I Frankrike ökar spänningarna mellan våldsamma migranter och landets invånare

Det har överlag varit en orolig sommar i Frankrike där kriminella migranter utmärkt sig och den senaste veckan har det skett våldsamma incidenter i två badorter.

De 6.000 invånarna i den lilla staden Palavas-les-Flots i södra Frankrike har varit utsatta för en våldsvåg där näringsidkare måste kämpa mot ungdomar från Paris förorter i en alltmer överhettad atmosfär. I fredags skedde ännu ett av dessa bråk på badorten, då en polis blev slagen och staden har blivit en sorts symbol för en sommar fylld av unga migranter som begår brott.

En kvinna, Margot, som äger en skoaffär hamnade i handgemäng med en muslimsk familj som från Marseille som vägrade bära obligatorisk ansiktsmask, innan hennes styvfar som är polis kunde avbryta bråket. Innan polisen kom till platsen vandaliserades affären och Margots 70-åriga farmor blev också slagen. Margot själv har fått skador i huvudet och måste nu bära nackstöd, medan hennes styvfar bröt både ett revben och näsan. Enligt Margot ska förövarna ha ropat att man ville döda polisen och lyncha honom.

Stadens affärsinnehavare har flera gånger demonstrerat på gatorna och framför polisstationen eftersom de känner att de blivit övergivna av myndigheterna som tillåter det oacceptabla våldet. Även arga invånare har demonstrerat för att uttrycka sin oro över den ökade bristen på respekt, bilkaravaner och motorcyklar på gatorna om natten, hög musik på stranden och avfall som kastas överallt.

I torsdags förra veckan skedde en annan obehaglig våldsincident i Pont-de-Roide, vid floden Doubs, där det är populärt att bada från trampoliner.

I torsdags eftermiddag ställde sig en pappa i den långa kön till de populära trampolinerna tillsammans med sina två barn. Offret hade väntat på sin tur att få hoppa i floden när två tonåringar tränger sig före i kön och ställer sig framför honom. Pappan bad dem att vänta på sin tur och en av ungdomarna blev upprörd och försökte slå pappan innan han gick bort till sina vänner. En av dem återvände med en tung hammare som han våldsamt slog i faderns huvud. Offret ligger nu på sjukhus, medvetslös och med allvarliga skador. Polisen har gripit två muslimska ungdomar 16 respektive 17 år gamla. Dessa ynglingar hade redan utmärkt sig tidigare samma dag när de fick böter för att inte ha haft på sig ansiktsmask. Båda nekar till anklagelserna.

I Sverige är vi på god väg att blir precis som Frankrike och trots att våra makthavare ser precis vartåt det barkar så har man inte för avsikt att lyfta ett finger för att stoppa utvecklingen. Tragiskt att makten och godhetspoängen är viktigare än medborgarnas säkerhet!

#vigillarintefegapolitiker

French seaside resort in grip of extreme violence

Father gets his head smashed in for asking Muslim teen to wait his turn

6 reaktioner till “I Frankrike ökar spänningarna mellan våldsamma migranter och landets invånare

 1. Väljer folket en gammal Rothschild-bankir lär ju inte konflikterna bli mindre i samhället. Rothschilds är kända för att tillskansa sig förmögenheter på olika konflikter. Skulle mussarna och folket vara medvetna om detta så skulle de nog inte attackera varann, men istället vända sig mot sina gemensamma fiender istället.

  Gillad av 1 person

 2. Frågan är varför är alla migranterna vågar hota och ta för sig.
  Och väldigt sällan åker fast i EU.
  Är det politiska beslut de senaste 30 åren som bara gynnar
  Kriminella och illigala människor.
  Människor födda i landet tvingas flytta på sig, förlorar sina
  Rättigheter, alla som ser problemen och verkligheten hotas till
  Tystnad och förlorar sina jobb.

  Det händer i Sverige men även andra länder i EU.

  Anledningen till det eskalerade våldet är migranterna och
  Politikernas motvilja att sätta dit dem. Vilket skulle bevisa deras fiasko.
  När de döljer problemen och förnekar migranterna våldskapital.
  Så stärker man migranterna makt och trycker ner vanligt folk.
  Politikerna tar stadsdelar från folket och ger det till migranterna.
  Varje handling som gynnar migranterna , stärker dem och det har
  Gjorts massiva lagändringar och uppoffringar från folket för att gynna migranterna
  Under 30 år vilket har gett dem enorm makt.
  Tyvärr har vi politiker som är för fega och odugliga och som inte har en
  Chans att ta tillbaka de de gett bort.

  Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s