I det nya Sverige styr 40 kriminella klaner landet och barnrånare blir allt vanligare

Det är en ”härlig” bild som målas upp av Sverige numera, även om våra makthavare och svensk media försöker göra sitt bästa för att hålla skenet uppe.

Men det faktum att 80 barn i åldrarna 8-14 år har åkt fast för rån under Operation Rimfrost i Malmö samt att landets biträdande rikspolischef i dag deklarerade att det finns 40 kriminella klaner i Sverige som kommit hit för att ägna sig åt kriminalitet och att barnen som ska ta över nätverken fostras att aldrig bli en del av det svenska samhället, går förstås att förneka om man lever i en filterbubbla.

Det är bara att intala sig själv att ”det alltid varit så här” och det är trots allt klimatkrisen som står överst på vår agenda nu! 💚

#onlyinsweden

In Sweden immigrant criminals are as young as eight years old

https://www.friatider.se/polischefen-40-kriminella-klaner-i-sverige-kommit-hit-bara-att-bega-brott

6 reaktioner till “I det nya Sverige styr 40 kriminella klaner landet och barnrånare blir allt vanligare

 1. De kriminella skrattar åt naiva svenskar och polisen. Det står mycket och intensivt om bl.a klaner just nu, det ska bli intressant och se vad Löfven, Damberg och Johansson kommer att göra nu, förutom att säga ”oacceptabelt” då förstås.

  Gillad av 2 personer

 2. Självklart vill de inte låta sina barn bli en del av detta smutsiga samhälle.De ogillar samhället av ungefär samma anledningar som kanske du och jag.De vill sina barn väl och skickar dem till uppfostring i sina fd hemländer.Det säger mycket om vårt land.Vårt smutsiga samhälle skall krossas och dessa individer är nog kapabla till det.Jag tänker inte att hindra dem.Det kan bara bli bättre.

  Gillad av 1 person

 3. Vi ser hur klaner anfallit och anfaller Sverige med hjälp av regeringen. De använder det samlade våldet och kraften hos både klanen och islam. Islam föreskriver ett våldsamt erövrande och framträngande och ger religiös legitimitet åt både våldet och erövringen. Bådadera är en plikt för en muslim, lyckosamt nog ger detta både materiella och politiska fördela för muslimen och klanen.. Medeltiden och religionen möter det överslätande och ängsligt resonerade Sverige. Advokatsamfundet talar om kränkningar av personlig integritet om våldtäktsmannen eller mördaren skulle fastna på film. Lagarna i Sverige skyddar förövarna liksom rikspolischefen och justitieministern gör. Offren av svenska liv, av svenska ägodelar och landområden är nödvändiga för att de som kallas utsatta ska få ännu en möjlighet att integreras på ett så kallat värdigt sätt. Vilket de naturligtvis inte vill, de skrattar och ljuger, våldtar och mördar igen och vet att ingen vågar stoppa dem. Under hela detta långa skede av invasion och erövring av svenskt territorium arbetar de flesta partier i allmänhet (ej SD) och S, V, och MP i synnerhet för att hjälpa inkräktarna att våldta Sverige. Likt cancer tränger islam fram och har nu både av politikerna fått och dessutom erövrat svenskt territorium. Fästningar i form av moskéer visar hur erövringen av Sverige framskrider. Socialdemokraterna har övergett svenska folket och vågar nu inte annat än att lyda de våldsamma mördarklanerna. Socialdemokraterna har förlorat makten över Sverige och har nu dubbla herrar, de så kallade globalisterna men framförallt klanerna och islam.

  Gilla

  1. Ja, kanske. Karln har förstås förankrat allt och fått ok att säga detta. Säkert är han lovad reträttpost av oppositionspartierna om han nu får sparken av Morgan och regeringen. Men de är här nu. Muslimska Brödraskapet borde vara klassat som terrororganisation men får i Sverige i stället miljardbistånd av regeringen (div organisationer, skolor, förskolor, fritidshem, bolag för assistansersättning osv osv). Deras skolor är ju sekretessbelagda nu tillsammans med alla de andra, tacka Annie Lööf och C för det.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s