Inget är hugget i sten

Massmedias propagandadrev mot Donald Trump har varit en framgång och Trump fortsätter dela svenska folket. Ska man tro svensk media så är det nu helt kört för Trump, medan Biden har segern som i en liten ask.

Helt andra tongångar hörs dock från USA som faktiskt är det aktuella landet för presidentvalet, även om man ibland kan få intrycket av att det är vi svenskar som snart ska gå till valurnorna och jag tror faktiskt att Trump kommer att stå som vinnare ännu en gång – såvida inte valfusket sätter käppar i hjulet. Det kommer att täppa till truten på de flesta som redan tagit ut segern i förskott – dessutom lär det vara många redaktioner som kommer få svälja förtreten och dricka gravöl istället för att fira med skumpa – bara det kommer att göra min dag. 😁

4 reaktioner till “Inget är hugget i sten

  1. Den som förväntar sig saklig och opartisk nyhetsförmedling på nyhetsplats lär bli besviken.
    Ser rapporteringen från presidentvalskampanjen som en generalrepetition inför svensk valrörelse.
    Usch.

    Gillad av 2 personer

  2. Som jag sa förut: TV (var det 4 eller även SVT?) får putsa upp sorgkläderna de hade vid Estonia och när Trump vann förra gången.
    Det tilltaget säger en del om svensk TV.

    Gilla

  3. Det är värre i Sverige än i USA. Där bråkas det i varje fall, där finns och tillåts opposition.
    Här i Sverige är det i princip tyst.

    Tänk vad Trump skulle kunna säga om han ledde ett parti här om det svenska tillståndet. Då skulle det benämnas vad som sker.

    Det är bara SD som uttrycker något annat än regeringens åsikt.

    Landet är tystat.

    Gilla

  4. Ja att svensk MSM hatar Trump har nog inte undgått någon. Många skriver ju att han ljuger, är arrogant, hemsk……ja allt ni kan tänka er. Jag tror att han är knepig att jobba under men, han blev USA:s president och trots att väldigt många gjort allt vad de kan för att kasta ut honom så sitter han där. Eller står får man ju skriva. Ovanligt stark man. Även jag tror att han får ”four more years”.

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar