Blir EU och Sverige återigen det femte hjulet?

Anledningen till att majoriteten av den svenska politikerkåren gett Joe Biden tummen upp och media framhåller att Biden är den bäst lämpade kandidaten, sägs vara att Europa kommer att tjäna mest på att Biden blir USA:s nya president.

En relevant fråga i sammanhanget är dock om EU och Sverige verkligen kommer att bli vinnare med Biden vid rodret eller om man biter sig själv i svansen? Bidens ”etablerade samarbete” med Kina både via sig själv och sin son medför nämligen att de redan har en relation till varandra, så hur ska EU och Sverige kunna konkurrera bort den?

Månne kommer Sverige och EU att bli det femte hjulet i vanlig ordning eftersom man inte brytt sig om att göra en konsekvensanalys, men detta hör vi inget om i mediebruset eftersom det främst kommer drabba folket och inte är något att lägga någon större vikt vid! 👍

48 reaktioner till “Blir EU och Sverige återigen det femte hjulet?

 1. Anders Borg fick väl skit, redan innan #Meeto rörelsen, när han påpekade, att US startar krigen & Europa hamnar med flyktingarna, ungefär…. om någon kommer ihåg..
  Rött kort direkt & nedsablad av MSM/omgående som – $noppviftare.

  Blir utfallet bättre idag??

  Mvh Per

  Gillad av 2 personer

 2. Inget konstigt i sig att Biden, eller Harris som det snart blir…, vinner.
  Det bestämdes för länge sedan…
  Man får väl hoppas att amerikanerna uppskattar kommande skattehöjningar, regleringar, massinvandring och eventuellt ett antal ”befrielsekrig” som demokraterna brukar starta här och var…
  Migrantströmmarna som dessa konflikter genererar behöver ju inte USA bekymra sig om. Det får ju Europa hantera… Som lök på laxen kanske hela världen får njuta av öka censur på nätet. Skönt att ha lämnat de ondskefulla tjänsterna Facebook och Twitter. GAB gäller nu. 🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Gillad av 2 personer

  1. Jag tror det är enklare än så. Det 233 år gamla förlegade demokratisystemet har kört i diket. Trump röstades inte till makten, det var Hillary som röstades bort från makten. Biden kommer inte att röstas till makten, utan Trump som röstas bort från makten. Trump kandiderar inte till USAs president, utan till världshärskare och global diktator. Det var väl inte precis så som systemet var avsett att fungera.

   Gilla

   1. Och att Biden fått en halv miljard av Kina i mutor är irrelevant i sammanhanget för Kina är väl den heliga kon här om jag förstått dig rätt? Det amerikanska valet handlar om huruvida Kina ska få mer makt eller inte.

    Gilla

   2. Det är helt meningslöst att rösta.
    Makthavare utses i andra forum. Valförfarandet är en charad för att folk ska tro att de har något att säga till om.
    Dessutom lapar folk i sig helt okritiskt vad etablissemanget tutar i dem.
    Frågar man folk vad Trump har gjort som är så hemskt så blir svaret: – Jag läste Aftonbladet… – De sade på (S)(V)T…
    Jag 🤢🤮 över samtiden.
    Skönast att vara ute i naturen där man slipper konfronteras med samtiden och dess representanter.

    Gillad av 1 person

   3. Jenny, ingen har visat att Biden fått några mutor, det var ett rykte som Trump-lägret spridde ut, och det tycks vara falskt. Det är därför det censurerats i USA. Kina vill inte ha någon makt över andra, man är för intelligenta för att dra på sig alla USA-typ-problemen, och Kina är heller ingen helig ko, men det måste väl finnas någon anledning till att man lyckats så briljant. 1950 hade man 90% fattigdom och analfabetism, idag är den borta, då levde folk 33 år, idag i Peking 82 år. Polisen går obeväpnad, och alla går säkra på gatorna. Sverige? USA?

    Gilla

   4. Jo, Biden erkänner det till och med I en video. Ditt skyddande av Kina är löjligt – de är verkligen inte den heliga ko du vill framställa lander som.

