Ännu ett offer i statistiken i det nya otrygga Sverige

I det nya otrygga Sverige är budskapet till gemene man oavsett kön och ålder att aldrig gå ute ensamma på kvällar/nätter eftersom risken är väldigt hög för att bli rånad, våldtagen och misshandlad, vilket en kvinna i Stockholm fick erfara i natt när hon blev attackerad av tre män – eller monster kanske är en bättre beskrivning av dessa avarter.

Varje dag sker nya attacker mot barn, ungdomar, kvinnor och män i vårt avlånga land. Likt förbannat kan kan det även ske på dagtid numera och vissa bryter sig även in i våra bostäder, så det finns ingen trygghet att finna någonstans – inte ens polisen kan skydda oss mot den grova kriminaliteten som tagit över gatorna.

Våra ministrar turas om att bedyra att de ska anställa fler poliser, sätta upp fler kameror, förbättra samarbetet mellan skola och socialtjänst samt att de arbetar med att ändra lagar – yada yada… Men ärligt talat, vad hjälper det medborgarna som här och nu blir en del av en utredning som läggs på hög samt tillika en siffra i statistiken? Lite offer på vägen får man väl räkna med är väl politikernas motto, men den vägen måste vara väldigt lång så länge som detta pågått utan någon tillstymmelse till förbättring.

Regeringen kan prata bäst de vill, men de har inte kurage nog att sätta in mer kraftfulla åtgärder. Varför har vi till exempel inte tungt beväpnade patrullerande poliser på gatorna dygnet runt i våra städer som i många andra länder? Det hade åtminstone haft lite avskräckande effekt istället för som nu när ligisterna kan plocka åt sig andra människors ägodelar som om de plockade smågodis, puckla på okända offer eller hoppa på oskyldiga kvinnor för att andan faller på.

Men våra styrande har gett upp och vågar inte sätta in det tyngre artilleriet eftersom man är rädd för konsekvenserna – det sista de vill ha just nu är ett öppet blottläggande av sitt misslyckande. Så vi tuffar på framåt och låtsas som ingenting, medan majoriteten av befolkningen tillsammans med media gör sig medskyldiga genom att utan protester blunda för det som sker.

I Sverige hyllar vi gärna BLM samt folket i Vitryssland och Polen för att de protesterar mot regimen, men vi själva knyter hellre näven i fickan än gå ut på gatorna och deklarera för regeringen att nu får det vara nog!

#detkuvadefolket

#onlyinsweden

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jBBgoe/kvinna-valdtagen-och-ranad

9 reaktioner till “Ännu ett offer i statistiken i det nya otrygga Sverige

 1. Det här är inte så grovt som det krönikan skildrar; men…alla som arbetade i butik på 1900-talet hade inte kunnat förställa sig hur det är nu:

  Gillad av 1 person

 2. Tre män som våldtar en kvinna i Sverige. Så gör man i länderna där islam är läran om hur man kan och ska bete sig. Så gör man i Sverige numer. Akta er kvinnor, passa er…..

  Mångas undran och tankar om vad som kommer nu, efter globaliseringen, börjar ta form åtminstone i mina tankar.
  Kanske blir det så att vi får en stat som blir allt mer auktoritär och som kontrollerar medborgarna. Det ser ut så och ryms inom den uttunnade demokrati vi har nu. 7 partier (ej SD) styr redan landet på det viset sedan flera år. Oavsett vad befolkningen vill och tycker så gör politiken som den vill. Med all ny teknik (AI) finns sedan länge stora möjligheter att kontrollera en befolkning. Det kan nu komma att ske på ett sätt som vi aldrig trodde var möjligt i Sverige. Vi trodde ju heller inte att det skulle vara möjligt det som sker nu.

  Detta sätt, att staten blir alltmer auktoritär, kommer förmodligen bli det sätt staten hanterar konflikten mellan det framträngande islam och protesterna mot sättet som islam tillåts tränga fram i Sverige inom alla områden.

  Vi får se, men just nu förefaller det som den troliga riktningen politiken kommer att gå i Sverige.

  Gillad av 1 person

   1. Nä vi svävar i total ovisshet…
    Fakta: Män med utländsk härkomst står för drygt 95% av alla anmälda överfallsvåldtäkter. Vad gäller gruppvåldtäkter så i 90% av fallen är de begångna av män med utomeuropeisk härkomst.

    Gilla

 3. Den här utvecklingen kunde man knappast anat för 30 år sedan.
  Inte heller att vi skulle komma att styras av makthavare som inte har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.

  Gillad av 2 personer

 4. Så länge majoriteten svenskar röstar på stollepartier så kommer detta att eskalera. Två år till nästa val. Har tillräckligt många råkat illa ut innan dess?

  Gillad av 3 personer

 5. Det som sker i Sverige påverkas av vad som sker i världen förstås som alla inser.
  Men för att förstå vad som sker i Sverige MÅSTE man ta med hur islam fungerar som lära, som tro och vad den säger till utövarna.
  Än så länge har politiken inte på något sätt ens vågat nämna islam vid namn i samband med allt våld.
  Det är det Frankrike nu gör.
  I Sverige hade politiken möjlighet att säga att det inte är acceptabelt att skära huvudet av folk ÄVEN OM de ritar en bild av något islamiskt. Debatten har i stället kommit att handla om att ”man får skylla sig själv om man retar en islamist”. Men det finns MER i islam än bara våldet. Det är ett framträngande, en expansion av inte bara religiös karaktär utan framförallt av politisk karaktär. Om det bara var en tro som stillsamt utövades i hemmet eller i moskéer skulle det vara acceptabelt för det svenska samhället. Men islam som lära vill och beordrar något UTÖVER detta. Det har förstås att göra med att islam har POLITISKA AMBITIONER.

  Det ser vi ju mer än övertydligt i Sverige. Det och våldet mot den som konfronterar islam. Till sin karaktär är islam totalt olik den svenska kyrkan och läran, där lär vi oss att vända andra kinden till. Det duger inte mot en tro, en lära som erövrar, som samfällt tränger fram. Lockelsen för många hos islam ligger i det enkla budskapet att den har svar på allt som vi människor upplever i vår korta livsvandring. Islam garanterar gemenskap, världen över, om du knäböjer och lyder vad islam säger att du ska göra. Islamisterna använder detta för att som spjutspets få hela rörelsen att tränga fram. Målet är alltid att upprätta en egen stat, ett kalifat, att behärska ett område. I Sverige behärskar man rätt många områden inklusive storstaden Malmö. Hela det svenska samhället tvingas förhålla sig till det aggressiva och framträngande islam. Många politiska partier och olika grupper utnyttjar islam som medel för att uppnå egna syften. De tror aningslöst, likt S, att de kan kontrollera islam. Det kan de inte och kommer inte kunna det heller. Det absolut enda som gäller är Frankrike hållning och reaktion nu.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s