Om inte folk reagerar nu finns det inte mycket hopp om mänskligheten

Från början sades det att barn inte var några potentiella smittbärare, sedan ändrades det till att de kan bära på smittan men klarar sjukdomen bättre än vuxna. När vaccinet kom hette det att barn inte ska vaccineras eftersom de inte är en riskgrupp och vaccinet ej prövats på barn.

Vartefter alltfler börjar ifrågasätta pandemin, restriktionerna och nyttan med vaccinerna i förhållande till det verkliga antalet döda samt smittade har vaccinpropagandan ökat – det senaste påfundet är att man nu ska börja vaccinera barn.

Pfizer med sitt starkt ifrågasatta mRNA-vaccin rapporterar nu om positiva vaccinresultat på 12-15-åringar i USA och företaget hoppas kunna börja vaccinera minderåriga mot Covid-19 i stor skala till sommaren. Biontech-Pfizer går dessutom redan vidare nedåt i åldrarna med 5-11-åringar som fick vaccin i förra veckan och från nästa vecka ska preparatet även börja ges till barn ända ned till 6 månaders ålder.

Om folk inte reagerar nu över vad som håller på att ske så finns det inte mycket hopp kvar om mänskligheten.

I Danmark skriver Jyllandsposten om denna nyhet i dag och där har en mikrobiolog redan deklarerat att vaccination av barn kan bli nödvändigt för att uppnå flockimmunitet.

Det är nu bara en tidsfråga innan svenska experter kommer börja tjata om vikten av att barn vaccinerar sig och politikerna lär lyssna med intresse eftersom det innebär att ännu mer pengar kan byta fickor – särskilt Moderaterna kommer nog gå igång på detta då partiföreträdare redan tidigare förespråkat obligatorisk vaccinering för alla barn i Sverige. Sedan kommer stora delar av det naiva folket göra vågen och villigt rada upp sina barn som de absolut tycker kan ingå i ett medicinskt experiment utan en tanke på långsiktiga biverkningar som i dagsläget inte är kända.

Mina barn rör de dock aldrig! 👿

#övermindödakropp

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet, Jyllandsposten

6 reaktioner till “Om inte folk reagerar nu finns det inte mycket hopp om mänskligheten

  1. Reagerar de inte när EU konfiskerar 150 miljarder så har de säkert inget emot vaccineringen…
    Faktum är att jag tror att sozzeriet skulle kunna konfiskera folks samtliga tillgångar utan reaktion.

    Gillad av 5 personer

  2. Det är bara dårar som tror att man kan vaccinera bort en influensa. Det går inte. Varför då då? Därför att viruset muterar i oändliga led. Glöm det där med vaccination, det är en myt som underhålls av media, regeringar och statliga institut.

    Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s