Vandaler slog två flugor i en smäll – brände upp bilar och skadade bostadshus

Under natten sattes fler än 15 bilar i brand i Majorna i Göteborg. Bilarna stod i anslutning till ett bostadshus vars fasad också började brinna. Ett flertal lägenheter fick utrymmas och de boende erbjöds övernattning på ett närliggande hotell.

Polisen rubricerar händelsen som mordbrand, men har ingen misstänkt och ingen är gripen.

Mordbränder är numera standardhändelser i det nya Sverige och varje dag sker nya incidenter utan att våra makthavare bryr sig nämnvärt. De här ligisterna fick dock rejäl utdelning eftersom de inte bara totalförstörde och skadade flera bilar utan även lyckades förstöra husfasaden och skada lägenheter. Nu stiger vederbörande säkert i hierarkin eftersom man verkligen lyckats förstöra för medborgarna i det samhälle de själva inte vill vara en del av! 👌

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

Källa: GP

4 reaktioner till “Vandaler slog två flugor i en smäll – brände upp bilar och skadade bostadshus

 1. Det är hög tid att återinföra straffarbete. Och många fler övervakningskameror behövs. Så här kan det inte fortsätta. Varje dag vandaliseras för miljonbelopp och utövarna blir knappast tagna. De få som blir det får för lindriga straff. Även om de blir dömda att betala skadestånd flinar de åt domen eftersom de inte har några egala tillgångar.

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 2. Visst vill de att vårt samhälle ska finnas. Vilka ska de annars råna, våldta, bränna bilar för eller sälja knark till. Är detta delaktighet i vårt samhälle? Absolut. Majoriteten av svenskarna vill ha det så här. Multikultur.

  Gilla

 3. llll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s