I Danmark är det de mest kriminella grupperna som föder flest barn – meanwhile in Sweden…

Häromdagen skrev jag om att statistik från Danmark visar att migranter från icke-västliga länder – främst Syrien, Turkiet, Libanon och Somalia – sticker ut som de mest kriminella grupperna i landet, särskilt inom sexualbrott. Nu visar det sig också att samma grupper är de som föder flest barn.

Mellan åren 2007-2015 födde syriska kvinnor 1.422 barn, men efter de kraftiga migrantströmmarna av syriska migranter de efterföljande fyra åren exploderade det syriska barnafödandet och resulterade i 4.612 barn, vilket motsvarar tre barn om dagen.

Ingen kan dock slå turkarna som i loppet av de sista tretton åren har bidragit till samhället med lite över 14.000 nyfödda barn, medan libaneserna bidrog med 6.000 och somalierna med lite över 5.000 barn.

Efter en lagändring för några år sedan blir nyfödda barn automatiskt danska medborgare om bara en av föräldrarna har medborgarskap i landet, så nu känner danskarna precis som många etniska svenskar att de håller på att bli en minoritet i sitt eget land.

Under perioden 2015-2019 födde således icke-västliga kvinnor totalt 45.313 barn och av dem blev lite av en tredjedel eller totalt 15.936 födda med danskt medborgarskap. I de mest kriminella grupperna och de som är svårast att integrera föddes i genomsnitt vartannat barn med danskt medborgarskap.

Det är knappt att man vågar tänka på de siffror som är aktuella för Sverige som tagit emot så många fler nyanlända genom åren i jämförelse med vårt grannland. Här har det dessutom redan blivit en realitet i vissa städer där svenskar är i minoritet – till exempel i Malmö. Varför pratar inte våra styrande om konsekvenserna?

Nu skriver jag inte detta för att peka ut vissa etniciteter som sämre än andra, jag vill bara informera om faran med att låta detta fortgå genom att ta in fler och fler som våra makthavare för avsikt att fortsätta med. Vi har varken lyckats integrera majoriteten av alla som vi tagit in genom åren eller för den delen lyckats hålla dem borta från den kriminella banan så det finns ingen logik överhuvudtaget att fortsätta ta in ännu fler innan man löst de existerande problemen.

Men i Sverige vågar varken våra politiker eller media diskutera denna typ av viktiga frågor, utan allt handlar om att vi ska vara en humanitär stormakt och alla som inte håller med är rasister punkt!

Denna osunda inställning leder så klart ingen vart, utan landet fortsätter att falla isär medan det stadigt kommer cirka 200 nya asylsökande varje vecka som kan sällas till de redan existerande bidragstagarna och alla deras anhöriga som vi skattebetalare pliktskyldigt fortsätter att försörja medan aktivisterna står på barrikaderna och hurrar medan de blundar för konsekvenserna. Det låter som en helgalen film, men tyvärr är det bara verkligheten i dagens sjuka Sverige.

#onlyinsweden

#krävmeravpolitiker

https://denkorteavis.dk/2020/ikke-vestlige-indvandrere-foeder-sa-mange-born-at-deres-andel-af-befolkningen-vokser/

8 reaktioner till “I Danmark är det de mest kriminella grupperna som föder flest barn – meanwhile in Sweden…

 1. ”Varför pratar inte våra styrande om konsekvenserna?” Det vet inte ens vad de är, än mindre stava till det när de som ska arbeta för Sveriges bästa har transformerats till politiska aktivister. Det känns som en förening där det korrupta har vunnit och bär ansvaret över det läget vi befinner oss i, där de får anställning på en sluten och oåtkomlig avdelning där de kan säga och göra vad de vill, som står över all kritik från medborgarna. Känns ungefär som den svenska kyrkan under medeltiden, var de någon som stack ut så blev denna med automatik en häxa i kyrkans ögon. Dagens styrande är som dåtiden fisförnärma präster som står över allt motstånd.

  Gillad av 1 person

 2. Barnalstring som maktmedel! Visst försökte nazisterna sig på nåt liknande? Vilka amatörer de var jfrt med islam!

  Gilla

 3. Enligt islam och Koranen är en kvinna i menstruerande ålder så provokativt attraktiv att en man inte kan stå emot hennes sexuella dragningskraft. Därför måste hon döljas i fula kläder och skynken.

  För att få tyst på henne hemma ser mannen till att hon ständigt är gravid. Dessutom behövs små krigare i massor till islams framträngande.

  Just för att de svenska hororna inte är dolda av fula kläder kan den fine islamiske mannen inte stå emot hennes förförelsekonster, inte ens om han får stöd av sina lika hjälplösa och fina manliga vänner.

  Gilla

 4. Erdogan har offentligt uppmanat sin diaspora: ”FÖD FEM BARN” för att ta över Europa.
  Morgan och Stefan och de andra JÖKarna är säkert välkomna att semestra på de fina badstränderna i Turkiet.
  Dom privatiserar där som överallt så det finns säkert bättre kvalitet tillgänglig för fint folk.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s