Biden den mest populära presidentkandidaten någonsin i USA – fan tro’t

Medan svensk media basunerar ut att Biden vunnit Wisconsin – utan att nämna ett ord om det misstänkta valfusket som kan komma att ändra om spelplanen framöver – rapporteras det dessutom att Biden vunnit fler röster än någon annan presidentkandidat i USA:s historia. Fast rösterna inte räknats färdigt ska Biden tydligen ha krossat Obamas gamla rekord med 70.427.609 röster. Jösses, bara den detaljen gör att man anar ugglor i mossen! 😅

Källa: Al Jazeera

5 reaktioner till “Biden den mest populära presidentkandidaten någonsin i USA – fan tro’t

 1. De amerikanska väljarna verkar ha valt skattehöjningar, regleringar, massinvandring, inskränt yttrandefrihet och antagligen ett antal krig som demokraterna brukar starta för att ”införa demokrati”…
  Fascinerande.
  Där ser man man vad samordnad propaganda från etablissemanget tillsammans med media kan åstadkomma. Globalisterna får bilda regering.
  Valet 2022 i detta land lär bli en upprepning.
  Förstår de som inte tycker att det är lönt att engagera sig eller att rösta.

  Gillad av 2 personer

 2. Winsconsin-Gate, eh ? Suddenly 300.000 MORE votes for Biden, 0-Zero votes for Trump. Not good. Ok. Np. Let us say 200.000 More votes for Biden, eh? Ok -So Let´s say 138.000 More votes for Mr B. Ok???
  As it has happened these last hours of 4/11. Impossible odds, very ODD !!!
  Sven Lindeberg

  Gillad av 1 person

 3. Men ifall det nu är möjligt att fuska så kan väl Trumps sida också fuska? Majoriteten tycks gilla Biden av oklar anledning.Antagligen för att han är mest senil av de båda.

  Gilla

 4. Hur USA och världen för övrig för den delen bedömer presidentkandidaten struntar jag fullkomligt i.

  Det som berör mig är tillståndet i Sverige. Vi har den mest fruktansvärda statsministern och justitieministern någonsin. Vi har nu den mest fruktansvärda regering Sverige någonsin haft. Vi har också de mest fruktansvärda så kallade oppositionspartierna någonsin. De 7 är eniga om hur svenska folket ska styras och hur det ska var i landet Sverige. SD:s mångåriga kamp för att bevara Sverige som en fungerande demokrati har de 7 bekämpat med en hel stats maktmedel.

  Förutom det visar de 7:s politiker vilka oerhört omogna människor de är när de inte ens kan dricka en kopp kaffe med en partiledare för ett demokratiskt parti.

  Svenska folket, dessa lättlurade, naiva, godtrogna människor, sväljer allt som de 7 via statskontrollerad media pumpar ut.

  Vilket lätt byte Sverige blev för de som forslades in till Sverige. De kunde ta för sig inte bara av smörgåsbordet och kvinnorna utan av allting, allt……statsministern tom frågade ”är det något mer vi kan göra för er?”…….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s