    Gilla

   5. Håkan Spångberg. Tyvärr måste jag hålla med dig, det gäller den väst-demokratiska samhället. Det fungerar lite annorlunda där jag är. Skulle någon påstå att Xinjiang är hårt övervakat och folk är förtryckta, då kontaktar jag ett nätverk i Xinjiang på WeChat, och får live video över hur folk dansar på torget (vilket man gör var kväll över hela Kina) och sjunger folkvisor på lokalspråket. När det var demonstration i Hong Kong gjorde jag det. På plakaterna kan jag läsa ”Vi stöder polisen”, ”Bort med ligisterna från gatorna”, ”Vi är alla kineser”. I Svenska media läser jag att ”Demokratikämpar genomför en stor demokrati demonstration i Hong Kong.” Jag tror inte svenskarna förstår hur media proppar dom fulla med lögner och fejknyheter.

    Gilla

   6. Jenny. Inte är Kina någon helig ko eller perfekt, det är just därför alla arbetar på att förbättra det hela tiden. Dynamiken är otrolig. Sedan har jag arbetat med Kina i över 50 år år och bott här i nära 30 och deltager dagligen i samhället, så jag borde väl veta lite om vad det är och kan jämföra med länder som både Sverige och USA, där jag tidigare bott. Det stora problemet med västvärlden är att ni matas med förfalskade rykten hela tiden, ”klippa-klistra” och att ta bitar ur sammanhanget, och sedan tror ni på dom. Sedan har Asien en annan uppfattning än väst vad som är legitima betalningar och olagliga mutor, och svensk kultur gäller inte i Asien.

    Gilla

 3. Sverige har stödhjul sedan många år…..landet är handikappat….hjälplöst utlämnat åt de med vansinniga idéer om hur allt ska vara.
  Ett hjul till, vare sig det är det 5:e eller 6:e förändrar inte det svenska tillståndet.
  Därtill krävs det som inte är möjligt, att skruva klockan och tiden tillbaka till 1968. Med facit i handen kunde vi då ha styrt landet åt en mindre sjukligt håll.

  Gillad av 2 personer

   1. Alla krig till vad nytta…
    Ingen nytta..
    Why??

    Storyn gör gällande att de är bröder… $@tan,Jesus..
    Of Anu(On)..

    Mvh Per

    Gilla

   2. Ja inte fan är det lätt att förstå hur man ska förhålla sig och inte bli galen i denna sjuka tid och värld som den ser ut nu.

    Gillad av 1 person

 4. Frågan är vems agenda vår regering följer, som vanligt blir det säkert vi som sitter med Svarte Petter. Någon politiker som kan förhandla finns inte i vårt land, räcker att se vad Löfven kom hem med från sista resan från Bryssel, ingen normal begåvad person kan vara nöjd med det. Allt vi ser är svart eller vitt, ändå väljer vi att se färg.

  Gillad av 1 person

  1. Den svenska regimen ”följer” väl ingen agenda. Den är en väl integrerad del av USA regimens agenda. Ett par talande illustrationer (memes) här.https://mychinaway.blog.se/det-nya-sverige-yankee-stat-och-vasall/https://mychinaway.wordpress.com/2020/07/02/sakerhetslagen-mycket-val-mottagen-i-hong-kong-kina-och-varlden/
   Svenskarna får väl bestämma sig om dom skall fortsätta som USA vasall och bli ett offer för USAs demokratiska dödgrävare, eller samarbeta med Kina och bli del av framgångarna. Till och med DN, som normalt är USA regimens propagandakanal, börjar förstå vart det lutar allt brantare.https://www.svd.se/investerare-kina-slar-usa-med-hastlangder

   Gilla

 5. Det kommer bli stramare tyglar från makten. Det är ett måste för att få kontroll över det värsta. Samma kontroll kommer drabba oss som är normala och skötsamma medborgare. Samma kontroll kommer ge 7-klövern möjlighet att fortsätta ratta Sverige.
  Så, fler och hårdare lagar, användande av alla möjligheter AI ger, utökad samkörning av register osv. Plexiglasen som skulle skydda mot Coronasmittan ersätts av skottsäkert glas med en minimal öppning nertill där vi kan peta in nåt leg.

