Det påstådda valfusket i det amerikanska presidentvalet börjar ta form

Tidigare i kväll höll USA:s president Donald Trumps advokater pressträff där man presenterade en del av den stora mängd med bevis som man samlat in för att påvisa att det förekom ett omfattande valfusk i presidentvalet, som ska vara resultatet av en väl utstuderad plan iscensatt av Demokraterna.

Bland annat har hundratals personer vittnat under ed om hur man observerat oegentligheter i samband med valet. Exempelvis skickades tiotusentals valsedlar in vid kl 04.00 på morgonen i en delstat där samtliga röster gick till Biden. Vissa valsedlar ska ha registrerats flera gånger och republikanska valobservatörer har hindrats från sin lagliga rätt att inspektera rösterna. Man nämnde även valsystemet Dominion, som jag tidigare skrivit om, som har en mängd svagheter och hade algoritm för att omvända röster för Trump till röster för Biden. Detta syns i plötsliga toppar i vissa delstater där tusentals röster för Biden plötsligt dykt upp och man misstänker att det var när rösträkningen stoppades tillfälligt som detta skedde eftersom Trump då ledde stort. Röstsedlar som kommit in under natten ska också ha sett alltför perfekta ut med en speciell typ av papper med perfekt ifyllda cirklar som om de var utskrivna. Andra röstsedlars inkommande datum ska ha manipulerats. Enligt statistiker man talat med, som också är villiga att vittna, ska det ha varit nästan omöjligt att Biden kunde gå om på så kort tid med den stora ledning som Trump hade.

Massiv kritik riktades också mot media som man menar rapporterat felaktigt och inte velat titta närmare på fusket. Bevisen kommer nu att tas till domstol och likt under en rättegång kommer det att redovisas till allmänheten vartefter den juridiska processen framskrider.

Som förväntat har svensk massmedia inte skrivit en rad om detta i kväll, trots att det är hett stoff, men man vill så klart inte öppet visa att man sitter med skägget i brevlådan efter att ha gått ut massivt med att hylla Joe Biden som vinnare samtidigt som man deklarerade att alla anklagelser om valfusk var helt ogrundade.

Alla vi som blivit kallade foliehattar för att vi trott på Trumps anklagelser om valfusk och stått för vår åsikt kan sträcka på oss lite extra idag, medan landets samlade mediakår och samtliga partiledare jämte självutnämnda experter som John Gustavsson och Ronie Berggren med flera platsar på wall of shame.

Det blir intressant att följa detta framöver när spelplanen helt plötsligt ändrats och nu är det inte längre omöjligt att Trump kan komma att sitta kvar i fyra år till, vilket lär få en majoritet av det svenska etablissemanget att slita sitt hår. 😁

#MAGA

Trumps jurister presenterade bevis för valfusk: ”Trump vann”

5 reaktioner till “Det påstådda valfusket i det amerikanska presidentvalet börjar ta form

  1. Det skulle vara oerhört tillfredsställande om den vänsterliberala globalisteliten fick bita i gräset.
    Skadeglädjen och föraktet man känner måste då torgföras på effektivaste sätt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s