biverkningar eller avlidit, vilket man bland annat kan läsa på Läkemedelsverkets hemsida – i alla fall de fall som rapporterats.

Tänk om våra tidningsmurvlar dagligen redovisat rapporter om hur många i världen som fått allvarliga biverkningar eller avlidit av vaccinen, precis som de gör med de som dött ”av” Covid-19 – för att inte tala om fakta på vilka som dött av respektive med corona, det hade gett en mer rättvis bild samt fått människor att ifrågasätta nyttan med att utsätta sig för ett relativt oprövat vaccin. Men då hade klirret i kassan upphört för big pharma-bolagen och deras gelikar, vilket hade varit oacceptabelt.

Israel lyfts ofta fram i media som ett föregångsland vad gäller massvaccineringen eftersom de kommit långt, men vi får bara höra att det gett utmärkta resultat på befolkningen. Det finns dock en rapport från ledande israeliska hälsoexperter, The Israeli People Committee (IPC https://www.the-people-committee.com/english), som i sin aprilrapport publicerat bieffekterna av Pfizers vaccin som slår fast att vaccinet skadar nästan alla system i kroppen. Om rapporten stämmer, kan Pfizers vaccin länkas till fler dödsfall i Israel än Astra Zenecas i hela Europa. Enligt rapporten har det aldrig tidigare funnits något vaccin som skadat så många människor och samtidigt verkar inte hälsomyndigheten rapportera in alla dödsfall.

Perioden januari-februari 2021 har varit de dödligaste månaderna i Israel under det senaste decenniet, med en stark koppling mellan antalet personer som vaccinerats per dag och antalet döda per dag i alla åldersgrupper. Rapporten slår också fast att risken för dödsfall är högre av den andra dosen vaccin. Det här handlar dock inte om en isolerad period och ny data fortsätter strömma in efter att rapporten publicerats.

För den som vill läsa mer detaljer finns rapporten publicerad både på hebreiska och engelska i bifogad länk.

Att vaccinera sig är frivilligt i de flesta länder och alla får bestämma själva hur de vill göra, men det faktum att vi inte får hela bilden och att allt fler oegentligheter poppar upp för var dag som går borde få fler att vakna upp och ifrågasätta det som sker – särskilt fullt friska människor som borde låta det sunda förnuftet styra framför rädslan.

#followthemoney

Israeli People Committee’s Report Find Catastrophic Side Effects Of Pfizer Vaccine To Every System In Human Body

12 reaktioner till “Baksidan av massvaccineringen får vi sällan höra talas om

 1. Skrämmande, man kan fråga sig vem som bär ansvaret om/när folket får vaccinskador, vi såg ju alla hur det gick med svininfluensan. De flesta verka ha glömt att vaccinet ”bara” är nöd godkänt, de är inte testats vilka biverkningar de har inte heller hur länge vaccinet sitter i och är verksamt. På solveig21miljoblogg finns mycket fakta, jag gillar sidan eftersom hon är noggrann när det gäller fakta och hon hänvisar till sina källhänvisningar, vilket inte många gör idag och då är det svårt att veta om faktan är riktig eller påhittad. Läs den gärna om ni vill fördjupa er i ämnet.
  https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/01/28/vem-har-det-egentliga-ansvaret-om-personer-far-livslanga-vaccinskador-av-de-nya-mrna-vaccinen/

  Gillad av 3 personer

 2. Jag respekterar alla åsikter, men personligen skulle jag aldrig ens överväga att utsätta mig för detta experiment som jag anser att vaccineringen är.
  Läkemedelsbolagen har friskrivit sig från allt ansvar, det kanske finns en anledning till det.
  Det blir kanske svårt för många att avstå vaccinering, då det ju i många fall blir indirekt tvingande.
  Kanske vi inte ens får gå in i en affär utan coronapass.

  Gillad av 1 person

 3. Vi måste som mänsklighet vakna upp ur den koma som decennier av hjärntvätt har åstadkommit! Många har vaknat och glädjande nog sprider sig detta sanningsvirus kontinuerligt och när det tar fäste på allvar så kommer vi att kunna utkräva ansvar för de som är skyldiga till detta oerhörda brott mot mänskligheten!

  Gillad av 2 personer

  1. mRNA är inte ett halvt DNA. DNA betyder deoxyribonucleic acid, i det finns all information som behövs för att skapa en människa, så vi inte blir ett virus eller en kanin. RNA betyder ribonucleic acid och är motsvarande informations lagring för ett virus. Vad vaccinet mRNA gör är att förändra virusets arvsmassa, inte människans DNA, så att viruset inte klarar att koppla in sig till de mänskliga cellerna och som parasit bruka den mänskliga cellen för att producera en avkomma, ett nytt virus. Ett slags surrogacy. Det lurar människokroppen att producera sitt eget försvar mot viruset. mRNA är en helt ny teknik och därför finns det ingen erfarenhet om vad det kan ställa till med andra funktioner i kroppen. mRNA är en lovande teknik för det kan komma att bli ett generellt skydd mot alla virus, men vi har kanske 20 år av forskning och utveckling för att nå dit. Även Kina har ett mRNA vaccin som man hoppas skall vara utan biverkningar, men man har just påbörjat steg ett i testerna. Lång väg att gå där.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s