  Gillad av 1 person

  1. Tyvärr måste jag hålla med dig, men den verkliga fråga är, var är slutstation. I demokratin Tyskland tog Nationalsocialisterna makten 1933 och för att bibehålla kontroll blev det allt stramare tyglar som tiden gick, och allt hårdare indoktrinering av innevånarna. Läser man media från den tiden fanns det en otrolig entusiasm över demokratins riktning och framsteg då. Idag ser vi en mycket liknande utveckling, allt hårdare tyglar och allt hårdare åsikts kontroll och styrning. Vi vet hur det sluta den gången, var slutar det denna gång. Historiskt är det inget unikt, Romarriket, Ryska stormakten, Svenska stormaktstiden, och Kinas demokrati 1912 till 1949, som kostade 70 miljoner liv.

   Gilla

 6. Konflikttänkande. Felaktigt vinna-förlora-tänkande. Alla förlorar på globalism. Européer förlorar på EU och amerikaner förlorar på USA, eftersom den undergräver de ingående staternas demokrati och beredskap.

  Kina undergräver våra egna företags konkurrenskraft i en fri världshandel. Konkurrensen är orättvis. Rysslands olja och gas skulle skapa beroendeställning och undergräva fossilfri teknologi.

  Rätt tänkande är att skaffa lokalt/nationellt oberoende och lokal/nationell beredskap, för när skiten träffar fläkten så vill du att dina barn ska ha mat, inte någon kinesisk mobiltelefon, inte en bil utan gas/olja.

  Gilla

  1. Ja mat och vätska måste man ju ha, sedan vill man ju gärna ha tak över huvudet också och slippa bli blöt och frysa så varma kläder behövs förstås. El är ju också något som man vill ha och kanske en radio eller något som man få information ifrån. Sedan vore det ju inte dumt om man hade något slags fortskaffningsmedel, gärna med tak och värme om man skulle vilja förflytta sig en sträcka som är för lång för att gå eller cykla. Gärna en bil då av okänt märke bara den fungerar som den ska förstås. Och det vore ju faktiskt inte dumt om man kunde kommunicera med någon närstående eller vän som befinner sig miltals ifrån var man själv är så en lite anspråkslös telefon vore ju kanon. Om man fick önska så vore en liten dator inte alltför mycket begärt så man enkelt kunde följa världshändelserna, kunna mejla, beställa grejer över nätet och kanske spela några spel, det vore ju kanon. Det vore ju också verkligen skoj om man kunde boka någon resa söderut, där sol och bad lockar, när det trista gråa höstvädret får en på dåligt humör. Eja du eja mig hur ska vi hat..?

   Gillad av 1 person

  2. Så du tycket att Kinas investering i Volvo undergrävde Sveriges konkurrenskraft. Undrar vad de omkring 40,000 personer, inklusive underleverantörer, tycker om sina jobb som Kina skapade och som annars inte hade funnits i Sverige. USA vill skapa ett globalt imperium, en global centralstyrd militärdiktatur, där ingen tillåts vara oberoende. Dagens Sverige är ju typexemplet. Besluten fattas i USA. Huawei! Kina vill se oberoende nationer som samarbetar och handlar med varandra. Volvo leds av svenskar, och ledningen sitter i Sverige. Kina har redan infört detta inom Kina, för landet består av otaliga oberoende folk och nationer.

   Gilla

   1. Kina har, helt klart, sina goda sidor, i vart fall som motvikt mot USA:s planer på världsherravälde och inköpet av Volvo var ju helt klart intelligent, måste jag medge.

    Olika maktapparater vill ta över världen genom att äga den, öka transporter över hav och land, samt kamma hem vinsterna i egen imperialistisk, kolonialistisk stil, medan folkens inflytande, välfärd och beredskap undergrävs, samt miljö och resurser tar stryk, men är det i allas vårt intresse, eller i framtidens generationers intresse, att de där maktapparaterna tillåts göra det? – Ytterst tveksamt.

    Att svenska företag går dåligt på en global marknad, säljs ut, köps upp och ibland läggs ned, är inget märkligt alls. Jag har jobbat i dem och sett vilka ledare de har anställt och hur de bara bryr sig om den kortsiktiga profiten och hur skiter i vanligt folk.

    Det är ingen jämn hög kvalitet på ledarskap, även om det finns många undantag. Kineserna kan kanske förbättra den saken?

    Människan är oftast kortsiktig och gniden, men den kortsiktiga gnidenheten är inte i vårt långsiktiga intresse.

    Vi (folken) bör organisera oss, nationalisera alla världens stater, se till att media blir vetenskaplig, samt återinföra ekologisk hållbarhet, skaffa oss en riktig demokrati och bygga upp en rejäl lokal beredskap, eftersom vetenskapliga studier ur olika forskningsfält definitivt pekar att vi bör gå i den riktningen!

    Endast så tror jag att vi kan vi ha demokratier och välfärd som fungerar någorlunda även i svåra tider, MEN man måste vara medveten som människa och faktiskt lämna fulmedierna, stödja beredskap och rösta för ordentlig beredskap också.

    I dagsläget är det inte många som skulle överleva några år utan somrar.

    Varför ska kineser äga företag i Sverige, eller svenskar äga företag i Kina?

    Meditera likt Buddha på mina ord innan du svarar, Karl!

    Gilla

   2. Vet inte. Man kan aldrig veta hur det utvecklas.

    Jag vet inte hur mycket av det som sägs i västmedier om Kina som är sant heller, men varje stat bör ha nationell demokrati och en god beredskap anser jag, så även Kina, för historiken i mänsklighetens historia är inte nådig.

    Sekters drömmar om världsherravälde och deras korruption av politiker och medier är välkänd, så det finns all anledning att vara vaksam mot alla stormakter och deras politruker, även Kinas.

    Sveriges väl måste komma först för alla oss svenska medborgare, såsom Kinas väl ska komma först för kinesen i tråden.

    Kinesen vill givetvis skuldsätta Sverige och massexportera kinesiska produkter till Sverige, men det är inte i vårt svenska långsiktiga intresse, som jag ser det, lika lite som onödigt beroende av andra utländska makter är det.

    Gilla

   3. Jenny, Kina har inga planer på världsherravälde, jag lovar. Man är alldeles för intelligenta för att gå i den fällan, vilket USA har försökt. För att etablera och underhålla ett världsherravälde måste man ha en enorm krigsmakt, och en totalitär kontroll över ekonomin. Båda kostar skjortan och mer, som USA har demonstrerat. Tänk om USA hade lagt alla rustningskostnader på att utveckla företag, skapa jobb och avskaffa fattigdomen. Det hade väl varit bra.

    Gillad av 1 person

   4. Martin, varför ska Kina äga företag i Sverige, den frågan bör du ställa till de 40,000 som nu har jobb efter investeringen i Volvo. Det finns många ”Volvo” i Sverige. Omvänt, Kina behöver inte Sverige, och efter Huawei beslutet kanske det blir så, om ingen ändring sker. Kanske kommer Ericsson med flera att få sluta kamma hem de stora vinsterna från Kina. Kineserna KAN förbättra ledarskapet, och det är precis vad dom gjort i Volvo och åtskilliga företag. Investeringarna var bara katalysatorn. ”Vi (folken) bör organisera oss”, håller med, och det är precis vad som hänt i Kina, det vi felaktigt kallar ”kommunistpartiet” i väst är inget styrande politiskt parti, det är en folkrörelse likt arbetarrörelsen i Sverige, en influerare, påverkare, och dessutom en som ständigt förändras. Media, något väldigt intressant hände i juni i Kina. Regeringen i Kina gick ut och öppet började stödja bildandet och utvecklingen lokala oberoende media, vad som kallas alternativa, sociala och bloggare i Sverige. I Sverige försöker staten stoppa dom. Dom finns nu på nätverken och är mycket interaktiva, alltså precis som på denna tråden.

    Gilla

   5. Jenny, jag tror de 40,000 anställda på Volvo och underleverantörer har en ganska bestämd uppfattning om följderna av Kinas ”ekonomiska krig” mot Sverige och Volvo. Tyvärr är det så att för att driva ett ”ekonomiskt krig”, eller försvara sig mot det, behövs en fysisk styrka för att skydda mot attackerna, som USAs attacker, eller en fysisk försvarsstyrka, som Kina. När Han dynastins kejsaren Wudi erövrade Xiyu 西域, “Västra regionerna”, nu Xinjiang, för 2,100 år sedan gjorde han det för att skydda handeln via vad som kom att kallas Sidenvägen. När USA idag försöker erövra, ta kontrollen över, Iran, Hong Kong, Xinjiang, Tibet, osv är det för att stoppa Kinas handel så USA kan dominera, styra och kontrollera.

    Gilla

  3. När man ser på program från t ex Alaska som handlar om folk som ordnat alternativt boende blir man avundsjuk.
   Timmerstuga, enkelt men funktionellt och stor självförsörjningsförmåga.
   Och känslan av att kunna visa långfinger åt etablissemanget.

   Gillad av 1 person

   1. Visst, men klimatet kan gå åt vilket håll som helst för Greta styr inte solen, asteroider eller supervulkaner

    …tyvärr…får man väl ändå tillägga för hon verkar ju ha ett gott hjärta och vilja framtidens generationer väl.

    Gilla

   2. …men kanske är det ändå bra att hon inte styr Sverige, när vi befinner oss i frihandeln inom EU?

    Det beror på om och hur snabbt hon skulle vakna upp och inse vad EU:s frihandel faktiskt är.

    Gilla

  4. Martin. Demokrati i Sverige -formen är ju helt baserat på konflikttänkande. Alla mot alla som då eliminerar varandras kraft och det blir nollresultat. Globalismen i USA formen är ju konflikttänkande, och har du inte märkt hur just USA intensivt arbetar på att just undergräva staters självständighet. Sanktioner, hotelser, militära ingrepp, Nordstream2, rustning till 2% av GDP, värdlandsavtalet, osv. Svenska företag förlorar för dom är undermåligt skötta i en nation med korttidstänkande och skattefascism med världens högsta skatt på arbete som då stoppar all utveckling, nya företag och fler jobb, och arbetar som ensamvargar mot arméer. Kina inbjuder till samverkan, Volvo, igen, ett exempel. Mat, ja, fattigdomen i Sverige är enligt Eurostat 18,8% och ökar, i Kina är den borta. Kinas Internetstiftelse meddelade just att Kina nu har 309 miljoner digitalbutiker. Hur många har Sverige? Korrigerar du för folkmängden skulle Sverige ha 2 miljoner digitalbutiker. En digitalbutik är baserat på WeChat, vilken Kina skänker bort, det kostar inget att använda.

   Gilla

   1. Jag är varken för USA eller Kinas dominans av Sverige, heller inte masskonsumtion av digitala prylar som vi inte behöver och som massövervakar oss.

    Jag installerar därför gärna GNU/Linux på äldre datorer åt folk, samt lär dem att använda öppen fri och krypterande programvara, samt uppmanar folk att titta på Purisms produkter om de funderar på nya prylar.

    Vad är ekologiskt hållbart eller meningsfullt med 2 miljoner digitalbutiker i Sverige? Hjälper det oss beredskapsmässigt? Gör det vården bättre?

    Gilla

   2. Martin, enligt försäljarna är nu omkring 80% av datorer i Kina Linux. Kina har egna operativsystem, Kylin och Harmony, med öppen källkod. Nästan all mjukvara i Kina är öppen källkod, det går alltså att öppna dom och se vad dom gör. Vad som är ekologiskt hållbart och meningsfullt med 2 miljoner digitalbutiker är samma som i Kina. Jag kan handla i en butik som ligger 50 meter borta eller 1000 mil borta, på mobilen, utan att gå dit. Jag behöver inte besöka butiken, eller var dag -Ta bilen till jobbet, -Ta bilen till skolan, -Ta bilen till att handla, -Ta bilen till stormarknaden, -Ta bilen till att hälsa på familjen och vänner, -Ta bilen till att träffa kompisen, -Ta bilen till att gå på bio. WeChat är lösningen, men Sverige vill inte ha lösningen. Kina söker ingen dominans likt USA, men allt fler i världen börjar se Kina som en rollmodell och följer exemplet av egen vilja. Nu inför Kina vad man kallar ”dubbel cirkulation”. Ett internt flöde och ett externt av handel, investeringar, export och import. Vill Sverige klippa den det externa flödet via Sverige får dom göra det. Då växer istället Kinas interna flöde. Notera ordvalet ”cirkulation”. Inte ett enkelriktat flöde. Då upphör Kinas export till Sverige, som Huawei, och samtidigt upphör Sveriges export till Kina, som Ericsson, med flera. Det är svenskarnas val om dom vill klippa av cirkelflödet. USA kanske vill köp mer. Gafflande med ”säkerhet” är bara löjeväckande, och alla vet. En tunnare och mer löjeväckande falsk ursäkt får man nog leta länge efter. ”Vården” går alltmer via WeChat i Kina, fungerar utmärkt, säkerheten ökar för beroendet av USA minskar.

    Gilla

 7. Sverige har gjort idiotiska beslut i över 30 år, så
  Varför skulle politikerna göra bättre nu.
  Om Sverige hade motto ”Sverige och Svenskarna först”
  Hade vår välfärd blomstrat till avundsjuk i hela världen.

  Men politikerna valde att sponsra ”hela världens mest kriminella”

  Gillad av 1 person

  1. För att leda ett företag måste VD ha erfarenhet och kvalifikationer för jobbet. För att leda Sverige fordras inte ens att vara läs och skrivkunnig. Sätt in det i det ”demokratiska” existerande systemet, som effektivt förhindrar allt påverkan från undersåtarna, åsikts- och handlingsstyrning via media med propaganda, och där har dy receptet för den sörja du flyter omkring i. Någon form av revolution måste till, hoppas bara den blir oblodig.

   Gillad av 1 person

  2. Svenska folket vaktade inte sina hederliga ministrar, som satte Sveriges medborgare i första rummet för 30 år sedan. Då var jämlikheten hög och kriminaliteten låg. Folket röstar numera på de ohederliga människorna som ständigt får synas i fulmedia, samt väljer INTE bort denna fulmedia och väljer INTE in de människor som mörkas eller drevas av fulmedia.

   Människor samverkar inte heller effektivt, stödjer heller inte alternativen som samverkar, men är så oerhört egofixerade och käbblar istället om småsaker som saknar egentlig betydelse, samt använder olika former av lögn för att vilseleda sig själva och varann, helst på kriminellt ägda sociala medier, så vida de inte delar klipp på bajsrunkare och djursex på diverse porrappar.

   Sponsringen av kriminella i vårt land är enorm, särskilt den som ofta mörkas även av alternativa medier, d.v.s. bankmaffians kriminalitet. Importen av känd kriminalitet för att segregera den i s.k. ”mångkultur”, samt att visa upp den på Efterlyst när någon berikare fått spelet, är nog mest till för att skapa konflikt i skallen på folk för att dölja EU:s och bankmaffians verksamhet, tror jag.

   Gilla

   1. Håller helt med dig. Svensk demokrati skapades för ”hederliga ministrar”. Någon gång på 60-talet intervjuades dåvarande statsministern Tage Erlander på TV, då svart-vitt. Reportern frågade hur det kändes att ha makt över folket. Tage Erlander såg påtagligt irriterad ut och svarade, ”Vi vill inte ha någon makt över folket, vi vill ha makt över förhållandena så vi kan skapa goda omständigheter för folket”. Problemet nu är att det är ”makten framför allt” som gäller, och ”fulmedia” och ”ohederliga människorna” arbetar i förtäckt allians och är beroende av varandras stöd för att stoppa förändringar, ”gräddfilen”. Fulmedia existerar och överlever ju på allmosor, mediastöd, från just de som de personer dom främjar och gynnar genom att marknadsföra dom, som du säger. Samma duopol ser till att skapa motsättningar för att förhindra att människor samverkar effektivt, härska genom att söndra, och stödjer alternativen, och alla manas att käbbla om det som är ofarligt för makteliten, eller hackar på någon som inte är involverad. Det är korruption. På engelska ”corruption”, vilket betyder ”co-” – samverka, ”rupture” – bryta sönder. Den stora frågan är, hur skall man kunna ändra på det, utan en blodig revolution.

    Gillad av 1 person

   2. Helt riktigt och bra fråga.

    Man behöver ingen blodig revolution om folket slutar att hjärntvätta sig med fulmedia, läser på Vetenskapliga partiets blogg om evident sanning, samt mediterar.

    Då kommer de snart känna lugnet, modet och medkänslan att börja undersöka saker innan de har åsikter om dem, agera rätt för sig själva, för framtidens generationer och för den ekologiska hållbarheten.

    Just nu är tyvärr folk tämligen omedvetna, men omedvetenheten måste alltid föregå medvetenheten. Det ena kan heller inte finnas utan det andra.

    Blodiga revolutioner kan komma och har kommit många gånger i mänsklighetens historia och jag varnar både bourgeoisien och folket för dem. Demokratiska reformer är en betydligt bättre väg som visserligen skapar en massa gnäll hos girigbukar, men samtidigt skapar trygghet för alla om man kan vakta fredens och trygghetens ledare bättre än vad SÄPO vaktade Palme och Lindh.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s